Cinsel Yaşam Sürekli kendimden yaşça büyük erkekleri arzulamam normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Artık gece rüyalarımda da orta yaş erkekler görüyorum. Bende bir problem mi var? Sürekli kendimden yaşça büyük erkekleri arzulamam normal mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bana 35-40 arası karizmatik geliyor sadece fazlası artık amca sınıfına giriyor. 6 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kendinden büyük karşı cinse arzu ve ilgi duyan yüz milyonlarca insandan birisin. Normal bir dürtüdür bu. 😊 1 0 Yorumla
SertlikKanımdaVarr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olgun ve güçlü erkek sevmen gayet normal. Akıllı zeki ve ne yaptığını bilen birini istiyorsun. 1 0 Yorumla
bunetantuni Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 101% 1 yıl Kendimden büyük diyince bende 20'sin 25 falan diyorsun sandım adsklaskladsklds 0 0 Yorumla
Coşkunn00 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Yok neyi arzularsan onu görürsün 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok fazla olmaya basladi son günlerde artık korktum Yorumla Coşkunn00 1 yıl Yaşınız kaç Yorumla Soran 1 yıl 22 yasindayim Yorumla Coşkunn00 1 yıl Hiç ilişki yaşamdınız sanırım Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Coşkunn00 1 yıl Onu. İçin aklına geldiğinde mastürbasyon yap boşalmaya bak Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl p*rno izlemenşn etkisi 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet dogru Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Ne tür izliyorsun Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Twitter da mı izliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Dilf gibi daha çok Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Gizliden çıksana konuşalım Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bunu birlikte asabiliriz genc yaslara yonebilirsin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl aşılabilir ki Yorumla Cedricx 1 yıl Ben anlatayım uyarsa sanada Yorumla
Tam1Erkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl Normal senden büyük erkeklerin seni domine edip yönetmesi hoşuna gidiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadecw arzuluyomusun yoksa ilişkide yaşıyormusun 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Şimdilik yasamadim hiç böyle bir iliski Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakiremisin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mastürbasyon yaparken düşünüyorsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne sıklıkla yapıyosun mastürbasyon Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir onlar daha zevkli iş gorurler 1 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Sana ksç lazım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 30 yas ustu gibi Yorumla IamAloneBoy17 1 yıl Elendik 2 sene ile Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Bende çıtır kız arıyorum 😂😂😂 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 39 bekar verelim hiç evlenmemiş 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bide bu soru için görsel mi aradın sen 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. tam benliksin 3 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olgunlardan hoslaniyorsundur 1 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. bilinç altı 1 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Normal bunlar 1 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
ceng67 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 1 yıl Yaş kacki 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 22 yasindayim Yorumla ceng67 1 yıl Seni arzulayacak yasta olanlari bir bilsen😀 Yorumla Soran 1 yıl :D orası öyle tabi ama ben niye böyleyim anlamadim Yorumla ceng67 1 yıl Olgunlar daha tecrubeli ve kadin vucuduna hakimdir bundan ötürü olabilir Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neden öyle yapıyorsun ki 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bana 35-40 arası karizmatik geliyor sadece fazlası artık amca sınıfına giriyor.
Kendinden büyük karşı cinse arzu ve ilgi duyan yüz milyonlarca insandan birisin. Normal bir dürtüdür bu. 😊
Olgun ve güçlü erkek sevmen gayet normal. Akıllı zeki ve ne yaptığını bilen birini istiyorsun.
Kendimden büyük diyince bende 20'sin 25 falan diyorsun sandım adsklaskladsklds
Yok neyi arzularsan onu görürsün
Çok fazla olmaya basladi son günlerde artık korktum
Yaşınız kaç
22 yasindayim
Hiç ilişki yaşamdınız sanırım
Evet
Onu. İçin aklına geldiğinde mastürbasyon yap boşalmaya bak
p*rno izlemenşn etkisi
Evet dogru
Ne tür izliyorsun
Twitter da mı izliyorsun