Evlenmek istiyorum ama ilk geceden gerçekten çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların çok abarttıgini düşünüyorum seks o kadar korkulacak o kadar yapması zor o kadar acı verici bir şey değilmiş inan bana kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ben ilk ilişkide hiçbir şey hissetmedim acı ya da zevk Öyle aman aman bir acı hissetmiyorsun ama ne olduğunu bilmediğin için sana zevk verici bir şeymiş gibi de gelmiyor sadece ufak çaplı bir şok yaşıyorsun ama birkaç sefer sonrasında alışıyorsun sadece kendini akışına bırak yeterli zaten çok bir şey yapmana gerek kalmıyor erkekler her şeyi hallediyor
02 Yorumla
Soran1 yılBen 9 yaşındayken tecavüze uğradım ve o anı bu yaşıma kadar asla aklımdan silemedim o yaşadıklarımdan sonra da biriyle evlenip ilişkiye girmek pekte hoş gelmiyor bana yani yaşadıklarım yüzünden tüm bu korkularım o yüzden biri bana dokunduğında titriyorum ben kendimi geri çekiyorum rahatsız oluyorum
- 1 yıl
O zmn psikolojik destek almalısın
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu biraz psikolojiktir eskiye dayalı korkuların var sanırım birileri seni bu konuda korkutmuş olabilir onun yansımasını yaşıyorsun ama seks dünyanın en güzel şeyi yapınca kendini bırakınca bunu hissedeceksin iliklerine kadar.
06 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum ya düşüncesi bile kötü
Soran1 yılGeliyor bana
Soran1 yılBen bi başkasının bana dokunmasını istemiyorum
Soran1 yılBuna evleneceğim adam da dahil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılTecrübelilerle konuş, birde genel olarak düşününce herkesin yaptığı ayrıca keyif aldığı memnun kaldığı bir aktivite , ne olabilirmi.. böyle biraz rahatla bu arada hiç bir şey olmaz keyifli bir gece geçeceğine eminim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKafanda biraz fazla büyütüyorsun konu hakkında fazla bilgin olmadığı için abartılı geliyor bu konu hakkında tecrübeli biriyle konuşup ne kadar kolay bir şey olduğunu anlaman lazım
02 Yorumla
Soran1 yılBen 9 yaşındayken tecavüze uğradım ve o anı bu yaşıma kadar asla aklımdan silemedim o yaşadıklarımdan sonra da biriyle evlenip ilişkiye girmek pekte hoş gelmiyor bana yani yaşadıklarım yüzünden tüm bu korkularım o yüzden biri bana dokunduğında titriyorum ben kendimi geri çekiyorum rahatsız oluyorum
- 1 yıl
Haklısın yaşadığın durum yüzünden böyle düşünüyor olabilirsin ama bunu aşmak çok zor değil tabi buradan sana çok detaylı bir şekilde anlatamıyorum yoksa bu konuda düşünceni değiştirecek fikirler verebilirim eğer istersen birebir anlatayım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılalışarak neyden korkuyorsun sanki cinayet işleniyor
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bu çok doğal ve sandığından daha yaygın bir korku. İlk geceye dair korkuların büyük kısmı, bilgisizlikten, kulaktan dolma yanlış bilgilerden veya bedenle ilgili kaygılardan kaynaklanır. Öncelikle şunu bilmelisin: Sevgiye ve güvene dayalı bir ilişki içinde, ilk gece bir "başarma" ya da "beklenti karşılama" gecesi değil, iki insanın birbirine şefkatle yaklaşacağı bir başlangıçtır. Korkunu azaltmak için önce bu süreci anlamaya, bedeni ve cinselliği tanımaya çalış. Gerekirse bir cinsel terapistten ya da kadın doğum uzmanından profesyonel destek alabilirsin. Kendi bedenine güvenmek, gevşeme teknikleri öğrenmek ve eşinle açık bir şekilde bu duygularını paylaşmak sana güç verir. Senin duygularını önemseyen bir partner, seni rahatlatmak için acele etmeyecek, anlayışlı olacaktır. İlk gece bir sınav değil, bir bağ kurma süreci. Kendine izin ver, zaman tanı ve unutma: Senin rızan, rahatlığın ve iç huzurun her şeyden önemli.
12 Yorumla
- 1 yıl
Haklısın.. Bu nedenle cinsel konusunda güveni kaybetmişsin sadece bu değil, insanlar genelde cinsellik 'ayıp, günah' düşüncesiyle kalıbı oluşturulmuş bu nedenle ilk gece korkusu yaşamasına neden oluyor. Bu hepimizde var, evlilik öncesinde doktor danışmanlığa gitmesini öneriyor bunu söyleyen doktorlar uyarıyormuş. O yüzden evlilik öncesinde doktor başvurusu yapabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKarşına anlayışlı sevgi dolu biri çıkarsa bu duyarlı biri olur ve sana karşı hassasiyetle davranır. Bu sebeple üzülme ve korkma.
15 Yorumla- 1 yıl
Beğeni için teşekkür ederim 😊🌹. Daha detaylar yazmak istedim ama sıkmamak adına yazamadım. Sorularınız varsa alabilirim.
Soran1 yılYazabilirsin sorun yok
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Öncelikle erkeklerin cübbeli oluşu seni tedirgin etmesin. her şey düşünce dünyasında biter. Bu ilk söyleceğimdi. Sevişme başkangıcına ve sevişme bölümüne dair korkuların yoksa ve bu kısmı bende çok istiyorum ve yapabilirim diyorsan. Erkeğin anlayışlı ve duyarlı biri olursa sevişmenin doğallığı ile sen bir yandan sevilmenin hazzını alarak yükselirken , ilave olarak erkeğinin perisi sertleşmiş haldeyken veya sertleşmeye devam ederken vücudunun değişik yerlerinde gezinecek o temaslardan da etkileneceksin hatta bazen göreceksin , o esnalarda o avuçlamanı çok isteyecek ama bunu ifade etmez , kendiliğinden yapmanı bekler. Avuçlarsın okşar seversin. Bunu yapmasan bile görebilirsin. Tedirgin olma bilakis mutlu olmanı ümid ederim. Sevişme devam ederken kendini bırakmışken , bacakların serbest kalır. Muhteşem kadınlığın sırılsıklam olmuş haldeyken sevişmenin doğallığı içinde , sertliğini muazzam dudakların arasından yavaş bir giriş başlatır. Sonrasında bu gün bunları dert ediniyor oluşuna üzüleceğin günlerin içinde bulursun kendim. 😉
- 1 yıl
Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Bu durumu sevgi ile yenebileceğini düşünüyorum. Bunu yapanlar kimlerdi, ya da kimdi?
10 ayİlk gece, içindeki heyecanla karışık o tedirginlik doğal bu sadece yeni bir kapının aralanması. Partnerinin teniyle buluştuğunda, utancın yavaş yavaş erir, yerini derin bir arzu ve şehvete bırakır. Her dokunuşta kalbin hızlanır, nefeslerin birbirine karışır; o anlarda bedenlerin konuşur, kelimeler gereksiz kalır. Sabırla ve tutkuyla birbirinizi keşfederken, o korku yerini unutulmaz bir zevke bırakır. Çünkü gerçek tutku, cesaretle başlar ve birlikte büyür.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. İlk gece korkusu sandığından çok daha yaygın; bilinmezlik büyütür ama gerçek genelde daha sakindir. Acele etmek zorunda değilsin, adım adım ilerlemek, bol iletişim ve gerekirse bir kadın doğum uzmanıyla konuşmak hem zihnini hem bedenini rahatlatır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKulaktan dolma bilgiler le kendini korkutma bence korkacak bişey yok kötü bişey olsa bunca insan evlenmezdi öyle düşün güzel şeyler düşün atlatirsin bu sorunu
04 Yorumla
- 1 yıl
Hadi yaaa ozamn çok normal korkman çok kötü zaman gecismisin ama hayatın boyunca da bu şekil yazayamazsin yenmen lazım bu durumu denemen lazim
Soran1 yılBu zamana kadar yenemedim bundan sonra da yenemem
- 1 yıl
Biraz konuşalım mı içini dök biraz ferahlarsin belki kardrsim
bu konuda bilgilenirsen korkun azalır acı durumuda karsındaki ökuz degilse önceden konusurssan nasıl yapacagını bilir seni gevşetirse pek fazla olmaz ayrıca sende kendini kasarsan acır
02 Yorumla
1 yılDüğündü heycandı derken ilk gecen olmaz meraklanma 😂 Milletin düğün telaşından ağzı acık uyuyor o gün
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılBence korkmaya gerek yok askım sonuçta gece c*nayet işlenmeyecek utangaç olabilirsin eğer öyleyse kendini partnerine bırak o seni yönlendirecektir hazzı bir kere aldın mı her gece istersin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Baydı bu muhabbetler artık hicmi oksamiyorsun kukunu yahu biraz heycanla karışık ıslanırsin üstündeki essek değilse bozulunca devam etmez 2 gün yarasinin geçmesini bekler
00 Yorumla
1 yılNişanlıyken çok ileri gitmeden küçük bir deneme yapabilirsiniz (sürtünme ile) en azından korkunu bir nebze yenersin
01 Yorumla
İlk gece yüzeysel sevişini, birbirinizi sürtünerek boşaltın. Tenlerimiz birbirini tanısın zaten gerisi gelir
02 Yorumla
Soran1 yılBen kimsenin bana dokunmasını istemiyorum
Soran1 yılBuna evleneceğim adam da dahil
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk gece ilk gece diyor da herkes görende ayılarla seks yapacaksınız zanneder. Standart misyoner pozisyonun da tık diye seks işte. Bunun nesini abartıyorsunuz bu kadar
111 Yorumla
Soran1 yılBu tür düşünceler kişiye göre değişir ben böyle senin gibi düşünmüyorum
Soran1 yılBen korkuyorum ama
Soran1 yılboş ver
Soran1 yılPsikoloğa gitmeyi ben kendim için uygun görmüyorum yani özelimi onlara atmak bana pek doğru gelmiyor
Soran1 yılAnladım
1 yılPsikoloğa gitmen kendine yapacağin en büyük iyilik olur
16 Yorumla
Soran1 yılPsikoloğa gitmeyi ben kendim için uygun görmüyorum yani özelimi onlara anlatmak bana pek doğru gelmiyor
- 1 yıl
Hayır asıl özelini en çok onlara anlatman doğru gelir onlar seni yargılamaz ki birtanem aksine yaşadıklarını travmalarını atlatırsın
Soran1 yılBen böyle düşünmüyorum ne yazık ki
Soran1 yılŞuana kadar hep içimde tuttum
Soran1 yılBöylesi iyi
- 1 yıl
Boylesi iyi değil aksine içinde birikir birikir ve sen ne kadar görmezden gelirsen o kadar patlak verir
Korkacak bir şey yok ilk gece olmaz sonra alıştıra alıştır a yaparsınız evlilik iyidir ama denk gelirse gelmzsede bulursun birini ilkin olacak
00 Yorumla
1 yılPartnerinle açık konuşarak yenebilirsin. Seni anlaması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkunu yenemezsin eşin ilk gece bişey yapmasın sana
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKorktuğun şeyin nasıl bi zevk olduğunu bilseeen
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek istediğin birisi de varsa bu onunla konuşarak çözmen gereken bir konu gerekirse yardım alın
20 Yorumla
1 yılKorkunun ecele faydası yok aşkoo gülü seven dikenine katlanır ajsjdj
00 YorumlaEvlenecegin kişi ben olsam sen s. k artık beni diye yalvarmadan s. kmeyecegimin garantisini veririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Anlayışlı bir eş ile sakın relax hareket eden biriyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBilgilenmen gerekli sadece. Korkacağın bir şey yok.
05 Yorumla
- 1 yıl
Anladım. O zaman psikologtan destek alman gerekli
- 1 yıl
Cinsel terapi yapan psikologlar var
Soran1 yılGitmem ben o tür yerlere
- 1 yıl
İşte ilişkiye ilgili bilgi verebilirim ben de travmayı atlatman gerekli önce
Gizli Üye(18-24)1 yılBiraz bu konu hakkında konuşsan iyi gelir hiç konuşmadığın için korku var sanırım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ilk ilişkimi 17 yaşında yaşadım ilk başlarda acı olur ama geçer zevk alırsın zamanla
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuradan dogru bilgiler alarak yenebilirsin. Yardim ederim. Hem korktugun gini degilki efsane zaten
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeyler yalan dolan hep. Derdi merdi yok bunun. Tek yaptigi size laf saymak. Bosverin ugrasmayinm
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok acı olduğunu söylerler ama alışıyormuşsun sorduğum herkes zevka almaya çalışmak iyi diyor korkunu yenmek için evleneceğin adamla konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce evleneceğin doğru kişiyi bulman önemli sonrası kolay
00 YorumlaKorkmanin önüne geçemezsin
İlk gece spontan başlasın gerisi öyle gelir ki korktuğunu bile hatirlamzsin13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenlik bir durum yok, eşin olacak kişi tecrübeli olursa bişey hissetmezsin.
00 Yorumla8 milyar insan yapıyor
26 Yorumla
Soran1 yılHayır hiç tanımadığım birisi
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye korkuyorsun onu anlamadım canin yanar vs diye mi bu zevk isi bir şey tam tersi can atman lazım yaşamak için
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani sevinmen lazım heyecanlanman vs
1 yılİlk geceden korkan kız kaldı mı vay be zehir olsa yut yani
00 YorumlaEğer erkeğin nazik olursa hiç bişi anlamadan gelir geçer
00 Yorumla
1 yılNe büyük dert , evlenmek ve ilk gece korkusu
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılbunu evleneceğin erkekle konuşmalısın
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Korkacak bişe yok rahat ol 😊
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ya
Gizli Üye(30-35)1 yılSevdiğin ve anlayışlı biri ile evlenirsen korkulacak bir şey yok rahat ol sadece kasma kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSende bir kaç gece sonra yap 🙄🙄
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden korkuyorsun
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılilk geceden korkma sebebin ne yani neden
21 Yorumla
Soran1 yılboş ver
Kanka yardımçı olayım sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılKorkma çok zevk alicaksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkorkacak bir şey yok centilmen olsun yeter
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğin prensinle konuşarak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yıldeneme surusu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk geceden önce dene çok basit bir şey anlarsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe korkusu be çok zevkli
31 Yorumla- 1 yıl
Bir tek ben mi bakir kaldimmm
Gizli Üye(30-35)1 yılyaglayinca cok rahat alirsin kotkma o kadar.
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılEğer o kadar korkunç olsaydı kimse yapmazdı
02 Yorumla
- 1 yıl
Geçmiş olsun bu travma yaratmış son derece haklısın
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkunu deneyerek atlatabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYardımcı olabilirim terapistim ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Antreman bol bol;)
02 Yorumla
1 yılBu ilk gece korkusu nedir bı türlü anlamiyorum
09 Yorumla
- 1 yıl
Öyle bir olay varsa normaldir genel olarak söyledim hergun ilk gece diye 20 tane soru geliyor
Eğer ilişki istemiyorsan evlenmeyeceksin ne kendine nede eşine zarar vermeyeceksin
Soran1 yılEvlenmek demek cinsellik demek değil
Soran1 yılCinsellik olmadan da bi evlilik yürüyebilir
- 1 yıl
K. bakma senle aynı düşüncede değilim ve bunu siteye sorsan %95 evlilik cinselliktir der
Örnek vereyim
Çocuk yapmak isteyeceksin cinsellik olmadan olmaz
Erkek için ve kadın için ihtiyaçtır mesela sen eşin ile ilişkiye girmezsen oda sıkılır ve başkasına gider bu sefer eşim beni aldatıyor der ayrılmak istersin
Yani cinsellik olmadan olmaz o zaman evlenmeyeceksin
Soran1 yılAma biz birbirimizi çok seviyoruz
Soran1 yılO beni asla aldatmaz
Soran1 yılBen senin söylediklerine katılmıyorum
Soran1 yılher şey cinsellik değil
1 yılNeyinden korkuyon
01 Yorumla
Evlenme o zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBoş ver evlenme
10 Yorumla İlk gece uyuduk yorgunluktan hanımla
10 Yorumla
1 yılKorkma ya bir anda olup bitiyor
00 Yorumla
1 yılEvlenme bacım birde oradan gol yeme o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmek istiyorum ama ilk geceden gerçekten çok korkuyorum. Korkumu nasıl yenebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler