Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?

Biriyle konuşuyordum. Fiziği vs aşırı hos geldi kaslı birsz yukseldim. Şehir dışına tatile gidecektim onu da davet etmiş bulundum. Birlikte tatile gittik. Tatilden önce 2 kere bulusmustuk ilkinde vedalasirken elimi bile tutmadı. İkincisinde daha yakınlastik el ele tutuşma vs gibi kol kola yürüdük. 3. Date de sevisttik. Çocuk bakir olduğunu söyledi ama ben bakire değilim. Bu yüzden de kendime denk görmüyorum. Erkekte bakir olsun diye bir kriterim yok. Tuhaf hissettim birinin ilki olunca. Ve bana baglanmasindan da korktum bilmiyorum erkeklerde nasıl ilerliyor ama kadınlar ilkine bağlanıyor hatta genel sexlerde. Birssyler yasandiktan sonra daha sahiplenici olmaya başladı sarhoştu zaten. Bu saatten sonra şöyle böyle diye. Çok saf birine benziyo onu harcarim gibime geliyor eğer devam edersem. Zaten kendi de dedi beni seks kölesi olarak mi görüyorsun diye. Hiç umrunda değilim sorularıma bile yanıt alamıyorum beni sallamiyosun tahammülün yok falan dedi. Tuhaf durumlar ne yapmalıyım. Devam etsem mi emin de değilim 1,5 yaş var aramizda ve benim tercih ettiğim bir aralık değil olgunlaştığıni düşünmüyorum çok cıvık esprileri var bende esprili biriyim ama onunkilrr çok kötü. Gözlüklü nerdlerden oluşan arkadaş grubu var tonton. Çocuk yurtta kaliyo falan. Benim tercih ettiğim kişiler genelde öğrenci de olsa işinde gücünde kişiler. Standartlarim çok düşmüş gibi hissettim sırf fiziği güzel diye

Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?