Cinsel Yaşam Sevişmek hoş mudur yıldızların altında? SINIRSIZIM Takip Et Bilge Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevişmek hoş mudur yıldızların altında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ii aynen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Milletin görmesi hoş değil bu şarkı sözlerini yazanın aklına şaşarım 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Altında üstünde Yanında yöresinde her yerde hoştur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hahaha manyak mısın sen ya 1 53 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Buda sorulurmu degilmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane gece gece güldüm ya Yorumla yanlızvesane 1 yıl Gece gülünmez diye bişey yokki gül tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane yok sesli güldüm ksjsjs nerden geldi aklınıza Yorumla yanlızvesane 1 yıl Daha neler var aklımda bir bilsen işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane 😊 anlıyorum geceleriniz aydınlık olsun efenim. Yorumla yanlızvesane 1 yıl Aydınlatın da olsun efendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane aydınlattımm parla ✨✨ Yorumla yanlızvesane 1 yıl Aydınlamanadım ama bu şekilde daha aydınlatıcı olabilirisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Işığımdan ayrılma ✨😊 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Işıgın ışıgım olsun ama çabuk olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Bana güvenin efenim hiçbişey bende yarım kalmaz… Güneş her zaman sizinle olacak ✨🙏🏼 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Ama kaldı hatta yarım bile degil başlamadı bile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane bekleeeeee sabırrrrr azzz dahaaaa sabırrrr satürn de destekliyor emin ol 😊 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Sabır kalmadı satürnü felan bilmemde benim güneş yakıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Fesuphanallah yaaa Yorumla yanlızvesane 1 yıl Aydınlatamadın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane İyi Yorumla yanlızvesane 1 yıl Hayır hiçte bile iyi degil aksine çok kötü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane ilk yazdığım şeyi oku Yorumla yanlızvesane 1 yıl Okudum ve agladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Işığımdan ayrılmayınız. Yorumla yanlızvesane 1 yıl Işık mışık yok henımefendi 1 gün geçti mum bile yanmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Gaz lambası bana da lazım Yorumla yanlızvesane 1 yıl Bende var hazırda gazlarım istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane yok savol gardaş ben çakarım yanar o 😊 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Çakmalı degil o ama yanlış biliyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Ayyhhh ne bilim ben Yorumla yanlızvesane 1 yıl Çok kötüsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Ne demem lazım dı Yorumla yanlızvesane 1 yıl Çok çok kötüsün sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane ne yaptımmm ben beyfendi Yorumla yanlızvesane 1 yıl Kötüsün işte banane kötüsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Nedenini söyle noyduuu sana Yorumla yanlızvesane 1 yıl Kötüsün işte kötüsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane kötüyüm ben kötüyüm herkesi hasta ederimm mikrobum ben jsjsjs Yorumla yanlızvesane 1 yıl Evet evet tamda öylesin işte kötüsün sen kötüsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane tamam kötüyüm he Yorumla yanlızvesane 1 yıl Evet evet kötüsün 😈😈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane eee ne derdin var benle 💣 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Derdimi hiç kimseye diyemiyorum bana sarhoş diyorlar varsın desinler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane sen sarhoş değilsin tamam Yorumla yanlızvesane 1 yıl İçki nedir bilmezdim şimdi bir ayyaş oldum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Olabilirrrr aşk yolunda berduşummm kaderim böyleeee Yorumla yanlızvesane 1 yıl Felek benim yazımı kışa çevirdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane Oyy Gülüm gülümm 😊 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Fırtınaya kapılmış aşıgım böyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane 🐝🐝 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Arı vız vız vız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane diye bağırırrrr hıırrrr 😂 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Hır hır hır heyyy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yanlızvesane tamam kötü değilim artık sanırım Yorumla yanlızvesane 1 yıl Dahada kötüsün en kötü sensin Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Gifer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ii aynen
Milletin görmesi hoş değil bu şarkı sözlerini yazanın aklına şaşarım
Altında üstünde Yanında yöresinde her yerde hoştur
Hahaha manyak mısın sen ya
Buda sorulurmu degilmi
@yanlızvesane gece gece güldüm ya
Gece gülünmez diye bişey yokki gül tabiki
@yanlızvesane yok sesli güldüm ksjsjs nerden geldi aklınıza
Daha neler var aklımda bir bilsen işte
@yanlızvesane 😊 anlıyorum geceleriniz aydınlık olsun efenim.
Aydınlatın da olsun efendim
@yanlızvesane aydınlattımm parla ✨✨
Aydınlamanadım ama bu şekilde daha aydınlatıcı olabilirisin
@yanlızvesane Işığımdan ayrılma ✨😊
Işıgın ışıgım olsun ama çabuk olsun
@yanlızvesane Bana güvenin efenim hiçbişey bende yarım kalmaz… Güneş her zaman sizinle olacak ✨🙏🏼
Ama kaldı hatta yarım bile degil başlamadı bile
@yanlızvesane bekleeeeee sabırrrrr azzz dahaaaa sabırrrr satürn de destekliyor emin ol 😊
Sabır kalmadı satürnü felan bilmemde benim güneş yakıyor
@yanlızvesane Fesuphanallah yaaa
Aydınlatamadın
@yanlızvesane İyi
Hayır hiçte bile iyi degil aksine çok kötü
@yanlızvesane ilk yazdığım şeyi oku
Okudum ve agladım
@yanlızvesane Işığımdan ayrılmayınız.
Işık mışık yok henımefendi 1 gün geçti mum bile yanmadı
@yanlızvesane Gaz lambası bana da lazım
Bende var hazırda gazlarım istersen
@yanlızvesane yok savol gardaş ben çakarım yanar o 😊