Yani sohbet ilgi alakası değer uzak mesafe olsa bile ciddi olarak tanımak isteyen sürekli cinsellik konuşmayan senle ilgilenen değer veren biri bulabilirsin sadece gözlemle ve dene
Hayat kendi hayrınız sonuçta eleştirmek bize asla düşmez. Herkesin kendi düşünceleri var hepimiz saygı duymalıyız birbirimize. Zaten eleştiri yapanların hayatları sanki mükemmelde yorumda bulunuyorlar yardım platformu sonuçta yardımcı olamayacaksınız yorum yapmamak gerekiyor. Siz yine istekleriniz doğrultusunda hareket edin en azından bir amacınız var çoğunda o da yok amaç ne kelime anlamını bilmeyen çok insan var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
burada bulursun
Çok basit aslında ne istediğini bilen insanlar iletişim kurarak ne istediğini bilen kişileri net olarak bulur 😉
Yanlis secimler yapıyor olabilir misin? Seninle ilgilenecek sıkılmayacak ruhunu da bedenini de doyurmak aceleye getirmeyecek birisini secmelisin
Oyle degil mi sencede
Zaten önsevişme önemli hatta ondan önce tüm vücut masajı da şart.
Atrık mola vermiş olabilir. Biraz kafasını dinlemek istiyordur. (Omzunun üstündeki kafasını)
Ben öyle erkek olduğumu düşünüyorum da sen öyle bayan mısın onu merak ediyorum
Bende istekli kadin bulamadim
Konum belli ama sen daha görmedin bence 😏
Var tabiki evire çevire isteyenlere var mı
Burada var işte
Tam olarak burada olabilir. Tanışıp denemek lazım
Heryerdeyiz 😂
Vardır da kadın yok öyle
Boyle erkeler derken ne kast ettin bacim
Yat ki bulasinn
Elbette vardır
Nerde bulucam hepsi kullanmaya çalışıyor sanki mastürbasyon aracı gibi
Yani sohbet ilgi alakası değer uzak mesafe olsa bile ciddi olarak tanımak isteyen sürekli cinsellik konuşmayan senle ilgilenen değer veren biri bulabilirsin sadece gözlemle ve dene
Ya Ben cinsellik için sordum
Yani yaşayarak yapan. Oldu bittiye getirmeyen demek istedim
Ha öyle illaki vardır ya bulursun ama denemen lazım işte ya da bu işi yapan edenleri bulacaksın cidden profesyonel belli sitelerde bol bol var
Birazcık tanıdık olması lazim
Yani tanışırsın öyle olur bulursun ama
Of çok zor ben çok istiyorum
Antalya bende uzak biraz
Nasıl bir istek bu ogrenebilirmiyim
Beni çağırmışsınız.
Nadir bir tür :)
Nasıl istiyor sun bulalım anlat
Taktik maktik yok
Böyle kadın bulursan bana da haber ver
Umarım bulursunuz
Amin tek akilli yorum
Hayat kendi hayrınız sonuçta eleştirmek bize asla düşmez. Herkesin kendi düşünceleri var hepimiz saygı duymalıyız birbirimize. Zaten eleştiri yapanların hayatları sanki mükemmelde yorumda bulunuyorlar yardım platformu sonuçta yardımcı olamayacaksınız yorum yapmamak gerekiyor. Siz yine istekleriniz doğrultusunda hareket edin en azından bir amacınız var çoğunda o da yok amaç ne kelime anlamını bilmeyen çok insan var
ruyanda
Off yaaa
Burdayım tanışalım
Nasıl erkekler?
Neden