Gizli Üye(30-35)1 yılBakireydi. Sanırım 3 saat öpüşmüştük. Ağzının kenarları kıpkırmızı olunca yara olur hem anlaşılır diye zor durdurmuştum
134 Yorumla
Soran1 yılOhaaaa
Cevap sahibi1 yıl@Nlseee kendimide onunda frenlemesem devamı gelirdi. Kız sürtünmekten alev alacaktı.
Cevap sahibi1 yılDaha önce yaşamadığı için çok endişe ediyordu. Hem istiyordu ama hemde korkuyordu. Birde çok dardı. Acı verip travma yaşasın istemedim.
5 6 kez gorustuk benim evde zaten. Yksyi kazanip baska şehre gitti
Cevap sahibi1 yılEvet sevgiliydik. O gidince sohbette bitti. Uzak iliski yürütemiyorum ben
Cevap sahibi1 yılÖzleme konusu karışık bir konu.
Ama evet sanırım. çünkü bana güveniyordu, yanımda rahat hissediyordu. Birde ben fazla konuşan biri değilim. İş ev yaşayan biriyim. O yaşından dolayı cok enerji dokuydu iimiz birbirimizi tamamlıyorduk
Soran1 yılVay be tam benim hayalimdeki gibi 😭 Ama cidden o kadar süre nasıl yapılır
Cevap sahibi1 yılBen ofis çalışanıyım diyeyim. O 20 ben 33. Gecen sene işte agustosta mı acılıyordu uniler?
Cevap sahibi1 yılAynen işte eylül.
Cevap sahibi1 yılGitme diyip niye ağlasın ki. Sonuçta o gitti ve bir hayali var. Umarım bitirir ve mutlu olur. Hiç yaşadın mı bilmiyorum ama uzak mesafe ilişkileri biraz karmaşık konudur
Cevap sahibi1 yılKimse ayrılmak istemedi. Kazandı, gitti ve yürümedi.
Cevap sahibi1 yılYürümeyince ne yapabiliriz. Bende hayatımdaki kafına kötü davranmadım ki. Sevdim, ilgilendim, değer verdim. Yeri geldi göğsümde uyuttum. İnsanları suçlama lütfe
Cevap sahibi1 yılNeyse böyle işte. Sohbetin için teşskkür ederim ama niye bu kadar sorguladın. Umarım kötü bir anın yoktur.
Normalde bu sitede bu kadar içten ve derin sormazlar çünkü
Cevap sahibi1 yılSanki sen kendini o kız gibi hayal ettin hayatını merak ettin
Cevap sahibi1 yılEvet kıyamıyordum zaten. Hani konu direkt cinselliğe dönmesin doye çoğu şeyi anlatmadım. Sadece ellerimi vücudunda arzuyla bastırarak okşadığımda bile inanılmaz ıslanır ve heyecandan titrerdi. O an rahat bıraksam kendisi belki içine almak için güreş bile yapmak isteyebilirdi 😀
Cevap sahibi1 yılAnladım. Çok laklak yaptık. Konuyu açan çitlembiğe de çok bildirim gidiyordur. Arada yazdığını gordüm. Umarım o da onunla ilgilenen, endişelerini dinleyip onu sakinleştiren anlayışlı bir erkeği olur.
Iyi akşamlar.
Soran1 yılÇitlembik rahatsız olmadı 🤭 İnşallah öyle birine denk gelirim zor bi dönemden geçiyorum öyle ihtiyacım var ki çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılEminim her şey daha güzel olacak. Ama endişe duyman normal. Hiç deneyimlemediğin şeyler ve sana hak veriyorum
Cevap sahibi1 yılEic icin thx
Cevap sahibi1 yılBu da sen misin yoksa?
Cevap sahibi1 yılYok gizli arkadaşa. Ikinizde kusura bakmayın lütfen. Biriyle sohbet ediyordum da daha once boyle bir baslikta komusmus muyduk konusu gecti. Bende o yuzden yazdım bildirim gidecek mi diye ama degilmis. Özür dilerim
Gizli Üye(30-35)1 yıl35 sene önce bebekken kadının biri öpmüstü
01 Yorumla
Soran1 yılHahahahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
1 yılBira içerken öpüşmeye başladık aralıklarla 30-40 dk sürmüştür
00 Yorumla
1 yılBugün 5-10 dakika
21 Yorumla- 1 yıl
Dudakların morarmıştır kesin
1 yıl3 ay önce 2 saat öpüştüm
02 Yorumla
Soran1 yılOhaaa
- 1 yıl
Ya zevkli oluyor ama sen sevmez misin öpüşmeyi
1 yıl1 hafta oldu 3 ay sürdü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 yıl önce, 2 saat ama neden sordun ki
01 Yorumla
Soran1 yılVay be nasıl o kadar uzun oluyo
1 yıl5 dakika
20 Yorumlabilmeme süre hızlı geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldün 2 dakka
42 Yorumla- 1 yıl
Kısa süre
- 1 yıl
Yeter qkfjjsd
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılŞubat 25 de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDün 15 dakka
00 Yorumla
1 yılSeni ilgilendirmez..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yıl0 dk sürdü
00 Yorumla
1 yıl1/2 saat
00 Yorumla
1 yılNe öpüşmesi çocuk muyuz
00 Yorumla
1 yıl7 yıl önce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiç yapmadım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026