Şimdi birçok kişi kalkıp birçok şey söyleyebilir ama bu olayı Aslı daha önce hızla verilen önemden ötürü anal yapmak lise çağlarında modaydı çünkü her iki tarafta cinsellik istiyordu ve kızlığa zarar vermemek için mecbur anal yapılıyordu. Zamanla bunu p**** filmlerinde gündeme daha çok getirerek artık kişileri anal yapmaya daha çok ikna ettiler. Anal yapmak acıtır mı evet ama o kadar fazla değil bu sadece ilk 2-3 denemede acıtır geri kalanında acıtması sonrasında alışkanlık yapar hatta bundan zevk haz acı duydukça zevk alırsın. Tıbbi olarak da basura faydası olan bir şeydir bu. Basura engel olur yani. Ama bunu erkeklerin isteme olayı kişilerin fantazisine göre değişir.
İlerleyen zamanlarda istemek genelde evli çiftlerde ilerleyen zamanlarda istenir çünkü vajina zamanla genişlediği için hele bir de çocuk olduğundan sonra bu olay Bir tık daha akla gelen kısım olur. Bu durumun vereceği haz ve zevk kişinin düşüncesi ve görsellikten ötürüdür yani köpek pozisyonunda bir kadının içine girme görselliği erkeği ne kadar etkiliyorsa arzulamasını o kadar çok olur ve bunu ister.
Tabii bu olay dini açıdan oldukça yanlış ve yasaktır. Bu işlemin ilişkiye sırasında olmasının avantajlarından birisi rahatça erkek oraya boşalabilir çocuk olma korkusu olmadan böylece ilişkiye daha uzun süre devam edebilir ve daha fazla haz alır.
İşini bilen tecrübeli bir erkek ise cinsel konuda yani sadece analda değil tecrübeli bir erkek ise acıtmadan adının canını fazla yakmadan ilk deneyimleri gerçekleştirir.
Her şey tamamen kişinin cinsel arzusu ve zevkine kaldığından ötürü fikir ayrılıkları olması gayet normaldir
02 Yorumla
Soran1 yılYa peki doğdumdan sonra vajina daraltma işlemi yaptırsam iyi olur mu çünkü eşimin zevk almadı benim için önemli
- 1 yıl
Vajina daraltma işlemi yaptırabilirsin ama ben tavsiye etmiyorum.
Bunun dışında öncelikle olarak pozisyonları değiştir mesela yüzüstü yatağa yat ve ayaklarını birbirinden geçir yani bir ayağını diğer ayağının üstüne at o şekilde eşin üstüne yatsın ve içine girsin bu daha dar hatta bayağı bir dar hissettirecektir o da bayağı bir zevk alır.
Bunun dışında aynı şekilde köpek pozisyonunda da yapabilirsin o zaman da bacaklarını birleştirerek daha farklı bir şekilde ayarlayabilirsin.
Sonuçta vajinan daralsa da içine işin girdikçe ya da yeni bir çocuk oldukça illaki genişleyecek bu değişmeyecek ondaki Arzu istek sendeki bunlar bitecek de haftada bir ayda bir olacak da o zaman vajinanın tekrar kendini topluca da o yüzden hikaye yani.
Bu yüzden bence ameliyat olmadan önce sana dediğim şekilde pozisyonları ve durumunu değiştirerek zevk verebilirsin ayrıca. Vajinanın geniş olması değil senin ilişkide ona verdiğin tepkiler önemli. İnlemelerin yüz ifaden ona karşı olan halin mesela elini sırtına at yüzüne Gül kulağına fısılda Derince inle onu tahrik edebilecek şeyleri daha da arttır bu şekilde daha fazla zevk alacaktır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılYa gece gece nereden girdim bir gözümü açtım canım sıkıldı midemi bulandırıyorsunuz ne iğrenç varlıklarsınız yahu adam olan kişiliği olan midesi olan bir suyla bir şeye kalkışma bile cinsel ilişkilere bir yer vardır giriş için orası da belli Vajinal ilişki anal sadece çıkış içindir ve ilişki için uyumlu değildir pisliktir hastalıktır sağlıklı bir durum değildir kadın için de erkek için de
01 Yorumla
Soran1 yılNe bağırıyorsun abi sordum sadece merak ettim yapmam zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anal ilişki penisi büyük veya acemi bir erkekle işkenceye dönebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Severiz ama olmasada olur bende diğer taraf daha önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Acılı bir olay değil erkek de rahat bosaldigi için seviyor hepsi bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayBen çok seviyorum ama benim için nedeni çok başka lakin acıma durumu dikkatli yapılınca acı olmuyor
00 Yorumla Ben hiç yapmadım merak ediyorum, yapmadan ölmek istemiyorum bir kızla 😊
02 Yorumla
Soran1 yılAma inanılmaz derece de günahmış ya aşırı günahmış bir de fışki geliyormuş şeyine öğhkk
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yıl“Analı erkekler” bir de "Anasız erkekler" var ahjhhfhfhfh :P
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂
- 1 yıl
Ahahaha 🤪😍
Evet dar olduğu için çok seviyorum ama yapması hazırlığı zahmetli biraz uğraştırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziginlede alakali balik etlimisin boy kilo nedir
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOrdamisin
Soran1 yılYok yapmam da merak ettim sadece fizik niye önemli
Cevap sahibi1 yılGuzelse dayanamaz erkekler dolgunsa:) sizinki ince bel genis kalcami yoksa:)
Cevap sahibi1 yılBurdamisin
Cevap sahibi1 yılNiye yazmiyosun biseyler sorup anlaticam size
Cevap sahibi1 yılburada degilmisin
Gizli Üye(36-45)1 yılBunla ilgili çok kötü anım var midem kalkiyor
14 Yorumla
Soran1 yılAy anlatsana
Cevap sahibi1 yılMiden bulanır daha cinsel hayatın biter 😂😂
Soran1 yılTamam peki 😂😂😂😂 insanın başına ne gelirse meraktan diye boşa dememişler
Cevap sahibi1 yılEvet bunu doğru soyledın 🤣🤣
şahsım adına söylemem gerekirse ben sevmiyorum
10 Yorumla
1 yılEn iyisini sen bilirsin kadın olan sensin
09 Yorumla
Soran1 yılDenemediğim şeyi bilemem hjfhfhfh
- 1 yıl
Sorduguna göre denemek istiyorsun
Soran1 yılYok istemiyorum da merak ettim çok günahmış ya günah olmasa belki denerdim
- 1 yıl
Normal seks de gunah
Soran1 yılEviliyim ben
- 1 yıl
Kocana domal arkadan gidip gelsin ama önden becersin seni aynı zevki alırsın çünkü poponu ezecek gidip gelirken
- 1 yıl
,
Soran1 yılEvliyim diyorum kardeşim
- 1 yıl
Kocani aldatacak degilsin
Gizli Üye(18-24)1 yılBabalı erkekler
11 Yorumla- 1 yıl
Anhjkhfshfhf yarıldım, üstte benzer yorum yaptım :D
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmayımi dusunuyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılYok seviyorsalar niye sevdiklerini merak ettim
Cevap sahibi1 yılFilmde anal izledinmi hic
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnalı çok seven erkek, erkekle de sevişir ya
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHe pozisyon manzarası güzel o ayrı ahshsh
Soran1 yılIyyy
Cevap sahibi1 yılBencede ıyyy ama yapan çok var
Bir de temizlik olmadan yapıyorlar ahaha
1 yılKim lağım borusuna sokmak ister ben değil
10 Yorumla
1 yılKadınların çoğu seviyor
02 Yorumla
Soran1 yılTuvaleti tutamama gibi sorun oluyormuş ama hfjfhdhd
- 1 yıl
Alakası yok abartıyorlar
1 yılAlışınca dwha öok istersin
03 Yorumla
Soran1 yılYok yapmayacağım da daha mı dar olduğu için seviyorlar vs merak ettim
- 1 yıl
Evrt o yüzden
- 1 yıl
Beb çok severim
Gizli Üye(18-24)1 yılacıtıyo sal yapma
26 Yorumla
Soran1 yılSen yaptın mı
Cevap sahibi1 yılevet
Soran1 yılPislik şeyler geldi mi
Cevap sahibi1 yıldnndfkdkfm off boş ver..
Cevap sahibi1 yılsadece yapma beni dinle
Soran1 yılTamam peki kcjfjfnfjfn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSeverim çok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmem yapmam
00 Yorumlayazsana bi
04 Yorumla
Soran1 yılGözlerim doldu
Soran1 yılPislik şeyler geldi mi
Gizli Üye(18-24)1 yılHic denenedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafinda sever
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri