4 aya yakin konuşuyoruz, bi kac kez buluştuk. gercekten bulusmalardada konuşmalardada çok zevk alıyorum, zaman akıp geciyor onun yaninda. kendisi de aynisi bana dedi.
bi kez söyledim dedim daha çok buluşsak daha güzel olur dedim, haklisin dedi. çok uzak kaldı böyle seyler bana unuttum diye bireyler dedi ama sanki pek bisey değişmedi gibi.
1) simdi bunun uzun yillardir iliskisi olmamış, diğer iliskileri de ciddi değilmiş. cocuk iliskisi diyebiliriz.
2) sevgiliyiz diye bi konu ya da söz gecmedi ama mesela instagramdan sevgilim söyle böyle diye bana reels atıyor ya da iste sevgiliye gönderin yazan videoları. ki öylesine de gönderiyor olabilir, erkekler bu tür yazılara dikkat eder mi bilmiyorum
3) cinsellik yaşanmadı, yakınlaşma olmadı ama ikimiz de bastan söyledik bunu, ciddi olan ve cinsellige dayanmayan bi iliski istiyoruz diye
4) her gun irtibattayiz.
5) ayni küçük sehirde yasıyoruz, benim haberim olmadan birseyler saklaması imkansız.
genelde erkek kızı kacircam diye hizli olur sanki. ama bazı erkekler de hızıyla başı seyleri örtmeye calisiyor gibi. bilemedim, ne düşüneceğimi nasıl davranacagimi
yardimci olun lütfen, fikir ve önerelirinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer