1 hafta oldu konusali sevfili olduk ve bel alti konusuyoruz bulusmayi dusunuyoruz da ama ben ciddi iliski istiyodum aslinda cabuk baglanan biriyim sizce o bana bu gozle bakar mi yoksa engelleyip geceyim mi bilemedim. Yol gosterin bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevmiyor
Sizofreni hastasi psikiyatrik tedavi goruyor yine de olmaz mi diyon
Çok sağlıksız geldi bana bacım gereken mesafeyi ve soğukluğu koru.
Bırak takılaın gencler yaa ortamı germe
Aynı ortamı kız kardeşinin de tez vakitte sağlamasını temenni ederim
Beynı var ya… eger yoksa amın dıyelım ne dıyelım. Senın o ortamlarda canın yanmıs bellı, haklı da olabılırsın ama ben 18 yasını gecmıs bırının bu akla ıhtıyacı olmadıgını dusunuyorum
Saol askim regl oncesi azginligina denk geldi
Canının yanması gerekmiyor kadın cinayetlerine kurban giden kafası kesilen 1000 parçaya bölünmüş kadıncağızlar senin evinden çıkmayınca helvanın tadı güzeldir oro-spu çocuğu bence hiç bulaşma bana ananı *
Abla sen bu yaşa kadar gelms olman bıle mucıze.. olayları nasıl terorıze ettın helal:)) ama senın ucret karsılıgı uapmaya calısıpta ucretını alamadıgın seyler ıcn gemclerın kafasını karıstırma. Terbıyesızlesme ve karakter sorununu bu kadar desıfre etme. Yaslı baslı kadınsın acma o lağım agzını:)
O lağım ağzımı açarsam emin ol kapatamazsın ayrıca lağım görmek istersen annen ile babanın Maklube ile maklubeyi karıştırıp seni peydah ettikleri geceyi ele alabilirsin :) Ayrıca hukukçuyum ve şuana kadar senin mağdur ettiğin kadınların hakkını aradım bence ekmeğine yağ sürdüm kudur
Ayrıca bana lağım ağzı ve hayat kadını diyerek takip isteği atıp takip etmende tezatlık :)
Meslektaısmla bu kadar sevıyesız bır konusmanın ıcınde oldugum ıcın uzgunum ama senı patlatmıs olmak bır tık mutlu ettı benı:) anneyle babayı karıstırmıs olmanın sahsına dayalı bır takım nedenlerı oldugunun farkındayım dolayısı ıle sana lagım agzınla bol şans :)
Evet mesaj butonuna basacakken takıp butonuna bastım , onu bende farkettım:)) tezatlık demeylım de nasıp dıyelım
Meslektaş mı.. gerçekten eğitim aldığın fakülteyi sorgulamak gerek incel gibi burada kadın sarkıntılığı yapıp birisi seninle aynı düşünce sisteminde olmadığında ona patlatılmıs ve obje diye hakaret eden biri kesinlikle avukat olmamalı :) Ayrıca mutlu olman olmayan * bile karma is coming
Üfff arada bır ıkı ıngılızce kelıme sjsjsjsj keske dıplomalarımızı hatta dıploma nıotlatımızı falan bı yan yana koyabılseydık:) neyse meslektaşım , sana da ıyı avlanlamalar
Ben arada bir ingilizce konuşuyorum senin tek yaptığın bilip bilmeden insanlara patlak obje diyen sinkafli kelimeler söylemen çok dile geldin inşallah boynuzlarından kapıdan geçemeyeceğin zattiri bir hayatın olur :) ve inan diplomayla adam olmanın bir alakası yok o hukuk fakültesi bile gereken insanlık adamlık dersini veremedi ise padişah olsan kaç yazar diye sorarlar adama :) ayrıca bkz: Bana sen laf attın oysa ki ben sana bir şey demedim:)))
ciddiyim der sevişmek için. anama seni anlattım falan derse de inanma.
sanmıyorum seninle ciddi olmaz.
Anama seni anlattim dedi harbi 😅😅
evlensek diye başlayan hayaller 5 çocuk yaparız demeler de olur yakında. inanma hepsi sevişmek için.
Bunlari da diyor zaten.. of ya hayalimdeki erkekti tam inanmak istiyordum da inanamiyordum ona zaten
üzülme. zaten hayalinde bunlar olduğunu bildiğin için diyor bunları. sakın sevişme
Konusmak istemiyorum dedim telefonda agladi beni kullandin filan dedi napicam
yalan onlar. rol yapıyor. inanma. asla yüzyüze görüşme
O zaman napiyim direkt engelliyim mi yoksa aciklama icin mesaj mi yazayim
yok engelle direk. açıklamak gereksiz
Cok sag ol cunku bir kere konusmak istemiyorum dedim diye o kadar laf etti ki bana vicdan yapmistim kanser hastasiyim duygularimla oynadin filan dedi
aldırma söylemlerine. kendini düşün
Ne kadar hızlı gidersen o kadar hızlı biter. Çabuk tüketmiş olursunuz
Gelmıssın 40 yasına , tecrubene saygım sonsuz ama onlarda bebe degıl hani
40 mi
Ne çıkacağı meçhul
Böyle ciddi ilişki olmaz
Seviyor
Uzak dur
Basar gecer
Yiyisme
O adam seni dikerrr
Sana vur geç yapar