Genelleme yaparak soru sormanız doğru değil ama hormonlardan kaynaklı olur erkekler Bir tık daha cinsellik düşkünü olabiliyoruz elbette ama kadınların da istekleri var kadınlar bunu bu kadar erkekler kadar ön planda dökmediği belli etmediği için erkekler ön planda gibi görünüyor. Peki sen mesela erkekleri cinsellik düşkünü sapkın şu bu diyorsun ama erkeklere bu hizmeti yapan kadınların da olduğunu unutmamalısın. Mesela bu sitede diyorlar ki işte erkekler kızları cinsel mesajlar atıyor şöyle böyle yapıyor ama bu sitede bu işi yapan hizmet veren kızlarla var doğruyu konuşmak gerekirse yani bazen biraz erkeklerin böyle olmasının sebebini sizin bazı hem hem cinslerinizde olduğunu da bilmeniz gerekiyor. Sonuçta cinsel ihtiyaç kadınlarla da olan bir şey kadınlar Sadece belli etmiyor erkekler bunu çok fazla belli ettiği için erkeklerin planda görünüyor ama kadınlar göstermeden neler yapıyor keşke biraz da onu görseniz
011 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
1 yılHer erkek aynı değil ama bir çok erkek dediğin gibi maalesef bunun en temeli yabancılaşma yani bilmiyor aslında kadını bilmiyor duyguları bilmiyor hazzı bilmiyor kafasına göre kulaktan doğma bir şey örülenmiş bakmış vücudunda da okşayımca boşalan bir şey var hepsi bu maalesef çok sorunlu bir durum bun
00 Yorumla
1 yılSence kaldırım taşına sulanan adam normal mi veya çevrende hangi erkek bunu yapıyor hiç mi düşünmüyorsunuz cinsiyet değil de psikolojik bir mesele bu diye cinsiyet meselesi ise neden hiçbir erkek bunu yapmıyor
00 Yorumla
Cinsellik doğanın kanunu ancak çoğu yerinde zamanında davranmadığı için öyle algı çıkıyor. Sanki kızlar hiç yapmıyormuş gibi akşam vakitleri arabanın içinde bile yapanlar var.
03 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşım tecavüzlerden mi başlayayım yoksa sokakta bile taşa tecavüz edenden mi hangisinden?
- 1 yıl
Açtığın konuda tecavüz yazmadığı için sana düzgün bir şekilde alakalı cevap verdim. Senin bahsetmiş olduğun bu konu da ayrı bir tartışma konusu. Cinsellik sadece tecavüzden tacizden ibaret değil evli olan veya sevgililerin yaşamış olduğu birlikteliktir aynı zamanda. Tecavüz veya taciz suçtur. Sen istiyorsun ki dünyada hiç cinsellik olmasın taciz tecavüz de olmasın herkesi kısırlaştıralım o zaman cidden bu mantıkta mısın sen? Yoksa cezaları mı arttırsak?
- 1 yıl
Ha bu arada o taşa yapan herif gibileri evet dünyada ve memleketimizde çok maalesef. Cinsel olarak dürtüleri içinde kontrol edemeyip saçma sapan hareketler yapan insanlara da ceza verilmeli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbeyinsiz oldukları için. ve sapık abaza
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum artık bi daha böyle buna benzer haber çıkarsa bile şaşırmam
1 yılOnu bende gördüm ama bence normal biri değil onu yapan
02 Yorumla- 1 yıl
Yo yok saymayalimda normal biride yapmaz zaten onu 🙂
Her iki taraflı ama bu bayanlar da öyle ufak bir sohbet de hemen sexs konusu açıyor
00 Yorumla
1 yılyaratılış gereği. aslında değil ama sizleyken öyle oluyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılYok öyle bir şey bazı kadın ve erkeklerin öyle
00 Yorumla Öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle aynı işte
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler