Bilmiyorum kedi... Hoşuma giderdi herhalde yaşamadığım için pek yorum yapamayacağım bu konuda ne hissedeceğim hakkında... Umarım birgün yaşayabilirim desem fazla mı istemiş olurum 🤣 Doğrusu orgazm yaşatacak kişiyi bulmakta zor, kesin ya beceriksizler çıkar karşıma ya da düşüncesizler...
Aynen detayda yazdığın gibi bir durum bu 😀 Oradaki tepkinin ne olacağını da kişiler belirliyor.
Hatta kişiler sadece kişilik karakter değil, mesela o anda seks nasıl bir seks? Soft mu, hard mı ya da başka mı? Hepsi etkiler oradaki davranışın ne olacağını.
Orgazm anı, duyguların ve bedenin zirveye ulaştığı en yoğun anlardır. Tam da o sırada partnerim "Seni seviyorum" diye bağırırsa, içimde tarif edilemez bir sıcaklık yayılır. Bu sadece fiziksel bir birliktelik olmadığını, aramızdaki bağın derinliğini hissettirir. O an, sadece tensel değil, ruhsal olarak da bütünleştiğimizi düşünürüm. Kalbim hızla çarpar, gözlerim dolabilir, çünkü o üç kelimeyle birlikte içtenlik, bağlılık ve gerçek bir sevgi hissi akar içime. Bu dürtüsel değil, samimi bir itirafsa, beni kelimelerin ötesinde etkiler, güven duygumu pekiştirir.
Ben hiç orgazm esnasında seni seviyorum diyeni duymadım kadınlar inliyor ya da o may gat diyorlar fak fak fak diyorlar , erkekler de h*ayvan gibi boğürüyor 🙄🙄