Cinsellik Rahatlarken çok kasılmak ve titremek normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 #cinsellik Güncellemeler1 yıl Günco Rahatlarken çok kasılmak ve titremek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal he,. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet otutresim bizi ateşler aynı anda bosalmanin zevkide başka olur 0 0 Yorumla
Ahmetkartal1234 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 382 cevap paylaştı. Evet normal en sevdiğim şey sevgilimin altımda çıldırmasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yok degil doktora gorun. Sen ne olsun istiyorsun peki... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangı doktor Cevap sahibi 1 yıl seks doktoru, bilmiyorum..
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nasıl titremek Nokia 3310 gibi mi? Bir sehpa üzerinde sessize alınmış telefon gibi mi? “Zzz zzz zzzz zzzzzz” 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Normal, görmek aşırı zevk veriyo 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsellik konusunda 999 cevap paylaştı. Şiddeti bazen öyle hissettirebilir. 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 661 cevap paylaştı. Cok mu zor geliyo 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet çok kasilinca daha fazla bsmal olur 0 0 Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 336 cevap paylaştı. Normal birazdan bende olcam 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 520 cevap paylaştı. Evet normal daha beteri olması lazım ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Normal ve çok severim böyle kadını. 0 26 Yorumla Soran 1 yıl Herkes böyle değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef hayır. Çoğunluk ölü balık gibi. Yorumla Soran 1 yıl Zevk alınca öyle zevk almayınca tıtremiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzelmiş. Ah ah. Yorumla Soran 1 yıl Ben masttan bahsedıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biliyorum. Size sözüm yok. Ben kendi içimde hayıflanıyorum. Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boşverin, benim hasretini çektiğim bir şey. Çok şey etmeye gerek yok. Yorumla Soran 1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır, boşanmış bir bireyim. Yorumla Soran 1 yıl Ee öyle bırı var da ulasamıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Yoksa karsılasmadın mı hiç ahshahshahs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gençliğimde olmuştu bir kez Yorumla Soran 1 yıl Olur yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yaştan sonra zor Yorumla Soran 1 yıl Yaşın kâç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kırkyedi Yorumla Soran 1 yıl Partnerin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir süredir yok. Yorumla Soran 1 yıl O zaman kendıne göre bırını bul ahshshdhsd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bilmiyorum dimi bunu? Denk getiremiyoruz işte, şansımız yok. Olan da ölü taklidi yapıyor, hiç hevesim kalmadı. Yorumla Soran 1 yıl Bana nıye kızıyosun😪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızmıyorum, sadece mantık ters geldi. Yorumla Soran 1 yıl Ben bısey yapamam sonucta😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bir şey yapmanızı beklemiyorum. Sadece bir miktar dertleştik. Abartmasak mı? Yorumla Soran 1 yıl Pff Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zaten kasılma ve titreme olması gerekli. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. Orijinal olması gereken o 0 0 Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Normal zamanla geçer değerini bil 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Nası zamnla Yorumla Bandiban 1 yıl Alışır vücudun Yorumla Soran 1 yıl Neye Yorumla Bandiban 1 yıl Anlamıyo musun açık açık yazdırmak mı istiyorsun 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yo hep böyle uzun zamandır Yorumla Bandiban 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla Soran 1 yıl 20 olucam Yorumla Bandiban 1 yıl Şehir? Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 16,4b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 328 cevap paylaştı. Orgazm güzelim 0 0 Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 306 cevap paylaştı. Yani bkiremisin 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadin icin mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kadinarda normal 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerde olmuyo mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oluyo ama kadinlarda oldugu kadar değil azonce eşimle birlikde olduk ikikere bosaldi yastikları kemirdi resmn Yorumla Soran 1 yıl Keşke Detay vermeseydin sjsjsjdjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Örnek verdim 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Peki niye burası sımdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşim uyudu bende takiliyorum oyle konusucak birini ariyorum Yorumla Soran 1 yıl Konuscak bırı . eşini uyuttun dolasan tabı bebım kocam böyle busey yapsa vermezdim ona Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haberi yok burdan olsa oda vermez Yorumla Soran 1 yıl Benım olurdu her türlü. uyut kadını yazık🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O tahatladi uyudu ben halaa yükseğim napim 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Kendını buraya saklıyorsun sen bahane uretme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ko. usmak istersen gzlden cikarım Yorumla Soran 1 yıl Yok evlı erkkeklerı doyurrmuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senbilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet ama hızlı yapma 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Neden Cevap sahibi 1 yıl Daha çok zevk al daha iyi gelir Soran 1 yıl En fazla 4 5 saniye ahshahs Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıkayım mı Soran 1 yıl Nıye Cevap sahibi 1 yıl Uzun uzun konuşuruz Cevap sahibi 1 yıl Gizli Cevap sahibi 1 yıl Hey Soran 1 yıl 🤨 Cevap sahibi 1 yıl Gelsenr Soran 1 yıl Nereye Cevap sahibi 1 yıl Özele Soran 1 yıl Bakiyim sana Cevap sahibi 1 yıl Bak Cevap sahibi 1 yıl Baktın Soran 1 yıl Hayr Soran 1 yıl Görmedim🥲 Cevap sahibi 1 yıl Şansına küs Soran 1 yıl Cokta umrumda Cevap sahibi 1 yıl Zamanında hareket etmelisin
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
normal he,.
Evet otutresim bizi ateşler aynı anda bosalmanin zevkide başka olur
Evet normal en sevdiğim şey sevgilimin altımda çıldırmasi
yok degil doktora gorun. Sen ne olsun istiyorsun peki...
Hangı doktor
seks doktoru, bilmiyorum..
Nasıl titremek Nokia 3310 gibi mi? Bir sehpa üzerinde sessize alınmış telefon gibi mi? “Zzz zzz zzzz zzzzzz”
Normal, görmek aşırı zevk veriyo
aboov hemen doktora görün
Şiddeti bazen öyle hissettirebilir.
Cok mu zor geliyo
Evet çok kasilinca daha fazla bsmal olur
Normal birazdan bende olcam
Evet normal daha beteri olması lazım ama
Normal ve çok severim böyle kadını.
Herkes böyle değil mi
Maalesef hayır. Çoğunluk ölü balık gibi.
Zevk alınca öyle zevk almayınca tıtremiyorum
Çok güzelmiş. Ah ah.
Ben masttan bahsedıyorum
Biliyorum. Size sözüm yok. Ben kendi içimde hayıflanıyorum.
Neden
Boşverin, benim hasretini çektiğim bir şey. Çok şey etmeye gerek yok.
Evli misin
Hayır, boşanmış bir bireyim.
Ee öyle bırı var da ulasamıyor musun
Yoksa karsılasmadın mı hiç ahshahshahs
Gençliğimde olmuştu bir kez
Olur yine
Bu yaştan sonra zor
Yaşın kâç
Kırkyedi
Partnerin var mı
Bir süredir yok.
O zaman kendıne göre bırını bul ahshshdhsd
Ben bilmiyorum dimi bunu? Denk getiremiyoruz işte, şansımız yok. Olan da ölü taklidi yapıyor, hiç hevesim kalmadı.
Bana nıye kızıyosun😪
Kızmıyorum, sadece mantık ters geldi.
Ben bısey yapamam sonucta😄
bir şey yapmanızı beklemiyorum. Sadece bir miktar dertleştik. Abartmasak mı?
Pff
Zaten kasılma ve titreme olması gerekli.
Çok iyii bence altımda titrediğini hissetmek
Orijinal olması gereken o
Normal zamanla geçer değerini bil
Nası zamnla
Alışır vücudun
Neye
Anlamıyo musun açık açık yazdırmak mı istiyorsun 😂
Yo hep böyle uzun zamandır
Yaş kaç
19
20 olucam
Şehir?
en güzel orgazmdır o
Normal
Normal.
Normal.
Orgazm güzelim
Çok mu titiriyorsun
Yani bkiremisin
Kadin icin mi
Kadinarda normal
Erkeklerde olmuyo mu
Oluyo ama kadinlarda oldugu kadar değil azonce eşimle birlikde olduk ikikere bosaldi yastikları kemirdi resmn
Keşke Detay vermeseydin sjsjsjdjs
Örnek verdim 🙂
Peki niye burası sımdı
Eşim uyudu bende takiliyorum oyle konusucak birini ariyorum
Konuscak bırı . eşini uyuttun dolasan tabı bebım kocam böyle busey yapsa vermezdim ona
Haberi yok burdan olsa oda vermez
Benım olurdu her türlü. uyut kadını yazık🥲
O tahatladi uyudu ben halaa yükseğim napim 🙂
Kendını buraya saklıyorsun sen bahane uretme
Ko. usmak istersen gzlden cikarım
Yok evlı erkkeklerı doyurrmuyorum
Senbilirsin
Evet ama hızlı yapma
Neden
Daha çok zevk al daha iyi gelir
En fazla 4 5 saniye ahshahs
Gizliden çıkayım mı