Daha önce cinsellik yaşadım ama bu şekilde değil
Cinsellikte yatağa bağlanmak (bdsm...) gibi meraklarımın olması psikolojik bi sorun mu?
Daha önce cinsellik yaşadım ama bu şekilde değil
bebeğim bu bir sorun değil bu senin ateşin arzun derinliğin o bağlanma hissiyle bana tamamen teslim olman düşüncesi bile delirtiyor seni yatağa yatırıp bileklerini yumuşak bir ipe sarmak gözlerini bağlıyken tenini öpmek nefesini hissetmek iç çamaşırının altında gizlenen o ıslak sırrını yavaşça keşfetmek istiyorum o anlarda sadece senin değil ben de senin esirin olurum kalçanı avuçladığımda senin her kıvrımına taptığımı bilmeni istiyorum üstümde kıvranırken saçlarını okşayıp dudaklarının her titremesini öpmek seni öyle bir noktaya getirmek istiyorum ki başka hiçbir şeyin önemi kalmasın sadece sen ben ve o ateşli gece
Değil tabiki, insanın cinsel dürtüleri düşünce bicimini değiştirebilir, yani ilerleyen zamanlarda ya fantezi olarak kalır, ya da uygun prtner bulursan yaparsın keyifle,. Rahat ol yani okadar çok varki yapan, e ticaret sitelerinde yok satan fetiş ürünlerinden anlayabilirsin yanlız olmadığını ☺️
:)
kışlık domates yapan, kurbanda leğenle et taşıyan, sabahları zeytinsiz poğaça gömen, kütüğü sivas olan kadının bdsmye ilgi duyması sizin grinin elli tonundaki adam gibi olduğunuzu düşünmeniz kadar saçma mk. siz en iyisi mevlana kıskacı ve memur seksinden devam.
Kendince aşağıladın herhalde ndljflekckrk
Yokya öyle niyetim yoktu
Şimdilik sadece bir merak olabilir bunu ancak tecrübe ettiğinde anlayabilirsin. Romantizm seni sıkıyorsa ve o an canının yanmasını ve erkeğin sert olmasını istiyorsan sadece merak değil, senin arzuların bu şekildedir.
Cevap
43Cevap
psikolojik sorundur evet
17 18 yaşlarımda bunlari yapmaktan zevk aldığımda bende sorunlu muyum diye düşünüyordum. Asıl hazzı bulduğumu gun geçtikçe tecrubelendikce daha iyi anladım. Genellemenin dışında kalınca insan bir boşluğa düşsede isteklerinin karsiligindaki zevki gördükçe dusunmem aptllikmis diyebiliyor
Yani normal dimi bu istek
Teşekkür ederim:)
Pekii
Hayır
Vardı ama 17 yaşındaydık
Çünkü zaten ilişki sırasında yeterince canım yanıyordu
3 4 kere yaptık hepsinde de acı oldu özellikle ilk ikisinde
Ayrılmıştık nskcjlwjc
Sonra başkasını hayatıma almak istemedim ondan 1 yıldır falan ilişkiye girmiyorum
Neden aynı acıları yaşiyim ki yani yırtılıyor gibi iğrenç bi acıydı o
Bilmiyorum neden merak duyduğumu
Benim muhtemelen geçmişten kalma şeylerden dolayı olabilir
Bakire olabilirsin sakladigin bastirdigin duygularin vardir.
Aciklarsan anlariz
Açıklama ekledim
mastürbasyon yapiyor musun?
Evet
Yapma sikliğin nasil?
Regl olduğum zamanlar dışında nerdeyse her gün
Kaç kere yapiyorsun 1 kerecik mi?
Bu arada calisiyorum o sebeple gec yazdim
Bazen 2 3
Halsiz kalmiyor musun 😌
Hayır
Sende nasil enerji var öyle konuşmak ister misin?
burada msn
Burdayım
Merhaba napiyosun
Bende öyleyim, doğal bi şey. Tabi bu fanteziye sahip olmıyanlar bizi ruh hastası olarak görebiliyorlar. Ayakçılara laf etmiyorlar ama
kanka toplumsal baskı senin psikolojik sorun muş gibi görmene ama yok öyle bir şey cinsellikte amacı her zaman daha fazla zevk almak odaklı olmalı
Hayııır fantezi bu bide rehin alınıp yapmak istiyosun ımm güzel bişey bu
O an engel olamayacak olmak güzel olur gibi geliyo
Kimi bazı sevişme tarzlarını aşşalanmak olarak görür. Ne alakası var sonuçta sevdiğin kişiden zevk alıyorsun ve kadın olarak erkek yatakta daha lider. Senin onu sevmen çok hoşuna gider erkeğinde biliyosun dimi. Hatta bazen sadece bacakların bağlı olur sen elinle karşı gelmek istersin çok canın yanmasın diye o tutar ellerini etkisiz hale getirir devam… zevkli olmaz mı
Evet güzel olurdu
Bişey diyeyim mi. Sürekli mi aklında böyle bağlanmak. Filmleri de öyle mi tercih ediyosun 🙄
Evet
Erkeklerin çoğu bayılır senin gibi seven kıza biliyosun dimi. Heleki yatakta ten uyumuda oldu mu. Adamda uzun seks sevdi mi bişey diyeyim mi sana yedikçe yiyesin gelir. Adam zaten sana kapıldı mı sen hiçbişey yapmazsın o evirir çevirir bağlar seni hard modda öyle içinde olur ki.
Umarım ilerde öyle biriyle evlenirim
Oral seversin dimi öyle bağlamalı hard seven erkekler yedirmeyi de sever. Senide yer tabi de sen oral sever misin yedirse yersin dimi. Cidden duramaz
Yapılması daha zevkli ama yaparım
Bende karşı tarafa yapmayı isterim daha çooook harika sizi kıvranırken izlemek.
Tabiki degil bu sağlıklı bir ilişkinin olduğunu gösterir
Yooo bu çoğu kişinin hayalidir ama korkularından ya yapamıyorlar ya da istedikleri partner karşılarına çıkmıyor...
Bende hep FFM hayalî kuruyorum mesela 😎
Sanmıyorum. Çünkü zevkli bir olay ve bunun yatakta olması bence kötü bir şey değil. Yaşın da küçük zaten
Yaşım küçük olduğu için bu istekler yani
Yoo yaşamadığını düşündüm ve o yüzden normal karşıladım. Belki de yaşayınca gereksiz bulabilirsin ya da çok zevkli daha da fazla istemen normal olabilir. Onu demek istemiştim, yaşarsan düzgünce hep bu şekilde istemeni şahsen ben doğal karşılarım. O yüzden psikolojik olmadığını söyledim
Anladım
Evet
Umarım
Bence normal ama doğru partnerle denemeden bilemezsin. Yasin genc. Yaşadığın zaman olacaktır. O zaman kararını veririsin. Tabi o zamana kadar daha bir sürü şey de girer aklina ya da vardır belki de ?
Yani merak ettiğim şeyler var evet
Merak iyidir. İnsanı geliştirir. Neler mesela?
Grup
Anladim. Heyecanı asiri fazla oluyordur dusununce. Gerçi bunu düşünmeyen kişi pek yok gibi ama başaran çok az. Dedigim gibi doğru senin kafana uygun bir partnerin olduğunda fantezi olarak başlayıp kademe kademe ilerlemek daha doğru olur.
Ya arkadaş ilk önce bi normal sevisin yaa. Herkes uçuyo, kaçıyo, amuda kalkarak sevisiyo falan. La bi yatağa girebilin de..
Daha önce cinsellik yaşadım dediğim gibi
Bazıları dayak yemekten zevk alıyor. Herkes başka başka
Hayal dünyan geniş ilişkiye erken başlamanın etkiside büyük o yüzden cinselligin tüm tatlarını almaya tatmaya çalışman güzel bağlayıp sert ilişki kızartma kızartma yapmak hoşuna gidiyor ise guzel
Ben seni yatağa bağlayıp kelepçeleyip saatlerce yapmak isterdim
Gel yapalım merak ediyosan 😏
severiz. tutkulu geliyor bana
bdsm ilgim yok ama bağlamaya aşığız
Gayet normal canim bende de var bu bir fantezi cesidi sorun yok yani
Eğer denemek istemek veya merak kaynaklı değilse mazoşist bir ruh halini gösterir.
fantezi ve zevk meseles8 derim seven var sevmeyende.
Yok o da bir istek şekli gayet normal denemekten zarar gelmez
Ask gayet de olabilir kendini keşfetmen güzel bir şey
Bence hayir ben terapi gordum bunun icin ve bir kac sey icin daha
Yani normal değil mi bu istek
Kimine gore bormal
Kimine gore segil
Sorun değil de gerekli bir şey de değil aslında
Gayet normal çünkü seni bunlar tatmin ediyor mesela tokatlanmak ağzına tükürülmesi falanda hoşuna gidebilir ve grup
Grup da ilgimi çekiyor evet
Arka ve ön deliklerinin dolması tatmin eder seni
Arka delikten biraz korksam da sağlık yönünden zararları olduğu için
Çoğu kadın yapıyor niye korkuyosun güzelce kayganlastırıcı krem sürdükten sonra o kadar zevkli olur ki offff
Evet bu bir sorun ve bunu aşmanın yöntemleri var
Aştın mı sen
Aaaa bende bağlamayı severim bdsm gibi 🫠
Yok sadece bir fantezi
Denemen lazim
İlerde umarım
Bol sans acele etme zaten bunu yasayacagin kisi çıktığında anlarsin
O an hazzı arttırmak gibi
Hayır yeniliklere açık olduğunu gösterir
Bdsm insanların bildiği gibi dayak yeme falan değildir o yüzden normal
Normal bence
Değil asla iyi becerilmek her kadının hakkı bence
O ney la
O setliği kaldırabileceğini düşünüyor musun?
Neler var başka
2 kadın 1 erkek de merak ediyorum
Tamam
Hadi
orada mısın
fantezi bu tercih meselesi
Öyle bir şey varsa benim direk yatış almam lazım
İlk kaç yasinda oldu
17
1 yıldır ilişkiye girmiyorum
İstiyor musun 1 yıldır ne durumdasin
Ya mastürbasyon yetiyor aslında ama bazen istediğim oluyor tabi