Çok haklısın... işte bizde istekli karşı cins arıyoruz... hepsi fos Ergen kafa çıkıyor... hem sevgi olmalı hem aşk hemde az kafa kırık olmalıki yatak şenlensin
Ben sekreter tarzı giyimleri çok seviyorum. Böyle kısa mini bir etek, altına çok güzel bir topuklu ayakkabı, üzerine beyaz gömlek ama düğmeleri açık, topuz saçlar ve tabii ki kalın çerçeveli bir gözlükle kırmızı bir ruj...
Cinsellikte hiç sorun yoktu hatta şöyle diyeyim neredeyse her gün yapıyorduk, sonra kıskançlıklar olmaya başladı açıkçası, küçük şeyler büyüdü büyüdü çekilmez hale geldi maalesef
Yani biraz zamanla arama mesafe koyup sonra tamamen bağı koparabilirim, kim için olursa olsun aşık olduğun insan için bile olsa bir kalemde birini silebiliyor olmak bence etik değil
Ben etikle ilgilenmiyorum ayrıca kimseye yanlış yapılmış da olmuyo sadece konusmayi birakjyorsunuz o kadar. Aileden daha önemli değil. Yarın bir gün başınız dara düşse aileniz kadar kimse yaninizda olmaz
Her aile için geçerli değil bu unutmayın, maalesef genel yargılar bazen değişebiliyor hayatta, arkadaştan adam olmaz diyorsunuz bir arkadaşınız sizin hayatınızı kurtarıyor, aile olmadan olmaz diyorsunuz ama sizi terk edip gidebiliyor, az da mümkün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bunu seven heyecanda seviyodur😈🙈
Heyecani ve farkliligi seven partnere hayranim🌟🙈
İstiyonmu
Kocamla
Bi soru cevap yapalm istersen🌟😇
Yok
Peki kusura bakma🌹
Kesinlikle... ama şöyle loş bir ortamda olacak mumlarla falan
O kolay
Zor yok zaten.. istek olduktan sonra kadın herşeyi yapar
Öyle ya
Tabi isteğide getirecek adam lazım:)))
Adam istekli olsun yeter
Çok haklısın... işte bizde istekli karşı cins arıyoruz... hepsi fos Ergen kafa çıkıyor... hem sevgi olmalı hem aşk hemde az kafa kırık olmalıki yatak şenlensin
Ergen Kafalı olmak baya kizda var çıkar odaklı düşünüyolar
Evet
Gider fazlasıyla taş gibi olurum şu an olduğum gibi
Erkeklerin hoşuna gider ama hep kadınlar erkeklere bir şeyler hazırlıyor. Biraz da erkekler bir şeyler hazırlasınlar. Striptiz yapsınlar 🤪.
Karşımda öyle dans ettikten sonra onun göğüslerine paraları takarım, sonra onu o halde sabaha kadar mik miklerim
Normalde bir yerde dansöz oynayınca da bunu yapmak istemiyo musunuz
Ne alaka ya her dans edeni şey mi yapıcaz
Yapmıyosunuz ama istemiyo musunuz
Daha önce hiç dansöz mikmek istemedim ama karım öyle karşımda oynuyor olsa onu sabaha kadar *
O kadar mı tahrik edici
Düşündükçe bile çıldırıyorum öyle diyeyim
Çok iyi o zaman. Başka şeyler var mı bunun gibi
bunun gibi derken kıyafet olarak mı
Kıyafet olur İnce çorap olur makyaj ruj olur serbest atış
yani öyle bir konuya girdin ki şu an uçsuz bucaksız saatlerce konuşulabilir :D
Birkaç şey diyin işe yarayan ilerde uygulanır
Ben sekreter tarzı giyimleri çok seviyorum. Böyle kısa mini bir etek, altına çok güzel bir topuklu ayakkabı, üzerine beyaz gömlek ama düğmeleri açık, topuz saçlar ve tabii ki kalın çerçeveli bir gözlükle kırmızı bir ruj...
Güzel kombin beğendim
yazarken ben bile daldım bir an hayallere
Kısmet artık evli değil misiniz
Değilim
Güzel bişeydir herhalde
Yani iyi tarafları var, kötü tarafları var her şeyde olduğu gibi
Uyumlu olunursa iyi
Olunsa bile bir süre sonra değişiyor ama siz farklı duruyorsunuz, kocanıza böyle şeyler yapıyorsanız çok şanslı bir adam
Evli değilim de yapılabilir diye düşündüm, başınızdan evlilik mi geçti cok özel değilse
Gizliyiz zaten neden özel olsun😅 evet geçti
Olsun insan söylemek istemeyebilir. Sorunlar genelde neyden kaynaklanıyor bu durumlarda cinsellik vs tamamsa da cozulemeyeb sıkıntılar mi
Cinsellikte hiç sorun yoktu hatta şöyle diyeyim neredeyse her gün yapıyorduk, sonra kıskançlıklar olmaya başladı açıkçası, küçük şeyler büyüdü büyüdü çekilmez hale geldi maalesef
Seviyormuş herhalde ondan kıskanmis ama fazlası zarar tabi
Ben biraz sosyal bir insanım etrafımda çok kadın arkadaşım var, hepsini tanıyor ama zamanla çok büyük sorun yarattı olay farklı yerleri gitti
Kadin arkadaş sıkıntı olabilir doğru
Sen sorun yapar mıydın
Kadın arkadaş olmamali evlendikten sonra bence de ben yeterim zaten
Arkadaşlık farklı bir şey yetip yetmemekle ne alakası var ki, o da böyle diyordu ben sana yetemiyor muyum diyordu
Karşı cins arkadaş olmamalı sonuçta kadin erkek yani işin nereye gideceği belli
Benim bir sürü kadın arkadaşım var çoğu kaç yıllık hepsiyle küsemem sonuçta, tehlikeli olana ben zaten yol veririm
Bana göre ters açıkçası, eşime değişmem hiçbir arkadaşımi herşeyden once eşimin mutluluğu gelir onun icin uğraşırım
Öyle tabii de her şeyin bir usulü var, bilmem kaç yıllık arkadaşınla bir anda bağları koparmak doğru değil bence
Dediğim gibi arkadaş dışardaki insan eşim benim her şeyim o yüzden cok problem olmaz hele ki karşı cinsse anında silerim
Ben de silmem demiyorum zaten ama usulü var diyorum
Usulü derken neyi kast ettiniz nasil olmalıydi
Yani biraz zamanla arama mesafe koyup sonra tamamen bağı koparabilirim, kim için olursa olsun aşık olduğun insan için bile olsa bir kalemde birini silebiliyor olmak bence etik değil
Ben etikle ilgilenmiyorum ayrıca kimseye yanlış yapılmış da olmuyo sadece konusmayi birakjyorsunuz o kadar. Aileden daha önemli değil. Yarın bir gün başınız dara düşse aileniz kadar kimse yaninizda olmaz
Her aile için geçerli değil bu unutmayın, maalesef genel yargılar bazen değişebiliyor hayatta, arkadaştan adam olmaz diyorsunuz bir arkadaşınız sizin hayatınızı kurtarıyor, aile olmadan olmaz diyorsunuz ama sizi terk edip gidebiliyor, az da mümkün
Az olsa ve var olsa bile istisnalar kaideyi bozmaz, eşimin isteği elin adamininkinden ondedir bana göre
Erkeklerin % 95 i bayılır. Ama bunu da her kadın yapmaz ki...
Olur hoşuma gider
Guzel dans edebılırse evet
Ben sevmiyorum
Neden
Oryantal şekilde bilmiyorum hoşuma gitmiyor.
Direği diker resmen
O kadar mi
Daha fazlası da var
Ne
Burdan anlatamam
Dolarları hazırlasın bari sjdh
Striptiz twerk daha hoş
Yok bence değil
denedin mi doğru söyle :D
Kocam yok
olsa dener miydin
Severse senenebilir
işte tam evlenilecek hatun :D
Ciddi mi peki nasil vucut iyi olur
öyle kemik torbası gibi değil hafif balık etli olacak kalça ve göğüsler dolgun olacak
Bence de öyle daha iyi estetik gözüküyo
tabiki ya arkadan sarılınca o teni o yumuşaklığı hissetmeliyim kemikleri batmamalı vücudu şekilli olmalı kadının öyle dümdüz sopa gibi değil
Kesinlikle başka şeyler var mı böyle etkileyen
Bir sürüüü
Kocanın fantazisinimi onayliyoruz Şu an ?
Sadece bana ise evet
Tabi yani kime olacak
Benim hayalim bu 🤭
Gider tabi
Hemde ne zevkli olur.. 😍🔥😋
Olabilir
Begenmedim bu fikri
Niye
Olmayacak bir hayal
Sebep
Isteksiz bir esle bir halt olmuyor
Doğrudur