Cinsel konu da sizi yakışıklı/güzel partner mi yoksa fit partner mi etkiler 🤔

Bence fit olan birisinin yüz güzelliği de oluyor 😂

Cinsel konu da sizi yakışıklı/güzel partner mi yoksa fit partner mi etkiler 🤔

Bence fit olan birisinin yüz güzelliği de oluyor 😂
Tabii ki aşık olduğum partner 🤤 ama eğer söz konusu bdsm ise, yani birleşme yoksa o zaman uzun boylu kaslı ve yakışıklı erkeklerle yapmak beni çok tatmin eder çünkü bu narin ve feminen halimle o koca adamları kendime taptırmaya bayılıyorum🔥
Kusura bakma ama dominant erkek çıkarsa seks konusunda seni yalvartabilir mesela Akrep burcu erkeği 🦂😈
ilk bakışta güzel olması ama asıl güzel olması değil. tutkulu sevişmesi çok önemli seksi sevmesi. cinsellikten zevk alan bir kadın erkeğede müthiş tat verir
Cevap
18Cevap
Aşık olduğum adam beni eritir kdkd
Performansi iyi olan etkiler ama güzel fizikte işe yarar 😄
Yok artık 😀
Benim icin fizik once gelir. Balik etli ve mumkunse beyaz tenli olmali. Yuz guzelligi cok cirkin olmadigi surece beni itmez. Birde giyim konusu onemli. Elbise , etek tarzi kadinsi giyimler beni cok cekiyor.
Ben zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadınları arzulatici buluyorum
%35 arzu
%33 fit
%27 güzellik
Yeni aslında birbirine yakın değerler ama istekli olmazsa vitrin süsünden farkı kalmaz
Aura meselesi bu ya. O enerji tansiyon oluşuyorsa karşımdaki kadınla aramda fizik, güzellik vs gibi kriterler geçerliliğini yitiriyor.
Ne kadar güzel olursa olsun.. Zeki değilse ilgimi çekmez. Orta güzellikte ama zeki olsun benim prensesimdir.
İkisi bir bütün... Hem sadece bunlar mı? Performansta önemli bir faktör. 😌
İkisi de. Ben genel olarak keko erkek severim ☺️
Ikisi bir arada olsun
Cilveli zeki partner etkiler
Kesinlikle fir partner
Kesinlikle fit partner
Dişil enerjisi yüksek hatun
Ikisi bir arada olan partner 😍😍
Yakışıklı
İkiside
Ben anal yapmaya tercih ediyorum
Rica ederim @Yaseminaaaa
@Yaseminaaaa bence sekste en ideal penis boyu 13.5 cm hem zevk verir hem tutkuyu yükseltir burcun ne ben Akrep burcuyum da merak ettim
@İbrahim_Kaan_Renef akrep burcuyum bende
Güzellik önemli
Cok zor bi soru ben fizik diyorum
Güzel ve fit herzaman ama şehvet olursa
Bakımlı olması güzel olmasi demek benin için
Sekste iyi partner beni etkiler
Fit olması yeterli gerisi bende
Performans her şeyin önündedir
İstekli olan
güzel olsun
2si bir arada ahahah
yakışıklı.