@iremdemirr61 garip garip fanteziler oral anal falan bunları sevmessin cunku sonradan çıktı ama herkes normal olanı sever teyzecim uydu mu açıklamam sana haydi
sakince soru sordum alinma bu kadar normal ergence degilde olgun insan gibi yanit verebilirsin dayi dedim cunku yorumda dayattigin zorunluluk normal degil
@iremdemirr61 bir şey dayatmadim normal olanı sevmeyen görmedim dedim sadece hepsi fanteziye giriyor sadece normal olan fanteziye girmiyor olay bundan ibaret sen sevme İrem çocuk yapmassin o zaman senin bileceğin iş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben acılı severim, her halta basarım zehir gibi pul biberi
Hiç acı seven birine benzemiyorsun aslında 😀
Tatlı seven birine mi benziyorum :d
Evet mflskfkd çorbacıda mercimek çorbası içermişsin gibi bi tipin var
Bol sarımsaklı beyran gömüyorum genelde, o kadar oğlanımsı mı görünüyorum lan sjsjf
Profil fotoğrafın öyle de diğer fotoğraf öyle değil
Enteresan
bdsm asiri yaygin gunumuzde en yaygin olan fantezi bu olabilir
O ne
partnerine sddet uygulayarak veya kendine sddet uygulattirarak seks yapma bicimi
En sevdiğim en sevdiğim
Dedigin gibi kişiye göre değişir. Ama soft ta olsa hard da olsa ya da farklı fantazilerde olsa, sonuçta hepsi birleşmeye geliyor.
Normal seks vajina penis falan herkes sever yani yiyorsa sevme çocuğun olmaz
yiyorsa sevme mi, cocuk yapmak zorunda mi dayicim
@iremdemirr61 garip garip fanteziler oral anal falan bunları sevmessin cunku sonradan çıktı ama herkes normal olanı sever teyzecim uydu mu açıklamam sana haydi
aciklama yapmayi bile bilmiyor ustte kalmak icin haydi falan filan, ne bu la boyle😅
@iremdemirr61 amacın ne İrem
sakince soru sordum alinma bu kadar normal ergence degilde olgun insan gibi yanit verebilirsin dayi dedim cunku yorumda dayattigin zorunluluk normal degil
amacim falan yok KS erkeklerine biraz kufurlu ergen gibi degilde normalce tartismayi ogretiyorum canim
@iremdemirr61 bir şey dayatmadim normal olanı sevmeyen görmedim dedim sadece hepsi fanteziye giriyor sadece normal olan fanteziye girmiyor olay bundan ibaret sen sevme İrem çocuk yapmassin o zaman senin bileceğin iş
@iremdemirr61 he anladım İrem diğer erkekler üzerinde dene bunu benim üzerimde değil
aslinda normal seks de bi fantezi turu sayilmaz mi, duygusal bag olarak yapilan seks de bi seks turu bence
teyze diye atilinca sende denemek istemistim de kusura bakma canim ya
@iremdemirr61 fantezi daha uç şeyler gibi geliyor bana bu uç bir şey değil cinsel bir ihtiyaç ama diğerleri ihtiyaç değil istek bazıları abartı
@iremdemirr61 senden büyüğüm
Eee olabilir
@iremdemirr61 ay İrem içim daraldı gece gece bitirelim hadi iyi geceler
stres yapmana gerek yoktu neyse iyi geceler canim byee🙏🏿🥰
@iremdemirr61 byeee
Doggy pozisyonu
Evet ya onu sevmeyen yok
Sevilmeyecek gibi değil ki meret
Duşta 69 kostümlü bağlamalı farklı mekanlar
Bu zevki açsak mesela cinsi anlamda
Müzik dinlemek
Ayakta kucak derim 😆