Sizde Sorduğunuz soruyu tartın biçin ona göre yazın ne biçim soru o ayıp mı her önüne gelenle yatıp kalkmak ayıp değil ona buna foto atmak ayıp değil sevgili yapmak değişik değişik ayıp değil evlilikte seks ayıp az biraz mantıklı düşün
@Banagerçeğinlegel Kardeşim sen karıştırdın sanırım, Soru soran kişi 20 yaşında birisi, cevap yazdığın kişi de 39 yaşında. Biraz dikkatli olsak olmaz mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
hayır ne ayıbı eşimle yapmayacağım da kimle yapacağım
Ya evet çok ayıp bişey hatta bebekler dünyaya topraktan geliyor böyle aynı elma armut gibi ekiyorsun büyüyor lan evliliğin en temel maddesi seks
Ayıp tabii ki, bacaya yuva kuruyorsunuz leylek bekliyorsunuz. Orjinali budur
@Imponderabilia iyiymiş valla :)))))))
Bunu dikmemişler de ondan
@Banagerçeğinlegel Kardeş dalgasına yazdığını sen de biliyorsun.
@Musti423 yani soruyu soran için dedim ben onu zaten
@Banagerçeğinlegel Haddini bil, terbiyesizliğin lüzumu yok!
Bu ortamda yoruma açık görüş atmak benim ayıbım siz de haklısınız
Niye sen sorduğun soru da had mi arıyorsun seni ormandan mı bulup getirdiler kimseye vermiyceksen evlenmeyeceksin o kadar basit
@Banagerçeğinlegel Kim içim söylerseniz söyleyin, bu ne biçim bir üsluptur? Bi kendinize gelin lütfen!
Sizde Sorduğunuz soruyu tartın biçin ona göre yazın ne biçim soru o ayıp mı her önüne gelenle yatıp kalkmak ayıp değil ona buna foto atmak ayıp değil sevgili yapmak değişik değişik ayıp değil evlilikte seks ayıp az biraz mantıklı düşün
@Banagerçeğinlegel Kardeşim sen karıştırdın sanırım, Soru soran kişi 20 yaşında birisi, cevap yazdığın kişi de 39 yaşında. Biraz dikkatli olsak olmaz mı?
@Banagerçeğinlegel Ne yapıp yapmayacağımı birinden öğrenecek değilim
@Banagerçeğinlegel Soruyu ben sormadım farkında mısın acaba?
Hah soruya bak cevaba gel küçük naparsan yap bana ne
@Banagerçeğinlegel Hey Allah ım sabır...
Bende sana demedim sen farkında mısın soruyor sorana istinaden dedim sana niye diyeyim
@Banagerçeğinlegel Benim yorumumun altında ne işiniz var o zaman? Kendi yorumunuzu kendi alanınızda paylaşın
Tamam da hanımefendi senin yorumuna destek amaçlı yazdım yani sana katılıyorum anlamında sen üstüne alınma yorumum soruyu sorana zaten
@Banagerçeğinlegel Anlıyorum tamam ama ben ironik bir yanıt vardim, ne olursa olsun üslubunuz hoş değil ayrıca desteğe de ihtiyacım yok
Özür dilerim size karşı sözlerden dolayı ama illaki destek olarak değil de bu soruyu soran için cevap verdim kusura bakma
@Banagerçeğinlegel Sorun yok, iyi geceler
İyi geceler hanımefendi
Eşinle aynı yatakta yatıyorsun nesi ayıp olur evlendikten sonra ayıp diye bir şey kalmıyor kalmamalı yani
Çok ayıp hemde kocayla seksmi yapılır canın isteyince tanımadıklarınla yapacaksın
Hayatimda daha sacma bir soru duymadim kiminle yapacaksin baska tavla atmak icin evlenmiyor kimse
Ya bu sorulara cevap bile vermeyin. Gerçekten bu soruyu soruyorsa bu yaşa kadar nasıl gelmiş hayret 😂
Değil en doğal hakkın canın çektikçe yapacaksinki evliliğin anlami olsun
Hem ayip hem günah evlenince baskalariyla yaparsan daha sevap işlemiş oluyorsun
Yani ayıp olmuş olsaydı daha ilk günün gecesi öyle olmazdı demi.
Ayıp tabi evlenince eşinle yapmayacaksın o uyuyacak sen baskasiyla takilmaya devam
O nedemek ya ben karımı sabah akşam sik. rimmm bundan daha güzel bir duygu olamaz
he aynen knk ayip gunah hatta. Vazgecin be soyle sorulardan...
Sekste ayip aramamak gerekir.
Kiminle yapacak peki başka
Neden ayıp olsun ya ihtiyaç
:)))) :))) :)))) Çık çık çık yaaaa...
Evet ayıp. Bu yüzden başkasıyla yap sen
neden ayıp olsun
Bu nasıl soru ya? Neden ayıp olsun?
Biz de zaten ottan geldik 😂
Hayır tabii ki normal
Tabii çok ayıp sen sakın yapma evlenince oldu mu
Hayır ya. Deliler gibi yap
Yapmamak ayıp