Cinsel ilişkilerimiz bizler için bir bağ oluşturur. Kimi insanlar bu ilişki esnasında duygusal bağ kurarken kimisi sadece fiziksel bağ kurar. Sizin için cinsellik ne ifade ediyor?

Cinsel ilişkilerimiz bizler için bir bağ oluşturur. Kimi insanlar bu ilişki esnasında duygusal bağ kurarken kimisi sadece fiziksel bağ kurar. Sizin için cinsellik ne ifade ediyor?

Zihinsel bağ. Bunun içinde duygu da var. Hatta duygu zaten zihinsel bağın getirisi oluyor bence 😀
O kadar çok zihin , düşünce, zeka vurgusu yapıyorum ki konu cinsellik olunca artık kendi zekamdan şüphe etmeye başlicam ahaha
Sorun beni kendimle çelişkiye düşürdü. Teşekkürler 🤣🤣
Benim için cinsellik sadece bedenlerin buluşması değil, ruhumun ateşle yandığı an. Dokunuşların derinlerde kıvılcım çaktığı, hislerin sınır tanımadığı yerde başlar gerçek tutku. Fiziksel bağ mı? Elbette var, ama asıl büyü, kalbimin sana açıldığı, arzularımın kelimelere sığmadığı o duygusal çıldırışta saklı. Çünkü ben, sadece dokunulmayı değil, yakılmayı, teslim olmayı ve bütün benliğimle arzulanmayı isterim. Dokunuşlarınla içimde patlayan o yanardağ, arzularımın en derinlerinde yükselen fırtına. asıl büyü, gözlerinle ruhumu soyduğun, dudaklarınla beni parçaladığın, nefeslerinle delirttiğin o anlarda yaşanır. Cinsellik benim için her bir hücremin senin arzularınla delirttiği, bedenimin tamamen senin emrinde olduğu bir savaş alanı. Dudaklarım, ellerim, tenim sana ait, ben sadece acının ve hazın en keskin noktalarında çığlık atmak, teslim olmak isterim. Beni sınırlarına kadar zorla, yık beni, parçala; çünkü ben, kırılmayı değil, paramparça olmayı arzulayan bir ateşim. İçimdeki şehvetin en karanlık, en vahşi yanlarını sen uyandırdığında, ben sana bütün çıplaklığımla teslim olurum. Sadece sevmek değil, yıkan, şekillendiren, yeniden doğuran bir ateşim ben. Eğer hazırsan, o ateşle yanmaya, kontrolü tamamen bırakmaya varım.”
;))
Teşekkürler;)
İlk önce ruhumu becermesi lazım..
😊
Cinsellik fiziksel bir bağdır. Tek gecelik ilişkiler, ya da parayla yapılanlar bunun en büyük kanıtıdır. Ancak bazen de duygusal bağ ile birlikte olur. Genellikle erkeklerde çok fazla duygu bağı gerekmez. Kadınlar genellikle duygusal bağı ön şart olarak taşır. Eskiden insanlar duygusal yakınlık kurmadıkları kişilerle cinsel ilişkiye kolay kolay girmezdi. Günümüzde, cinsel ilişki kuran kişilerde duygusal bağı önşart olarak gösterenlerin, duyguyu önemsemeyenlere oranı düşmüş durumda.
Cevap
15Cevap
Kesinlikle önce duygusal bir bağ, oyuzden içinde duygu barındırmayan her türlü ilişkiye karşıyım bana göre cinsellik duygularin bedenle bütünlesip var olduğu bir eylemdir
Duygusal bağ olmadan değil tenime, düşüncelerimin ucuna bile dokunamaz.
👏👏👏
Salt cinsellikse baz aldığımız, tensel bağdır. Akıl baştan gider hayvani dürtü işe dahil olur sadece bedenden alacağın zevke odaklanırsın
Daha çok duygusallıkla alakalı benim için
benim için duygusal bağıdır.. aşk yoksa cinsellik yaşamam kesinlikle ben.
Aslında bu hayvani bir ihtiyaçtır. Bu ilişkide akıl pek beyin tarafından konutlanmaz. Dolayısıyla kadın tarafından duygusal bağ, erkek tarafından fiziksel bağ olarak ilerler. Kızlar rahtlığın verdiği etki ile duygusallaşır. Erkekler stresten arınız. Çok uzun hikaye. Anlatmayla bitmez 😀
Cinsellik benim için duygusal bir bağdır ne kadar fiziksel bir bağ olsa bile yani cinsellikte 2 kişinin de yani duyguları da önemlidir sırf fiziksel bağ deyip öyle değil de ne hissettiğini bilerek duygularla yapılması gerekir yani
Aşk duygusal bir bağdır.
Cinsellik hic bir zaman bir bağ olmamıştır ve olamaz.
Aslında her ikisine sadece fiziksel ya da duygusal bir bağ kurmak tek taraflı uygun değil bence
Tabii ki de duygusal bir bağ. Sevmediğim bir insanın elini bile tutmam
Karşılıklı anlık iş görmeden başka bir şey değil benim için
Gerçek yakınlık, önce ruhlarda başlar. Beden sadece tamamlayandır.
Duygusal bağ olmadan fiziksel birleşme kendi açımdan olmaz zaten.
Yaşamadım ama bence ikisinde bir elmanın yarısı gibi hem fiziksel, hem duygusal bağdır.
Daha önce yaşamdaım ama ikisi bir arada olması gereken bir şey
Benim icin su icmek yemek yemek ve hava almak gibi zorunlu ihtiyac gibi olmassa yasayamam gibi geliyor bana
bence her ikiside nasıl yaptıgınıza göre baska bir kısmı baskın olabilir
Duygusal bağ olmadan cinsellik olmaz
Fiziksel bağ ama duygusal bağada dönebilir
Duygusal sevmediğimle beraber olamam
Tamamen duygusal bir bağ benim için
Kesinlikle duygusal bağ
Duygusal
Fiziksel bağ
Kadınlar için duygusal erkekler için fiziksel
Duygusal bağ
Duygusal bağ
Duygusal tabiki de