Cinsel Yaşam Fışkırma yaşamadım, nasıl yaşanıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nasıl yaşarım Fışkırma yaşamadım, nasıl yaşanıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Videolsrını izlemiştim iş emekler karısık orgazm. İnanılmazdı. İçerde hassas bi noktaya temas edildiğinde kendinden geçiyordu kadın bayılacak gibi oluyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kadında o olmaz o an tuvaleti gelir sidik fışkırır 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Zevk almıyon mu o an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl alıyor da fışkıran zevk suyu değil Yorumla Soran 1 yıl Ufff yq Yorumla
Nanatyir34 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Bende siyahi Bi adam yanımdan geçmişti geçen sene yks den çıkarken caddede. Onun yüzünden bende ıslanmıştım ya. Gayim evet 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkeğe mi ıslandıb Yorumla
Tam1Erkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl Çişini tutarak dene tam boşalırkenn fışkır birden ben sürekli yaşıyorum göbeğime doğru fışkırıyor hep 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çişimi ne kadae tutuyum Yorumla Soran 1 yıl Oj Yorumla
Habip2121 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Erkekler yaşıyor kadınlarda olmuyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
bekle1dakika Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir kız arkadaşım defalarca yaşıyordu 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla bekle1dakika 1 yıl Bildiğin fiskiriyordu çiş değildi çünkü üst üste oluyordu çiş gelmez o kadar Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yağıyodyn Yorumla bekle1dakika 1 yıl Burdan nasıl anlatim Yorumla Soran 1 yıl Gizlidennçık Yorumla bekle1dakika 1 yıl tamam Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Binde bir olur ve bol idrarın varken ilişki yaşa 0 0 Yorumla
_busemy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl öyle bir şey yok ki 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Fışkıranlae nasıl oluyı Yorumla _busemy 1 yıl çiş o Yorumla Soran 1 yıl Nasıl fışkırtıyon Yorumla _busemy 1 yıl kız çiş o fışkırma yok Yorumla Soran 1 yıl Çiş yaparken fışkırmıyor ki Yorumla
baykusadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl İçine bir şey alıyor musun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla baykusadamm 1 yıl Yaşaman biraz zor ama imkansız değil boy kilon kaç Yorumla
hamsterArda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Kolumu sokayım reis doygalqşqlw 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla hamsterArda 1 yıl Pıssyine Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genetik o 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşatalım.. m 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Partnerin nasıl 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani tatmin ediyor mü seni Yorumla Soran 1 yıl Yok ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor o zaman Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla
Nerdelinknerdeahlak Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Su doldur önce 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl İçine Yorumla Soran 1 yıl Nasıl dolduracam Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Yzz anlatayım Yorumla Soran 1 yıl Burdan yaz Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Ban atar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Videolsrını izlemiştim iş emekler karısık orgazm. İnanılmazdı. İçerde hassas bi noktaya temas edildiğinde kendinden geçiyordu kadın bayılacak gibi oluyordu
kadında o olmaz
o an tuvaleti gelir sidik fışkırır
Gerçekten mi
evet
Zevk almıyon mu o an
alıyor da fışkıran zevk suyu değil
Ufff yq
Bende siyahi Bi adam yanımdan geçmişti geçen sene yks den çıkarken caddede. Onun yüzünden bende ıslanmıştım ya. Gayim evet
Erkeğe mi ıslandıb
Bunu yaşayamazsınki
Buna benzer farklı bir şekilde olabilir
Çişini tutarak dene tam boşalırkenn fışkır birden ben sürekli yaşıyorum göbeğime doğru fışkırıyor hep 😀
Çişimi ne kadae tutuyum
Oj
Erkekler yaşıyor kadınlarda olmuyor diye biliyorum
Bir kız arkadaşım defalarca yaşıyordu
Nasıl
Bildiğin fiskiriyordu çiş değildi çünkü üst üste oluyordu çiş gelmez o kadar
Nasıl yağıyodyn
Burdan nasıl anlatim
Gizlidennçık
tamam
Binde bir olur ve bol idrarın varken ilişki yaşa
Çok detayı var onu yaşamanın