Benim eski partnerimde istiyormuş analı ama çekiniyormuş, ben ısrar edip sıkıştırınca itiraf etti. Ayrıca istisnasız parmakla analı uyarılınca karşı koyan hoşuna gitmeyen kadına denk gelmedim. Soruna gelince bırak elle uyarmayı ayna bir kere anal seks bile yapsan belli olmuyor için rahat olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılParmak sadece tek parmak ise farklı nesneler yoksa muhtemelen kimse anlamaz çünkü zaten tuvalet sırasında orası çok daha fazla geriliyor.
Ama parmaklar çoğalırlar, nesneler büyürse anüste genişleme ve şekil değişimi gerçekleşiyor ama yine de bu durumu hiç görmeyen bilmeyen biri anlayamaz. Daha önce anal yapmamış anüs ve anala düşkün anüsü gözlemlemiş biri anlar ancak.
Kocanla da yaparsın
Bekarken de anal olarak kendimle oynuyordum dersin bence sorun olmaz ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKorkma o kadar be. Ama tebrik ediyorum seni. burada bile o kadar çok soru gördüm, mastürbasyon yaparken daha çok nasıl zevk alırım diye. Arkanı parmakla diyorum olmaz diyolar sanki çok anormal bişeymiş gibi. Halbuki orgazm anında zevkini katlar bunu yapmak. Bak sen evlendiğinde de eşine zevk verirsin. Korkma parmakla arkandayım 😀
111 Yorumla
Soran1 yılBosalamayinca yapiorum valla bende
Cevap sahibi1 yılYap yap kat kat fazla zevk alırsın. Ama boşalamaman neden?
Soran1 yılBilmiyorum ki bazen olmuyor ne kadar ugrassam da bakireyim de
Cevap sahibi1 yılBakır esin tamamda ama zırlanıyosan kafada sorun var demektir. İstek oluyo ama orgazm zor oluyo doğru mu?
Soran1 yılAynen yani gelemiyorum uzun süre. Kafam dolu ondan galiba
Cevap sahibi1 yılUmarım sürtünerek yapmıyosundur. Okşayarak yap ilerde ilişkide de boşalma sorunu yaşama.
Kafan dolu tamam ama zevk alıyosan o moda girersin. Sen boşalmaya odaklandığın için olmuyor. Zevk almaya odaklan sadece ve eğer sen arkanı parmaklıyosan fanteziye de kapalı olamazsın. Hayal dünyanda herkes emrine amade biliyosun dimi? Sadece beğendiğim bi erkekle yetinme. Hayal dünyanda tüm erkekler emrinde öyle düşün. Mesele tahrik olmakta. O zaman üstüste orgazm lar yaşıcaksın. Sen kesin yaşarsın
Soran1 yılYok elimle yapiyorum hic yapmadim surtunerek. Bide fantezilere gelirsek ohoo neler hayal ediyorum sasirirsin 😄 sadece biri bikere ses kaydi atmisti sesi de guzeldi ona 2dkda ardarda 4 defa falan bosalmistim o ise yariyor bende
Cevap sahibi1 yılBen ne dedim sana? Sen kesin yaşarsın. Kimin ne potansiyeli var anlarım. Dediğimi yap boşalmaya calısma hatta bosalasın gelince bile uzatmak isticeksin. Fantazilerin oşmasına sevindim. Taciz tecavüz grup daha neler neler. Deneme diyen kızkıza seviş senin hoşuna gidecektir. İnan bana sen formunda olduğunda 7-8 posta atarsın
Soran1 yılAynen saydiklarin var mesela bende 😄 7 8 hic olmadi ama 6 yi gordum sekste gorurum umarim. Kizkiza da hos olabilir kizlardwn da hoslaniyorum
Cevap sahibi1 yılHoşlanmıyorum desende inanmazdım zaten 😆
Deneme diyen hadi ilk iş bu olsun ama unutma hayali karakterlerden ziyade tanıdık insanlar her zaman daha heyecan verir
Cevap sahibi1 yılNaptın kızlarla zevk deryasında yüzdün mü 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılNeyi nasil yapiyorsun bilmiyorum ama esim birsey anlamadi diyeyim o kadar.
139 Yorumla
Soran1 yılAy cok sagol
Cevap sahibi1 yılNe demek, beni anlamadiysa seni hic anlamaz
- 1 yıl
Genç erkek sever misin
- 1 yıl
Kac defa yapmistin?
- 1 yıl
Neler tecrübe ettin kim bilir 😅 kıymetli insan
Ayrica eşin bu konularda tecrübesiz olabilir. Genişlemiş anüsün değişimini gözlemleyememiş olabilir - 1 yıl
Sen nasil yapmiştın
- 1 yıl
Esin yaptigini anlamamissa onun bilgisizligi ya da anlamistir bosvermistir nasilsa yapmayanmi kaldi drmiste olabilir
- 1 yıl
Siz kadınlar neden bu kadar sahtekarsiniz 🙄🙄
- 1 yıl
Kararmayi da mı görmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet bu tehlike var. Soyleki oradaki kaslar tersine kaslar oldugundan ssksince belli oluyor bunu cogu bakire belli olmaz saniyor ama kabak gibi anlasiliyor 😁 senin durumda sen sadece parmak soktun ama tirnaklarin o kaslari zorlarsa anlasilir. Msstt sirasinda parmkliyormusun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. la yok s2smis olsan bile vajinadan kizlik zariniz olmasa anlamayiz bile.. ayrica mastürbasyon yaparken totona ince kalem rimel vs si sokman zevkini artiracaktir
010 Yorumla
Soran1 yılAy ya icime kacarsa korkarim
Soran1 yılaa interaktif sexting
Soran1 yılIyiymis baya azinca yazim mi sana 😄😄😄
Soran1 yılYok ya 30 35 yas arasi erkekler isini biliyor
Soran1 yılNe yapayim ya bendeki de boyle bisey. erkegin zirve yaslari 30 35
1 yılBuna gerek yok. İleride zaten deliğin büyüyeceği için, büyük wc ni tutamıycaksın ve tedavin başlayacak
014 Yorumla
Soran1 yılNe alaka kaka çıkıyor ordan benim parmagımın genişligi 2cm bile değil
- 1 yıl
Sen anala devam et bakalım. İleride , deliğin çevresindeki sinir ve hücreler öldüğü zaman. Sıkamıycaksın ve büyük wc en içinden dışarı akıcak. Görüceksin bnu
Soran1 yılPeki parmakla kakanin farki ne
Soran1 yılGercekten soruyorum birakicam ona gore
Soran1 yılDokundukca sinir hucre neden ölüyor
- 1 yıl
Konuyu başından konuşmak lazım. Buna neden ihtiyaç duyuyorsun?
Soran1 yılBazen bosalamiyorum cok bunaliyorum o zaman
- 1 yıl
Dokunmak farklı, girip çıkması ve oradaki hassas hücreleri ve sinirleri öldürmekfarklı.
Soran1 yılYani öyle yapmıyorum ama 🥲 bide ayda 1 2 defa
- 1 yıl
Kendini, sürekli bosaltmak zprunda hisssetme. Sosyal hayata, spora baskete voleybola vs enerji harcaki. Sureklı vaj' gerek kalmasın
Soran1 yılÖyleyim zaten ama bazen canım istiyor abartısız 2 3 saat boşalamiyorum bunu yapinca en fazla 5dk suruyor
- 1 yıl
Çünki haz duyuları oradada var vucutta.. ikisi olmadan rahatlayamıyorum dye kendini alıstırırsan, asla tek taraflı yapamaz olursun. Oyuzden frene bas
Soran1 yılAnladim peki simdi dursam dedigin seyler olur mu😭😔
- 1 yıl
her şey burada konuşulmuyor malesefki 😚
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAnlamaz ama ilerde kakani tutmayacak duruma geleceğin kesin
011 Yorumla
Soran1 yılniye
- 1 yıl
Kaslar gevsiyor ve ilerleyen yaşlarda hiç o*surmaya bile gerek kalmadan kakani yapıyor olacaksın daha doğrusu altına kaçırıyor olacaksın
Soran1 yılkaka parmaktan büyük
- 1 yıl
Ama yumuşak 🙄🙄
- 1 yıl
Neyse sonuç itibariyle her gün 25 cm ile ilişkiye girsen yine anlamaz o ayrı konu ama dediğim gibi kakanı tutamama sorunu yaşayacağın kesin, bak keyfine boş ver
Soran1 yılKabız olan insan yok mu
- 1 yıl
Varda her zaman mı kabız oluyorsun, sen deliğini bastırıp okşuyor olsan neyse sürekli parmak sokmak ayrı, ama çoğu kadın bunu yapıyor en azından bu konuda yalnız diilsin, haa sorsan hiçbiri anal istemiyorum der tü kaka der ama bekareti gitmesin diye g*tten veren, mastürbasyon yaparken zevki arttırmak için yapan çok fazla kadın var yani g*tten vermeyen kadın yok denecek kadar azdır
- 1 yıl
Ben gibi anüs y*alamayi seven bir sevgili bulursan ne kendin barnaklamak zorunda kalırsın ne de s*ktirerek yapmak zorunda kalırsın, y*layarak zevke getiriyorum ben kadının anüsünü 👅👅
Soran1 yılpopomda parmakla gezmiyorum herhalde ben de her gün😄🤣🤣
- 1 yıl
Tıkaç al o zaman sürekli dursun içinde, yolda yürürken bile boşalırsın ama dediğim gibi en iyisi senin popunu diliyle 👅👅 s*kkecek biri lazım
- 1 yıl
Popunun 👅👅👅 masını ister miydin?
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok yapılırsa evet ordaki sinirler vajina gibi değil gevşiyor, sekste zaten orasıda istiyor açılıuor tecrübeli ise anlar
00 Yorumla
1 yılAnüs deliği esnek bir şeydir , yapsan bile belirli bir süre yapmadığında o zaten eski halini alır daralır kapanır yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor, yani zaten bir süre yapılmadığı takdirde eski halini alan bir yapıdan bahsediyoruz. Anlamak hele ki parmak anlaması oldukça zor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bişey olmaz uyarılmakla vs , anal yapınca bile alıştırarak yaparsan sık olmamak kaydı ile bişey olmz,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. bununla alakalı sana bir çok sorum olacak sonra cevap vercem
02 Yorumla
Soran1 yılSorup kendin mj cevap vericen
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılsanmaz merak etme. hem sansa onane. evlilik öncesinde yaşanmış bir durum. ama merak etme anlamaz
00 Yorumla
1 yılÇok mu zorluyorsun ki? Parmakla anlaşılmaz heralde çok açmazsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılAnlamaz için rahat olsun tam gaz devam et ☺️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Belli olmaz zevk alıyorsan yap parmak dışında büyük şey sokma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok belli olmaz ama ilk azdiginda istersin o an
00 YorumlaParmağı boş ver penis bile girse genel cerrah değilse anlamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ilerde bunu sorun eden tipler ile evlenme sende
Cinsellik yaşamayan kadın mı var02 Yorumla
Soran1 yılDoğru dedin de belki kalbini falan cok sevicem ama boyle seylere takilan biri olacak
Gizli Üye(30-35)1 yılParmaklarını çok genişlemez diye düşünüyorum, zevk alıyorsun devam et bir şey olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılBiri altina sicarsin yazdi ya birakcam onun yuzunden
Cevap sahibi1 yılAhahah alakası yok ne alaka
Gizli Üye(30-35)1 yılevlenemezsinki sen zor o yuzden rahat ol bide kocam diyo hayaller ne guzel
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)1 yılİleride kocan da vajinal ilişki esnasında arkayı uyaracaktir muhtemelen sorun etmez diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran1 yılUmarim yapar bazilari sevmiyor oyle sey
Cevap sahibi1 yılYa sevmeyen vizyonsuzdur grup hissi verir kadına bide konuşma fantezisi varsa tadından yenmez iki kişiyi hayal ettirsin eşine ama tanıdığı biri yok gerçeğe dökme yok sadece hayal.
Soran1 yılHehh aynen tam dedigin guzel oluyor
Soran1 yılBen bunu demeye korkarim ama beni mi aldatcan falan der diye
Cevap sahibi1 yılBunu kadın baslatmasin zaten erkekte varsa fantezi olarak konuşulur haklısın yanlış anlayabilir
Soran1 yılAynen dogru o da
Cevap sahibi1 yılAynen kankam
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin tost olma fantezin var muhtemelen doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani 1 parmak sokarsan bişey olmaz zaten dışkı daha kalın bi şekilde çıkıyor ordan genede abartma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHep Parmakla yapacaksan anlamaz. Diğer türlü Anal yaparken anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlamaz için rahat olsun
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSoru pek anlaşılmıyor, tam olarak ne sormak istediğin
02 Yorumla
Soran1 yılKac kisi anladi swn niye anlamadin
Cevap sahibi1 yılÇünkü soruyu doğru sormadın :) anlamaya anladım birkaç okuma sonrası. Cevap olarak bir şey anlaşılmaz esnek ve açılır kapanır bir yapı.
1 yılOradan 💩 çıkıyor iğrenç 🤢🤮🤢
01 Yorumla
Soran1 yılAynen
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır belli olmaz parmak
00 Yorumla
1 yıldeliği göreyim anlarım ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır anlaşılmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılParmak ile o kadar genişlemeş belli olmaz
00 Yorumla
1 yılHayır tabi ki de anlaşılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBir ay yapma kapanır kimsede anlamaz
00 Yorumla
1 yılNolcak minicik parmaktan ya 😁😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYaptın mı peki
00 Yorumla
1 yılAyağını bile sokar adam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden böyle bişey yapıyorsunuz ki?
07 Yorumla
Soran1 yılDuality
Cevap sahibi1 yılAnlaşılmaz ilerde.. çok mu hosuna gidiyor peki?
Soran1 yılBosalamayinca yapiyorum genelde aslinda his degilde 2 kisi gibi dusunuyorum o hosuma gidiyor yoksa iyi hissettirmiyor yni
Cevap sahibi1 yılO kadar istekli misin ya, 2 kişiye karşı.. tost istiyorsun sanırım
Soran1 yılBilmiyorum ki sevgilierim çok isteklisin diyodu oyle galiba
Soran1 yılAynen tost
Cevap sahibi1 yılMerak ettim seni
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hic bir sekilde belli olmaz etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYaprinmi
22 Yorumla
Soran1 yılRvt
- 1 yıl
Anlasilmaz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılşahane duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşuna gidiyo dimi orayı ovalamak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstersen gerçekten abal seks yap anlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnunla uğraşacağına yalat birine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok fazla tahriş etmezsen anlaşılmaz
00 Yorumla uyrılmakmı istiyorsun
00 Yorumla
7 ayOlmax
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sanar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ben anlarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılYapmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSanamaz
00 Yorumla
1 yılEvet anlaşılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılyap geç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılmaz.
00 Yorumla
1 yılsansın ne olacak ki
00 Yorumla
1 yılHele aç bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelli olmaz merak etme seviyor musun peki yapmayı
010 Yorumla
Soran1 yılEvtt
Cevap sahibi1 yılKas grubu olduğu için genişleyip daralan bir yapı o yüzden belli olmaz peki ne sıklıkta yapıyorsun
Soran1 yılCok sik degil ya ayda 1 2
Cevap sahibi1 yılPeki masaj yaparak mı yapıyorsun
Soran1 yılAynen ztn cok sokmuom ya 2cm falan
Cevap sahibi1 yılİstersen sana değişik bi masaj önerebilirim
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılEn son ne zaman yaptın
Soran1 yıl30 dk once falan JAMSSKM
Cevap sahibi1 yılParmağını mı kullandın sadece
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet
09 Yorumla
Soran1 yılKandirma beni gercekten mi
Soran1 yılAma kaka cikiyor ordan