Tecrübesiz ve darsan misyonerle başlaman gerek ayakları iyice ayirarak iyice islatarak. Sonrasında dogyde rahat olur.. Sonrasında zaten sertçe becerip iyice alistirmak gerek.
Kadının ayakta bacaklarınınayırdıfı pozısyon yanı dogum pozısyonu vajınanın en esnek en rahat bırlesım yapabıldıgı pozısyondur. Dar oldugu pozısyonlarda dogru bır sekılde doggy.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
misyoner mi ilk dediğin yoksa ayakta bacaklarin ayrık olduğu pozisyon mu
görüşlerde yorumunu görünce eklemek istedim. Kesinlikle misyoner denemebilisin uzun bir önsevişme sonucu tukunun ıslaklıgın arttıgını dusunursek kontrollu bır sekılde erkegının gobegıne dokunarak tempoyu belırleyen tarafın sen olması kafandakı baskıuı alır ve senı daha rahat bırı yapar bu da kendını kasmanı engelleyen bırsey ne kadar kasarsan kendını vajınanı da kasar zsvk yerıne acı duyabılırsın. Bakıslarınla ve erkegının goguslerınle elınle tempoyu belırleyıcı olabılırsın. Kontrolun sende olması ortama guvenılır katıcakfır zıhnınde ve gevseyeceksındır.
ya misyoner seviyorum da sevgilim misyonerdeyken alip iki bacagimi tek omzuna koyuyor oylede cok canim aciyor yani cok darlasiyor dinlemiyor da 😔😔 bende degil yani kontrol sinir oluyorum dusuncesiz degil mi sence dinlemiyor beni
Cinsellik tek beden olmaktır. o esnada kalbi ve aklı ile de hareket etmeli. Sana değerli ve özel hissettiemeli. Bencil ve penisi ile düşinen ni beyfendi herhalde kendisi. Belkide o anki zorluğun surat ifaden onu erkeksi hissettiriyor ve hoşuna gittiğini zannedip bu konuda ısrar ediyor. Cinsellik esnasında değilde normal bi zaManda dile getir. Hala aynı hareketi yapıyorsa bencil biridir.
Bazı erkeklerde var bu durum kadınının canını yakmak onu erkeksi hissettirir. Oda bu durumun hoşuna gittiğine inanmak hoşuna gittiğine zorlamak istiyor. bencillik yapıyor yani. Oysa senin zevk aldıgını gormek onu cok daha tatmın edıcek ama bu zaman kadar bencıl olsugu ıcın bunu deneyımleyemedıgı ıcın cınsellık onun ıcın bosalmaktan ıbaret. Zor bir durum
İçe doğru derken kendini kasmasından bahsediyorsun snırım , eve sıkı sardığında kadın kendini kadınca hissedebiliyorum,. Çok nadirde olsa aşırı suluyken his olmuyor🤔
Aa doğru ama tek ben değilimdir muhtemelen onu kullanan. Ama cidden çok dikkatli birisin. Ustune boyle bir konuda da denk geldik. Enerjimiz çok iyi ama zaman yanlış
Ahahah ama benim senin kullanıcı adını bilmem hoş. Senin hayatın çiçeğim demek ki değer veriyorsun ki hayatında tutuyorsun. Ben müdahale edemem. Fikrimide sormadın
Zamanında o çiçekleride kopardılar, karda yağdı ahaha Iyi isen, olabiliyordan güzel. Sevindirdin beni. Bahar alerjisi bu hapsuruk krizi falan oluyor boyle bir sey mi
Çok geçmiş olsun. Erkeğin olsaydım ilgilenirdim seninle. Bol bol ilgi ve bir sürü öpücüklerle iyileştirirdim. Ilac kullanıyor musun peki bunun icin sanki sprey gibi bir sey kullanıyorlardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Tecrübesiz ve darsan misyonerle başlaman gerek ayakları iyice ayirarak iyice islatarak. Sonrasında dogyde rahat olur.. Sonrasında zaten sertçe becerip iyice alistirmak gerek.
Kadının ayakta bacaklarınınayırdıfı pozısyon yanı dogum pozısyonu vajınanın en esnek en rahat bırlesım yapabıldıgı pozısyondur. Dar oldugu pozısyonlarda dogru bır sekılde doggy.
misyoner mi ilk dediğin yoksa ayakta bacaklarin ayrık olduğu pozisyon mu
misyoner
görüşlerde yorumunu görünce eklemek istedim. Kesinlikle misyoner denemebilisin uzun bir önsevişme sonucu tukunun ıslaklıgın arttıgını dusunursek kontrollu bır sekılde erkegının gobegıne dokunarak tempoyu belırleyen tarafın sen olması kafandakı baskıuı alır ve senı daha rahat bırı yapar bu da kendını kasmanı engelleyen bırsey ne kadar kasarsan kendını vajınanı da kasar zsvk yerıne acı duyabılırsın. Bakıslarınla ve erkegının goguslerınle elınle tempoyu belırleyıcı olabılırsın. Kontrolun sende olması ortama guvenılır katıcakfır zıhnınde ve gevseyeceksındır.
ya misyoner seviyorum da sevgilim misyonerdeyken alip iki bacagimi tek omzuna koyuyor oylede cok canim aciyor yani cok darlasiyor dinlemiyor da 😔😔 bende degil yani kontrol sinir oluyorum dusuncesiz degil mi sence dinlemiyor beni
Cinsellik tek beden olmaktır. o esnada kalbi ve aklı ile de hareket etmeli. Sana değerli ve özel hissettiemeli. Bencil ve penisi ile düşinen ni beyfendi herhalde kendisi. Belkide o anki zorluğun surat ifaden onu erkeksi hissettiriyor ve hoşuna gittiğini zannedip bu konuda ısrar ediyor. Cinsellik esnasında değilde normal bi zaManda dile getir. Hala aynı hareketi yapıyorsa bencil biridir.
evet normal zamanda dedim aslında devam etti galiba öyle 🥹🥹
Bazı erkeklerde var bu durum kadınının canını yakmak onu erkeksi hissettirir. Oda bu durumun hoşuna gittiğine inanmak hoşuna gittiğine zorlamak istiyor. bencillik yapıyor yani. Oysa senin zevk aldıgını gormek onu cok daha tatmın edıcek ama bu zaman kadar bencıl olsugu ıcın bunu deneyımleyemedıgı ıcın cınsellık onun ıcın bosalmaktan ıbaret. Zor bir durum
Doggy pozisyonunda daralır , bacak omuzda gevşer , ama kadına bağlı pozisyon içerisinde kıvrımlı hareketlerle daralmasını sağlayabiliyor🤭
Peki mesela içteyken kadın içe doğru çekince hissediyor musunuz
İçe doğru derken kendini kasmasından bahsediyorsun snırım , eve sıkı sardığında kadın kendini kadınca hissedebiliyorum,. Çok nadirde olsa aşırı suluyken his olmuyor🤔
Yok o degil demekki yapmamislar bak sana
Boyle icine dogru cekiyorsun penisi
Bidakine iste 😄😄
😂 penis içe doğru nasıl çekilir ya merak ettim şimdi
Benim alet iri ve çok kalın olduğu için, hangi kadın ile cinsel ilişki yaşasam, çok dar geliyor bana.
hay senin aletine yauvvv
😀😀😀😀😀
Kasik dardır bacak omuza da üzerine cullanirsa daralır. Kucakta genis olur misyonerseniz beli yastikla destekleyin
En dar doggy en bol kucak veya bacak bele.. Yani genelde yapısaldır ama.. Durum bu yani.. Detay maalesef veremiyorum.. KS kuralları..
Kaşıkta dardır baya.
O yüzden genç ve dar hatunlara önermem. Erkek alıştırana kadar bir süre tatlı tatlı s kmeli sonra ona geçmeli
evet benim mal sevgilim bakire olmam rağmen en dar olunan pozisyonları deniyor
Gençtir o yüzdendir. Olgun tercih etmeliydin. Adım adım alıştırırdı seni. Sonrasında keyif ala ala duvarlara bile fışkırırdın zevkten
Valla evet ya zaten olgun seviyorum bir gün denicem olgunla
Umarım bulursun çiçeğim
çiçeğin ham yapsın seni emi
Ahaha sevdim bu modunu. Olur, olur ilerde belki. Sevgilisi olan hatuna yürümeyim şimdi
senin nick f ile mi başlıyor bakayım
Hayır beni tanıdığını zannetmiyorum
sen dün ve yarın kahve içen değil misin
Evet aşkım
Ama aklım durdu. Nasıl bilebilirsin ki?
çiçeğim demenden
Aa doğru ama tek ben değilimdir muhtemelen onu kullanan. Ama cidden çok dikkatli birisin. Ustune boyle bir konuda da denk geldik. Enerjimiz çok iyi ama zaman yanlış
😔🥹 bir başka evrende en güzel halinde dıdıdırıdırı
Onu yapma işte hayatında kötü giden şeyler mi var? Niye bu moda girdin ki
sevgilim var mı yok mu belli değil ki 5 buçukta yazdım hala cevap vermedi!!! gsli diye bişey demiyorum da sinirlendim ya
5 buçuk diyince aklıma 1:30 geldi hiahaiaha
Ahahah ama benim senin kullanıcı adını bilmem hoş.
Senin hayatın çiçeğim demek ki değer veriyorsun ki hayatında tutuyorsun. Ben müdahale edemem. Fikrimide sormadın
yiğidin malı meydanda olur beyefendi 😄
Abovv cıtırdan bir çatlak şanzel "vibe"ı verdin bak ahaha
huysuz virjin olmaktan iyidir
onu izler miydin 😄
Zamanında izlemiştim evet
Çiçeğim uyumuş. Iyi geceler, tatlı rüyalar sana. Sıcacık sımsıkı bir sarılmayla uykuya gönderdim seni.
kusura bakma duş almıştım mayışma geldi 😔 ben gönderemedim senii. ben de sımsıkı bir sarılmayla uyandırayım bari 🥹 Günaydın
Günaydın ciçegim günün güzel olsun.
Senin de beyefendi
nasılsın beyefendi yarınki kahveniz soğumuş
Iyiyim çiçeğim seni sormalı. Nasılsın? Keyfin nasıl? Bir derdin sıkıntın var mı yardımcı olabileceğim.
bahar alerjim tuttu onun dışında iyiyim. ne demişler tüm çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz 😄
Zamanında o çiçekleride kopardılar, karda yağdı ahaha
Iyi isen, olabiliyordan güzel. Sevindirdin beni. Bahar alerjisi bu hapsuruk krizi falan oluyor boyle bir sey mi
ben güneşin olur idim beyefendicim. evet hapşuruk krizi😔
Çok geçmiş olsun. Erkeğin olsaydım ilgilenirdim seninle. Bol bol ilgi ve bir sürü öpücüklerle iyileştirirdim. Ilac kullanıyor musun peki bunun icin sanki sprey gibi bir sey kullanıyorlardı
ahh ahh 🥹 hap kullanıyorum iyi geliyor ama o da çok uyku getiriyor bee. en güzeli bahar başında kış uykusuna yatıp Haziran gibi uyanmak
Kıyamam sana. Hep böyle duygusal narin biri misin?
niye öyle olmak kötü mü
Yok merak ettim. Bende eril korumacı bir güdü var hep sahip olduğum. O yüzden şu an burdayım.
evet farkındayım çok çekici bence :))
Teşekkür ederim güzel düşüncen için. Var mı aklında bir soru veya merak ettiğin bir şey
Doggy ve misyonerde en dar olan pozisyonlar. Bolluk ise sanırım kucakta biraz oluyor ya
Kaşık pozisyonunda dar olur, bacak omuzdada sıkı girer
Bacaklarının kapalı olduğunda guzel bi darlık hıssı var hem dog hem bacak omuzada iyi hissettiriyor. Bacaklarını kapalı tutu 😬
En dar prone bone ve dogfy style en geniş ise misyoner.
En derin giriş bacaklar omuzda olduğuna darlık onda hissedilir en fazla
Bacak omuza da doggy de geniştir. Yan yatıp bir bacağını karnına cektiginde dardır..
Bacaklarını birleştirip yüz üstü yatarken en dar en bolu da doggy bence
Dogy bence en dar ve güzel hissedilen bir pozisyon
Sırtustu geniş yüzükoyun dar
Dar dardır geniş geniştir
Bilemem saplarım ben
Ayakta dar doggy de geniş
Dogy de bacaklar yakın olunda dar hissedilebilir
Doggy
Sevwriz dogy
olgun seversen tanışalım
Kucak direk ya
doggy misyoner