AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
evliyle işim olmaz karaktersiz değilim
Bu nasıl soru lan? Seviyesiz sorular sormayın şu klavyenin içinden geçer cakarim ha
LGBT yi destekle abla boş ver bunları sen
Kimseye zararları yok iki bilinçli yetişkin insanın kendi aralarında ne yaşadığı kime ne, eğer aldatmayla lgbt yi bir tutuyorsan oğlun gay olacağına karın seni aldatsin derim ben de
Valla olur cjsjfjsjiidjfiek
Oğlun gay olsun demiyorum fakat saygılı ol kimse için değil kendi kaliten için
Tamam bir yere kadar saygılıyım zaten de toplum düzeni bozuluyor sen bunlara saygı duydukça sayıları artacak lezbiyen ve gay görmek istemiyorum kontrol altına almak gerekiyor Osmanlı da da vardı ve kontrol altına alınmışlardi
@wearekilinay bence de herkesin evli de olsa arada başka kişilerle tecrübe yaşaması hayata renk katar. Ben eşime bile söyledim bunu
Bak canım kimse özenmez durduk yere böyle şeylere o içinden gelmediği sürece sadece bakarak görerek duyarak kimse lez gay olmaz o içten gelen ve insan elinde olmayan bir şey o yüzden de normal bir şey lütfen anla
@Abicimyapma LGBT bireyi olmak çok zor bir konu. Is bulmakta zorlanirsin, sosyal ortamlarda fislanirsin, aile ve mahalle baskısı yaşarsın, psikolojin bozulur. Yani ozenilerek tercih edilen bir şey değil ve devlet baskısı ile de azaltılabilir bir şey değil. Doğuştan gelir
@wearekilinay çok doğru. Sizin gibi bilinçli, kafadan saklamadan konuşabilen kişileri görmek güzel
Normal bir sey olmadığını bende söyledim abla hormonal bir bozukluk ve gelişimsel bir bozukluk bana yobaz gibi yaklaşman çok itici
Anlamıyor anlamıyor 🙄 arkadaş ortamında gay şakaları yapıyorlar kötü rezil bir şey sanıyorlar Max gençlerin beyin yani
@Abicimyapma sadece hormonel değil. Doğuştan gelen psikolojik özellikler de etkili
Çok doğru. Tarihten beri hep çoğunluğun azınlığı ezmeye çalışma isteği bu. Çoğunda da cinsel kimlik korkusu ve bilinç altında travmalar var. Gay ler cogalirsa bunlara tecavüz edecekler diye korkuyorlar bilmedikleri için
Cevabım hayır.
Bazıları "seviyesiz, bu nasıl soru" vb gibi şeyler söylemiş ama hadi gerçeklere dönelim. Böyle şeyler gerçek hayatta var ve gerçekten tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla. Kızlar da çok yapıyor bunu. Özellikle sosyal medyadan fake hesaplarla fotoğraflaştığım bir kaç kişi oldu. Evli veya değil. Kendilerine heyecan arıyor çoğu kişi.
Çoğu zaman bu durum erkekleri daha istekli ve daha özgüvenli yapar ve mutlu eder çünkü kendini daha üstün görürsün ve bir üst seviyeye çıktığını düşünür ama az bir kesimde böyle gördüğümü kabul etmez çünkü başına gelmesini istemiyorum
Sadece cinselik için oldugum biri ise etkilenmeden yoluna derim bu saaten sonra , fazla kafa agrıtmaya gerek yok
Okdar alıştımki , evli olması daha işime gelşyor artık , daha mutluyuz garip ama ☺️
Amaç sadece cinsellik olduğu için sorun etmem ama riskli olduğu içinde pek tercih etmem
Evet evli olması daha cazip yasak olduğu için çekici geliyor
Hiç etkilemedi 2 farklı evli kadın oldu hayatımda ben bekarken
Deneyiminden yararlanırım tabimki de mutlu eder deneyimli olması çıt kırıldım olmaz işte 😏
Sadece cinsel açıdan beraber isek sorun yok ama aşk bağlantısı işin içime girerse değişir durumlar
Hayır etkilemez iki olgun insanlar sonuçta hayat onların hayatın tercih kendilerinin 😉
ben umursamam benle yapmazsa başkasıyla yapacak işime bakarım
Eğer kocasını aldatıyorsa o onun sorunu. Ben işine bakarım ki baktım da zaten
Cinsel partnerim olamaz, evli kadın da arkadaşım dahi olamaz.
Sadece cinselliğe dayanan bi ilişkiyse pek umrumda olmaz açıkçası
Dul sandgım evlı cıktı gorusmeyı kestım fakat zor kurtuldum halende ara ara yazıyor
Normalde etkilemez ama evli biriyle olmadım hiç henüz
Tabiki. Bir daha asla görüşmem
Ateşli yapariz kocasından daha sert yapariz
Etkiler sorun olmaz o istedikten sonra her türlü
İlk başlarda etkiliyordu şimdi etkilemiyor hic
Etkilemez istek uyum durumu belirler etkiyi
Hayır sorun etmem
Evli birkaç birlikteliğim oldu
ilk deneyimimde öyleydi :D
Bekar daha çok etkiler beni.
Ben evli olsun istemem. Evliyse de bana söylemesin
Evliyse kocasina gitsin
hayır etkilmez
Daha çok hoşuma gider
Beni daha da deli eder
Benim için hiç farketmez
Hayir
Hayir
aksine tercihim evli olmasından yana
Etkilemez
Etkilemez
Coşku
evli olduğunu itiraf ettiğinde sonlandı.
Yoo etkilemez
Etkilemiyor
K@ltak
Etkilemiyo
Sorun olmaz.
Bekar tercihimdir
Ekilemez
Etkilemez
Daha sert skrim
Etkileyemez