1 yılGüzel bir noktaya değinmişsin ilk görüşte ilk konuşmada algılayabilir o hissi tercihler algıda seciciligi belirginlestirir. Kadını erkeği var mı bu hususta bilmiyorum sanki tanıdık bir koku duymuş gibi bir yabancıyı ona çekilir kılar tetikler ve keşfetme arzusunu doğurur.
Maalesef kendimin burun tıkalı sinüzit sebebiylen:'( beş yüz kere koklamam gerek heh tamam buymuş diyebilmem için.
13 Yorumla
Soran1 yılHımm bunu beklemiyordum , sizde bence gayettabi güzel bir cevap vermişsiniz. Evet kadını, erkeği olmayabilir ama kabul edeyim hemcinslerimin çoğu bunu ayırt edemez.
Ah be hayın sinüzit bendede var.
- 1 yıl
Pay paydasında iki sayının ortak çarpanı yoksa sadeleşmez. Eğer varsa ortada fol yumurta yok işleme girmeden onlar kendi aralarında sadelesirlerr. Haklı olabilirsiniz, bence bu çekimle alakalı aynı pay ve paydaya düşünce kendiliğinden oluveriyor.
Gecmiş olsun hemde nasıl hayınn
Soran1 yılÖyle elbette elinize sağlık
En İyi Cevaplar
Tanıdığını zanneder 🤣
İlk görüşe çok fazla anlam yükleniyor. Hatta gidip de ilk görüşte aşk diye bir şeybde uydurulmuş yok öyle bir şey, hoşlantı ve beğeni o sadece.
İlk görüşe adamı ne ara sevdin ne ara güvendin ne ara saygı duydun da hayran oldun vs. 😂
Burasa da mevzu o. Ha etikete odaklanırsak cinselliğe de sadece fiziksellik olarak bakılıyorsa evet partner olarak görülerek sevişilebilir. Ha yüzde kaçı başarılı bir seçim olur? Bence baya baya az jdjdjkd
229 Yorumla
Soran1 yılBence de hoşlantı ve beğeni hani her iki cinsiyet içinde.
He yaw nasıl oluyorda , oluyor : )
Bayağı az anlıyorum : l
Soran1 yılHer insan düşebilir mi bu hataya ya da zannetmeye?
Soran1 yılMantık bizi kurtaramıyorsa bu durumdan ne kurtarır bilemiyorum.
Doğru soru olsun diye soruyorum düşmek mi gerekir?
Oha o nasıl bir özellik..
Soran1 yılDur hele insanlar o özellik için hazır değil düşünsene "kraliçe aşkını itiraf ediyor ama çocuk reddediyor " sıkıntı
Soran1 yılAh be düşmemeliydi insan be..
Evet sanırım.
Soran1 yılRandom atarken parmak sıralaması nasıl
Sağ-sol -sağ-sol şeklinde mi ilerliyor @OrganIQ
Soran1 yılSol baş parmağın j ye doğru gitmiyor yani ondada var bir istikrar dimi : )
İlginç.
Soran1 yılArada var olan ama görünürde belli olmayan sınır mizahı güzel oldu : )
- 1 yıl
maalesef pratik yapmak gerekiyor😀
Hayatında hiç kötü erkekle karşılaşmamış bir kızın tanıştığı ilk kötü erkekten alacağı hasar 100 ise, daha önce bir kötü erkekle karşılaşmış kızın sonraki tanıdığı kötü erkekten alacağı hasar sıfıra bile inebilir bu tamamen kızın zekasına bağlıdır. Kız, ben bu filmi daha önce gördüm diyip çekilebilir ve sıfır hasarla atlatabilir😀
maalesef o kötü erkekle tanımadığımız zaman bütün erkekleri yaz dizilerindeki o koruyucu centilmen kibar erkekler sanıyoruz ve sonra acı gerçeklerle karşılaşıyoruz. - 1 yıl
Organiğin randomu %85 oranla j ile başlar 😀
%10 oranla a ile başlar (ahahah)
%4 oranla d ile başlar
%1 oranla diğer 😀
Cjdjsjs onu bana sorun djdje - 1 yıl
19 yılın 20 senesi bu adamı çözmekle geçti psi 😀😷🤧
Hala da devam fjskeke - 1 yıl
Mitolojik geçmişi de eklim mi🤣😂🤣😂
Soran1 yılBi an şöyle düşündüm
"Ooo beni yakanlar olcak diye"
Sonra o taraklarda saçım yok diye sevindim ki umarım ilerdede olmaz. Sıkıntılı şeyler uygun aday bul , uygun aday ol. Sevgililik , evlilik, çocıh mocıh. Zor işler..
@OrganIQ onu ether yardımıyla evrenden çeker yakında gizli veriler falan.
Soran1 yılCözemediğim çok şey var @OrganIQ
Ama belkide akışına bırakmak gerek bazı şeyleri- 1 yıl
Dur bende takim😎
Soran1 yılKS zaten karanlık ne diye gözlük takıyonuz la : )
- 1 yıl
Mor ötesi ışınları görebilmek icin
Soran1 yılHe tamam : )
İlk görüşte bir tanıdık hissi oluyor evet. Sanki yıllardır varmış gibi bir his.
Belki de sonrasında onu tercih etmeye sebep olan da bu histir, algıdır, yanılsamadır..
Sonuçta tercihlerimizi de algılama şeklimiz belirliyor..
25 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum . Sanırım bu konuda çoğu insan hemfikir gibi. Ben anlamasamda.
Soran1 yılya da hissedemesemde.
Soran1 yılAhahhah : ) umutsuz vakayım. : )
1 yılAhahah ilk gördüğünde kelebek sandığımız o libido artışı, karşı taraftan akan o yoğun enerji derken bizim hormonlar tavan oluyor ve evet maalesef o hormonların kurbanı oluyoruz çoğumuz 🥹😂
330 Yorumla- 1 yıl
Yani evet hormonların yoğun etkisiyle kapılıp gideceğimizi anlıyoruz
- 1 yıl
@Firu_Zen hahahah çiçeğim uykunu kaçıran tek şey umarım sadece gülmelerin olur ama sen yine de uyu tabii 😂
Zaten #erkeklerkapatılsın yani çok da şiyyapmamak lazım 😂😂 - 1 yıl
Ağır işlerde çalıştıracaksak bari uzun, kaslı ve zeki olanlarından kalsın da pratik çözümleyebilsin ve kuvvet gereken yerde de işlevsiz kalmasınlar 😂😂
- 1 yıl
Kesinlikle onun için 🥰😂😂
Soran1 yılHormonları protesto etmek lazım..
@Firu_Zen nerde kadın erkek eşitliği nerde feminizm . Köle falan diyon : /
@wouldliketobeLulu
O ideal erkek tanımı mı
Uzun ve kaslı olanlar nedir ija..- 1 yıl
Her şey güzel genler için ay pardon güzel bir hayat için 😂😂
Soran1 yılorada sürç-ü lisan yok inanmam. ıı ıh.
: ) he he güzel bir hayat için. Size göre bir gozel hayat. Sen kalk köle olarak kullan erkekleri çiçeğinle beraber ve her şey gozel bir hayat içün ele olur mu lulu
Soran1 yılHeeee ana erkillik bu düşünce yüzünden garip garip insanlar etrafta dolaşıyı : ) @Firu_Zen
- 1 yıl
Tuvaleti geldi diye uyanan ve uykuya devam edecek birinden mantıklı cevaplar bekleyemezsin Nepsigareşh gidiyorum ben 😂😂😂
Soran1 yılyoutube.com/shorts/Ib3AZfOYdXU?feature=shared
Ahahaha firu
Soran1 yıl@wouldliketobeLulu
İyi uykular lulu dikkat et kendine : )
Soran1 yılYok böyleyse olmaz olsun @Firu_Zen : )
Prenses dediğin kendi ayakkabı bağacığını düğümleyebilmeli en azından.- 1 yıl
Soruya bir gönderme yapıcam 😀
Kadınlar partnerlerini ilk gorduklerinde kendi Adem'lerini bulan Havva olduklarını düşünürler. O ısırdıkları şeyin de elma değil ayva olduğunu sonradan fark ederler ama iş işten geçmiş olur..
Cennette Havva Adem'i kandırmış. Dünyada da Adem'ler Havva'ları kandırıyorlar..
https://youtu.be/4Uxsbi7UwAw?feature=shared
Soran1 yılAh be : / nolcek halımız firu ya.
Kimse kimseyi kandırmasa olmuyor mi ,: )
Mirkelamın bir yerde ingiliz açık ağızlı anahtar tutması , aşkı çözemediğinin kanıtı olabilir mi shahaha
Soran1 yılOnu nasıl öğrencem üstat. : /
Soran1 yılAbooo : /
- 1 yıl
Ahahah tekrar günaydınnnn...
Güne ufaklığımdan bir şarkıyla başlamak çok keyifli oldu hahaha...
O zamanlar bu işleri bilmezdim ama ortalıkta ayvaaaa diye gezerdim demek bu yüzdenmiş çok fazla manifestlemişim hahahahahahaah 😂😂😂
Soran1 yıl@wouldliketobeLulu
Sen nirdesin ,, sen nirdedır.
: ) aynen şarkı güzel orada ince bir mizah var ama ben anlamadım galbaaa: )- 1 yıl
Uyuyordum şimdi de işe gideceğim hazırlanmam gerek kaçacağım 😂
Elma yedik sanarken ayva yiyormuşuz işte Nepsigareşh onu anlatmış Mirkelam 😂😂😂
Soran1 yılOooo kolay gelsin benimde gitmem lazım. yetiştirmem gereken bir ödev var. Arkadaş sağolsun cok yardımcı oldu.@RenkliZihin
- 1 yıl
Hahahahah kolay gelsin ben de kaçıyorum zaten 😂
Soran1 yılTeşekkürler lulu kendine iyi bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın seçer ve erkeğin bir şekilde onu fark etmesini sağlar sonra da hiçbir şey olmamış gibi o beni buldu der. Tabi varsayım bu bu konulardan fazla anlamam ama tanır ve seçerler bence
13 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle üstat doğru bir noktaya barnak bastın.
Soran1 yılElbette dediğin gibi bekleyip görcez.
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılDiğer kadınlar adına konuşmam mümkün değil ama ben şu ana kadar tanıdım ve bu perfect record gelecekte de sürer mi bilinmez.
13 Yorumla
Soran1 yılHımm anlıyorum gelecektede sürmesi dileği ile. Diyeyim o zaman. Zira bir insanın umduğundan daha farklı olması, çıkması sıkıntılı.
- 1 yıl
Ha çıkmaya farklı yönleri çıkıyor sonradan ortaya ama sonuçta konumuz partnerin olacak kişiyi baştan kestirebilmek. Bunlardan inkar yaşadıklarım da olmadı değil 😂 Teşekkürler bu arada.
Soran1 yılEvet konu o haklısınız. : )
Rica ederim.
Ben hissederim
23 Yorumla
Soran1 yılVar yani öyle bir şey.
Soran1 yılBen pek anlamıyorum : /
1 yılTanıyamıyor
11 Yorumla
Soran1 yılAh be :/
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği