Biriyle konuşuyordum. Fiziği vs aşırı hos geldi kaslı birsz yukseldim. Şehir dışına tatile gidecektim onu da davet etmiş bulundum. Birlikte tatile gittik. Tatilden önce 2 kere bulusmustuk ilkinde vedalasirken elimi bile tutmadı. İkincisinde daha yakınlastik el ele tutuşma vs gibi kol kola yürüdük. 3. Date de sevisttik. Çocuk bakir olduğunu söyledi ama ben bakire değilim. Bu yüzden de kendime denk görmüyorum. Erkekte bakir olsun diye bir kriterim yok. Tuhaf hissettim birinin ilki olunca. Ve bana baglanmasindan da korktum bilmiyorum erkeklerde nasıl ilerliyor ama kadınlar ilkine bağlanıyor hatta genel sexlerde. Birssyler yasandiktan sonra daha sahiplenici olmaya başladı sarhoştu zaten. Bu saatten sonra şöyle böyle diye. Çok saf birine benziyo onu harcarim gibime geliyor eğer devam edersem. Zaten kendi de dedi beni seks kölesi olarak mi görüyorsun diye. Hiç umrunda değilim sorularıma bile yanıt alamıyorum beni sallamiyosun tahammülün yok falan dedi. Tuhaf durumlar ne yapmalıyım. Devam etsem mi emin de değilim 1,5 yaş var aramizda ve benim tercih ettiğim bir aralık değil olgunlaştığıni düşünmüyorum çok cıvık esprileri var bende esprili biriyim ama onunkilrr çok kötü. Gözlüklü nerdlerden oluşan arkadaş grubu var tonton. Çocuk yurtta kaliyo falan. Benim tercih ettiğim kişiler genelde öğrenci de olsa işinde gücünde kişiler. Standartlarim çok düşmüş gibi hissettim sırf fiziği güzel diye
1 yılutanmıyor musun bunları yazarken? sevistigin cocugun fizigine bakmıssın sadece, cok saf birine benziyomus zartmis zurtmus o zaman ne diye yakınlastın cocukla? standartiniza... gercekten hadi olgunluk mevzusu tanıdıkca farkedersin de sen azıp birlikte olmussun tek düsündügün de aldıgın zevk. hem ayranim dokulmesin hem bilmemne. ya biz yapalim fizigi guzel ama baglanmasin yani ıyy one öyle ben bu cocukla mı gelecek kurucam:Dd. dd umarım sadece cinsel odaklı görmedigin birisi girer hayatına, evlilik düsünürsün, gelecek düsünürsün, sonra da o da sana ve cevrene tepeden bakar boyle oturur kalırsın tek basına. ah alıyorsunuz ah. bu kadar kalpsiz olmayin arkadas
03 Yorumla
Soran1 yılOf ne alakası var sadece benim açımdan o şekilde başladı ve farklı yöne evriliyor ilişki. Çocuk sevgili olmak istiyor. Benimse niyetim baskaydi ve gerçekleşti. Ama fark ettim ki karakteri vs bana uygun değil ilişki kuracağım biri değil. Sırf üzülmesin diye sevgili mi olayım yani tabiki hayır. Sadece napicam bilmiyorum ah almak istemiyorum çünkü saf biri ve ben ona göre daha gördüm geçirdim. Üzerim orası kesin
- 1 yıl
düzgün dille onu çekici bulduğunu ama ciddi ilişki istemediğini söyle, dürüst ol. çocuğu üzücem diye bahane bulup uzaklaşma. ne ise onu söyle gerekirse senden nefret duysun. her azdıgında gidip bidaha kullanmak isteyeceksin öbür türlü cocugu, o senin s*KS oyuncagın olmak zorunda degil, baskalaırnın duygularıyla oynama
Soran1 yılTatmin olmadım cinsel amaçlı bidaha yaklaşmam zaten çocuk bakirmis. Çok tecrübesizdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1 yılBence biraz et knk kullan seks oyuncağı olarak sonra biri çıkar zaten karşına salarsin
Cocuk da bir ömür hastan olur ihtiyaç halinde yazarsin02 Yorumla
Soran1 yılÇok acimasizca
- 1 yıl
Değil ya herkes böyle
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibi kızları kendimden nasıl uzak tutabilirim?
01 Yorumla
Soran1 yıl😔😔😔😔😔 onlar seni bulur kaçıs yok
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden daha olgun akli basinda ergenlikten cikmis kendine güvenen comert erkek almiyorsun hayatina
03 Yorumla
Soran1 yılDenk gelmedi. Bunun daha sivilceleri geçmemiş...
Cevap sahibi1 yılYanlis secimler yapiyorsun gibi sen istemedin denk gelenleri sanki onunla olmaz ergen mi yetiştireceksin öğretmenlik mi yapacaksın ona yoksa kendini birakip keyfini tadini alacağın birisi mi yani sivilceleri geçmemiş diyorsun sevmez misin olgun
Cevap sahibi1 yılErgenlere mi sans verirsin genelde
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılSadece tipe gore biriyle sevisiyorsan fizige gore yazik sana bence sen cocuktan daha tecrübesizsin
02 Yorumla
Soran1 yılYa olamaz mı sende kalçası göğüsu hoş bir kadın görünce yükselmiyor musun bende sırtı geniş kolları bacağım kadar karın kaslı erkek görünce yukseldim
- 1 yıl
Tamam yukselirsinde yani tecrübe davranis akil bunlarda yukseltir aptal kadina yukselmiyom sahsen o diger saydiklarin her kadinda var
1 yılevet standartlarını oldukça düşürmüşsün , çocuk olmadığının farkında değil kendisi ,
04 Yorumla
Soran1 yılBirde dönüş yolundayken gidince engelliceksin gibi Vibe alıyorum demişti. Bende dedim saçmalama olur mu oyle şey
- 1 yıl
telaşa kapılmış , sonuçta ilk defa sevişen birisi bir daha sana ulaşamayacağını sanmış :D
Soran1 yılYazik
- 1 yıl
Bencede :/
Yine destan yazmış, çok üşengecim okuyamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Olmaz onunla
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)1 yılBakır değildir emin ol
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu ne acele hemen seviştiniz
Soran1 yılKendisine de dedim öyle bir beklenti içinde değilim senden. İstersen bin kisiyle yatmış ol geçmişin sonuçta umrunda değil diye de. Hareketlerinden falan belliydi bir işi beceremedi de. Çok amatördü. Ne dokunmayı biliyo ne sevişmeyi. Yaladı durdu
Cevap sahibi1 yılNe kadar ileri gittiniz
Cevap sahibi1 yılSenin bakire olmadıgını biliyor mu
Soran1 yılBilmiyo tam reglimin sonuydu bende ilkimsin diye yutturabilirim ama üstüne konuşmadık
Cevap sahibi1 yılSen çocuktan hoslandın mı
Soran1 yılçokta değil üzerim onu ah almak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılDogruyı söyle bnce seni mutlu edeme z o
Cevap sahibi1 yılÖyleyse memnun kalmazsın
Soran1 yılEvet zaten tatmin edemedi. Ve cidden tahammülsüzum her hareketi batiyo herşeye kuruluyorum. Sürekli trip atıyorum
Cevap sahibi1 yılYaşlar nedir
Cevap sahibi1 yılTam olarak nneler yasadınız
Seven kişi kıyamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
1 yılNe anlatiyon ya
00 Yorumla
1 yılNormal yani daha olgun değilse
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne