Cinsellik Sinirlenince boşalma ihtiyacı neden hissedilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Güncellemeler1 yıl Bunda garip bulacak bir şey yok abartmayın. Sinirlenince boşalma ihtiyacı neden hissedilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı. hormondan 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kfanda biriktirdiğin negatif enerjiyi boşaltma biçimi gibi, halk dilinde " hırsını almak ". Gibi yani 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Adrenalin seviyesindeki artış ister istemez libidoyu etkiliyor 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bahane gibi duruyor ama barışma seks denen şey güzel 0 0 Yorumla
anlamyükleniyor Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 100% 1 yıl Beyindeki salgıları uyaran olarak kullanmayı bağımlılık haline getirmekten 0 0 Yorumla
Doktordantemiz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Rahatlama istemek çok normal değil mi? Orgazm ilaçtır 0 0 Yorumla
ufukakar Takip Et Xper 6 Yaş: 59 1 yıl çok doğru söylüyorsun bende sinirlenince boşalmadan sinirim geçmiyor 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 493 cevap paylaştı. öyle bir şey mi oluyor :d 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hıhı Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Sinirlensem de karşımda muhatap yok 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olsa daha iyi olur tabi Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Evet hem o hem ben rahatlarız Yorumla Soran 1 yıl Evet ya hem sinirimizi vücutlarımızdan çıkarırız Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Sert seviyorsan bir de o sinirle istersen sert te yaparsın böylece daha da zevkli olur Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gerginliği bosalarak atmak guzel 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. ulan tek bende oluyor sanıyordum 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkeste olan bir durum değil 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Rahatlamak için 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Titreme olur guzel oluyor 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 590 cevap paylaştı. Kafayı rahatlatmak için 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öyle bişey yok. 0 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsellik konusunda 615 cevap paylaştı. İlk defa senden duyuyorum bunu 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Rahatlama moduna ancak öyle geçer bazıları 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum hiç öyle bir ihtiyacım olmadı 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 555 cevap paylaştı. Rahatlatır çünkü 0 0 Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 747 cevap paylaştı. Rahatlıyon 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 636 cevap paylaştı. Rahatlatır.. 0 0 Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 934 cevap paylaştı. Nasıl bir türsün aq 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsellik konusunda 506 cevap paylaştı. Rahatlama için 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Cinsellik konusunda 319 cevap paylaştı. Herkeste olur bu 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
hormondan
Kfanda biriktirdiğin negatif enerjiyi boşaltma biçimi gibi, halk dilinde " hırsını almak ". Gibi yani
Adrenalin seviyesindeki artış ister istemez libidoyu etkiliyor
Bahane gibi duruyor ama barışma seks denen şey güzel
Beyindeki salgıları uyaran olarak kullanmayı bağımlılık haline getirmekten
Rahatlama istemek çok normal değil mi? Orgazm ilaçtır
çok doğru söylüyorsun bende sinirlenince boşalmadan sinirim geçmiyor
öyle bir şey mi oluyor :d
Hıhı
Sinirlensem de karşımda muhatap yok
Olsa daha iyi olur tabi
Evet hem o hem ben rahatlarız
Evet ya hem sinirimizi vücutlarımızdan çıkarırız
Sert seviyorsan bir de o sinirle istersen sert te yaparsın böylece daha da zevkli olur
Gerginliği bosalarak atmak guzel
ulan tek bende oluyor sanıyordum
Herkeste olan bir durum değil
Çünkü rahatlamaya ihtiyacım var
Rahatlamak için
Bir tür kaçma sorundan üzüntü den
Titreme olur guzel oluyor
e bu ben sjkkjs
Kafayı rahatlatmak için
Öyle bişey yok.
İlk defa senden duyuyorum bunu
Rahatlama moduna ancak öyle geçer bazıları