Biri ile tanıştı. Sosyal bir agdan çoçukla fikirlerimiz kafa yapımızın uyuştugunu gördük ve sevgili olduk ilk buluşmada çoçukla el ele tutuşmuş sohbet falan ettik ama bir baktım ki bu çoçukla cinsel yaklaşım olmamasına rağmen bu çoçuk boşalmış bende boşanmış biriyim bunu farkettim ama bozuntuya vermedim oda bana utandığını bu durumdan söyledi ama brn tedirgin oldum sanki bana cinsellik için geldi gibi oldu sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
El ele tutuşurken boşalan biriyle olmaman lazım bence. Ayrıca da ilk buluşmada el ele tuttu diye boşalmak nedir, bence gerek yok görüşme
Tesekkr ederim aldığım en nantıklı yorum ben ona o denli gitmedim huzursuzum bazı tavırları beni huzursuz ediyor
Elinden tutarken gelen biri için bence de gitmeme kararın çok doğru. Şimdi ilk buluşmada zaten bunlar olmaz, öncelikle keşfet, öğren sonrasında zaten anı yaşadığın takdirde zamanla olabilecek bir şey bu. Demekki sen de bir şeyler görmüşsün de huzursuz olmuşsun baksana... İkinci görüşme senin için vakit kaybı, ona ödül olur
Tesekkr ederim görüşmüyecegim zaten dediğiniz gibi bazı şeyler zamanla olur bumu onada dedim bana bu denli geliyorsan gelme ben acık ve net söylerim
Yani muhtemelen yaşınız yerinde ki sen bazı şeyleri tecrübe etmişsin. Önceliğin sevgi ve huzur iken ilk buluşmada sana bunu belli etmesi de komik, en doğrusu net olmak zaten
Ben me istediğimi net bir şekilde söyledim tamam dedi ama böyle olunca çok huzursuz oldum
Bile bile yapıyorsa daha kötü. Ayrıca da sadece buluşup el ele iken bu kadar erken gelen o anlarda karşısındakini nasıl mutlu edecek..
Bilmiyorum yani işte huzursuz eden birşeyler var onda beni
Tamam işte bir daha görüşme senden değerli değil ya bırak
Evet öyle yapacağım çünkü daima bir ev ortamı derdinde konuşmalarda arada bir bunu diyor
Amacının ne olduğu belliymiş zaten, daha el ele tutuşurken boşalıyor evde ne yapacaksa artık neyse. Yol ver gitsin
Ben ona dedim ev ortamı olması imkansız bunu unut
İyi demişsin
Biliyor para mal mülk lüsk yeme içme derdinde degilim ben
Anladım hayırlısı
Hiç kız eli tutmamış ya da uzun zamandır içinde mi tutuyormuş ya da ne bileyim bi şey demiyorum. Elini tutarken aklından neler geçirdi de hemen boşaldı, öpsen ölecek heralde
Yav sen tecrübeli güzel alımlı bakımlı kadın ne işin var süt bebeleri ile
Yaslariniz kaçtı soylermisjn
35 o 36 ben
Nasıl bir yokluktaymiski öyle ayak üstü boşalmış islanmadimi önü
Evet
Gorusuyormusun hala yoksa biraktinmi
Sence görüşmelimiydim
Ben bilmem sen ne hissediyorsun
Görüşmüyorum bitti gitti
Sen sevgimi istiyorsun
Ya bekle ben gzliden çıkayım bı normalden yazsana
Ciktim
Biraz mesafeli olup takip et
Buluşmayı mı bir daha çünkü buluşmayacagım büyükler ihtimalle
İlk görüşmenin heyecanı vardır belki ne yapacağını nasıl davranacağını kestirememiştir , buluşmadan önce konuşarak niyetini anlayabilirsin sanırım
Niyeti uzun zamandır konuşuyoruz öyle degildi bir kere buna kaydı kovdum gene konuştuk koyamadık ben ona Açık ve net ne istediğimi söyledim
Anladım daha öncesi da var yani ilk görüşme yanılma değil
Hayır bana o denli gelmedi gelecek gibi oldu ben önünü kestim
Nereden tanıyorsun çevreden biri mi?
Sosyal ağlardan birinde tanıştım
Anladım , zamanın var mı peki anlatmak istermisin?
cınsellıge karsımısın
Hayır ama anımda yaşanan seyler sizi değersiz kılar kıymetli olmaz ben bunu böyle düşünüyorum önce beni ben neyi severim neye güler neye aglarım neye sevinirim bir tam manada tanısın demi
kac deneyımın oldu bu tavırlar uzaklasıtırır onu emın ol
Yani beni tanımadan yatayım kalkayım uzaklassın uzaklasacaksa valla sonra diyorsunuz işte hiç el değmemiş
hıc oyle dusunme bence
Bazı şeyler tecrübe ile sabit ben bunu onla konuştum ben soğurum derdim bu degil önce beni sev ben neye gülerim neye aglarım sesimden bil dedim mutsuzmuyum mutlumuyum zaten cinsellik bunları bilince gelir iki dakikalık heves oyun eğlence Yaşını geçtim çünkü
Bütün sır o bi harf de
Nasil ya elini tutunca mi bosalmis
Evet öyle oldu yan yana sohbet ediyorduk sarıldı elimi tuttu
Sarılıp elini tutunca bosalinilir mi ya şaka mı bu
Valla olmuş anlamadım bende işte huzursuz oldum
Yaslariniz kac sizin huzursuz olman normal degil mi elini tutunca boşalan birisiyle
Yas 36 benim onun 35
İlk kez mi el tutmuş
Bilmem sormadım farkettim ama tpki vermedim sonradan kemdisi dedi sana rezil oldum sana diyr
elini tutmayla böyleyse seni nasıl doyuma ulaştıracak ki boyle bir beklentin yok galiba
Valla benim önceliğim bu olmayınca geleceği düşünmedim ama işte dediğim gibi endişe verici
Önceliğin tabiki değildir fakat durum da belli yani endişe verici olabilir ne
Endişe verici olan ne
Bu tavrı daha ilk buluşma Yani insan böyle olamaz
Yüzde yuz haklisin hic bir açıdan hemde farkindasin cocuk degilsin
Oda degil 10 senedir hayatıma birini almıyorum denemek istedim ama endişe verici bu hali utandı çok böyle olumca kemdini ifade de edemedi
Musaitsen konuşmayız mi en bastan
Anlamadım
Siz yazım
Gizlisin yazamam
Olabilir