Çok güzeldi dinlenip dinlenip tekrar yaptık gün boyu
1
20 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bağ evinde oldu
Soran
1 yıl
arkadaşın mıydı? sevgilin miydi? kimse olmayınca rahat ve güzel geçmiştir.
Cevap sahibi
1 yıl
Sevgilimdi ilkti ikimizinde çok güzeldi gerçekten vücudumuz bitkin düşene kadar seviştik seks yaptık deli gibi
Soran
1 yıl
kaç yaşındaydınız.
Cevap sahibi
1 yıl
17 diydik
Soran
1 yıl
anladım genç mişsiniz. şu an onla devam ediyor musun
Cevap sahibi
1 yıl
Evet gençtik etmiyoruz yıllar geçti üstünden nerde ne yapar bilmiyorum
Soran
1 yıl
başka tecrübeleriniz oldumu peki birde kızların nasıl olduğunu anlayabiliyor musunuz.
Soran
1 yıl
ayrılmanıza üzüldüm.
Soran
1 yıl
kaç yıl sevgili oldunuz. birde seks yapmaya nasıl başladınız sen mi teklif ettin.
Cevap sahibi
1 yıl
5 yıldır birlikteydik onunla ben değil o teklif etti
Cevap sahibi
1 yıl
Oldu bir sürü tecrübemiz
Soran
1 yıl
uzun süre sevgili olmuşsunuz üzüldüm. ama yaşadıklarınızı unutmuyorsundur. güzel günler geçirdiyseniz o günleri hatırlamak bile güzel gelir insana. onun teklif etmesi seni rahatlatmıştır. birde ilkinde gün boyu olması tüm merakınızı gider miştir.
Soran
1 yıl
* kızla evlenilecek kız arasındaki fark nedir sence.
Soran
1 yıl
takılınacak kızla
Cevap sahibi
1 yıl
Ruh ve karakterdir bir kız sana verdiği samimiyeti her erkeğe veriyorsa uzak durucaksın ama sadece sana açılıyorsa seninleyken kendi oluyorsa onunla evleniceksin işte
bir ramazan ayıydı. ailesi iftara misafirliğe davet edilmiş. onun sınav dönemiydi, ders çalışıcam diyip evde kalmış. beni çağırdı. iftarı birlikte açtık
yapay zekaya sor video ile uğraşma anne tarafı ve baba tarafı akrabaları ve günümüzde evlenirsen eğer kardeşin varsa, evlendiğin kişinin kardeşi varsa ona göre akrabalıkları tanımlarını öğrenmek istediğini chat gpt ye sor
ben senin iyiliğin için diyorum. sen aşkım felan diyorsun ya. gayler de aşkım diye bahsediyor kızlarla konuşurken. belkide gaysin. olabiilr insanlık hali.
bizim sınıfta gay çocuk var bize aşkım diyor. yani başka erkekler aşkım demiyor. sende aşkım diyorsun. babam senin gibi kızlara aşkım demez. itiraf et rahatla ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
sevgilimle yapmam evlenmeden
Çok güzeldi dinlenip dinlenip tekrar yaptık gün boyu
Bağ evinde oldu
arkadaşın mıydı? sevgilin miydi? kimse olmayınca rahat ve güzel geçmiştir.
Sevgilimdi ilkti ikimizinde çok güzeldi gerçekten vücudumuz bitkin düşene kadar seviştik seks yaptık deli gibi
kaç yaşındaydınız.
17 diydik
anladım genç mişsiniz. şu an onla devam ediyor musun
Evet gençtik etmiyoruz yıllar geçti üstünden nerde ne yapar bilmiyorum
başka tecrübeleriniz oldumu peki birde kızların nasıl olduğunu anlayabiliyor musunuz.
ayrılmanıza üzüldüm.
kaç yıl sevgili oldunuz. birde seks yapmaya nasıl başladınız sen mi teklif ettin.
5 yıldır birlikteydik onunla ben değil o teklif etti
Oldu bir sürü tecrübemiz
uzun süre sevgili olmuşsunuz üzüldüm. ama yaşadıklarınızı unutmuyorsundur. güzel günler geçirdiyseniz o günleri hatırlamak bile güzel gelir insana. onun teklif etmesi seni rahatlatmıştır. birde ilkinde gün boyu olması tüm merakınızı gider miştir.
* kızla evlenilecek kız arasındaki fark nedir sence.
takılınacak kızla
Ruh ve karakterdir bir kız sana verdiği samimiyeti her erkeğe veriyorsa uzak durucaksın ama sadece sana açılıyorsa seninleyken kendi oluyorsa onunla evleniceksin işte
konuşabilir miyiz
Konuşabiliriz tabikide
size ulaşamıyorumda gizlisiniz
Gizliden çıktım yazabilirsin
Sevgilimle cinsellik yaşamadım yani cinsellik yaşayacağım bir hayatım olmadı
kizin evinde gece oturmaya gitmistim kavhevimizi ictik bi opusmeye basladil sonrasi geldi cok guzeldi
Eskortla oldu bir saatliğine bir posta yapalim diye anlaştık öyle muamele yaptıkı kadın sabaha hasar 5 posta yaladı yuttu
İlki telefonla oldu sonra otel odasında işin tuhaf tarafı kadın evliydi bide sevgilisi var mış
Eşimle olmuştu düğün gecesi bk gbiydi
Neden kız
niye bk gibiydi ki
Erken mi geldi😂
Hayır o aceleye getrdi herşeyi
Olsun ertesi gece var
Hayır yk
Becerememis
Niye yok
Kızlık bozuldktsn sonra sağlık acsndan 1 hafta olmz
Ben olsan sabaha kadar sokardim
Bir hafta sonra yapmadınız mı
Yaptk
E tamam işte tatmin olmuyor musun
O o zamandı soru ilki soruyor
İlkinde kızlar romantizmi bekliyor hep
İlk ya
Anlıyorum bende yaşadım
bir ramazan ayıydı. ailesi iftara misafirliğe davet edilmiş. onun sınav dönemiydi, ders çalışıcam diyip evde kalmış. beni çağırdı. iftarı birlikte açtık
Burada anlatmamızı beklemiyorsun sanırım
nerede olduğunu söylesen yeterli
Normal evde
sen mi teklif etmiştin. kaç yaşındaydınız
Bak ayrıntılara giriyorsun 🤣🤣
tamam özür kusura bakma.
Önemli değil 😊
ilkinde değilde. 2. ci unutulmazdı.
ikisi arasında ne fark vardı.
ben hatırlamıyorum ya
Kendi evimde
Ayrıca , sevgilim değildi o evli ben bekardım
hadi ya o da değişik bir tecrübe.
Evet baya bi
Kafede olmuştu
abart
Yok wbartmıyorum gerçekten niye yalan söyleyeyim
Sanane? Benim özelimden.
sana özel sormadım ki. madem rahatsız oldun niye buraya yorum yazdın.
kim sinirini bozduysa git ona. burada durduk yere sataşmana gerek yok.
Kimse , eğleniyorum
bu mu senin eğlencen üzüldüm sana ya. çok mu yalnızsın.
Evet emzirsene beni
madem rahatsız oldun sorumdan neden yorum yaptın? cidden soruyorum. ben sana özelden sormadım bu soruyu. niye üzerine alındın. ilgi mi bekliyorsun.
Ama askim sen her şeyi böyle soracak misin
Sanane? Benim özelimden. diyen sensin bende senin özelini sana sormadım ki. neden böyle yazdın
Askim soru sorma işini yap
sen niye aşkım diyorsun bana.
Eltim mi diyim
eltin değilim ki. sana Türk akraba tanımlamaları eğitimi verecek bir yer bulucam. git oradan öğren. :)
bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Olur iletişime geçebilirsin
Zaten amacım buydu djxjckckc
yapay zekaya sor video ile uğraşma anne tarafı ve baba tarafı akrabaları ve günümüzde evlenirsen eğer kardeşin varsa, evlendiğin kişinin kardeşi varsa ona göre akrabalıkları tanımlarını öğrenmek istediğini chat gpt ye sor
Hâlâ ciddiye aliyorsun beni aşkım
ben senin iyiliğin için diyorum. sen aşkım felan diyorsun ya. gayler de aşkım diye bahsediyor kızlarla konuşurken. belkide gaysin. olabiilr insanlık hali.
Daha neler askim heteroyum
gaysin işte durduk yere bir insan kıza aşkım demez. geyler diyor ama onların muhabbeti öyle.
Bu kadar eminsen babanda öyleydi galiba, tanistirsana
bizim sınıfta gay çocuk var bize aşkım diyor. yani başka erkekler aşkım demiyor. sende aşkım diyorsun. babam senin gibi kızlara aşkım demez. itiraf et rahatla ya.
Konum atsana sana kanitlayayim? Sjfkfkfkglg
valla kanıtlamana gerek yok. gaylari artık çoğu yerde dışlamıyorlar. sen niye itiraf etmiyorsun anlamıyorum.
Lezbiyenim kabul
lezbiyen olmuyorsun gay oluyorsun. lezbiyen kızların kızlardan hoşlanması
Askim yaaa deme öyle utaniyorum
gay olmak suç değil bir tercih.
Gay değilim askim
gay sin işte kabullen sus artık
Diilim kanitlayabilirim de sende o gt yok
ya tamam hadi inandım tamam he he :)
Gelseneeeee
Su çok sıcak
Güzel otelde. senin ki
Sevgilimle olmadı orp ile oldu