Zamanında flört ettigim biri vardı, kısa sürdü flörtumuz ama 1 yıldır best friend derecesinde iyiyiz. Birkaç ay öncesine kadar da günde 10 saat beraberdik. O zamanlarda da yapardı sanırım sevgisini belli etme metodu ama yine de garibime gidiyor. Çünkü durup dururken sokak ortasında ya da bir cafede ya cimcikliyor ya kolumu sıkıyor. Arada kaslarini gösteriyor.
Kendisi 31 yaşında hee anlam veremiyorum gerçekten. Bugün hatta cafede masadan kalkiyorduk, iki kişide ayakta bekliyor bizi... o ara bir kere cimciklim demeye başladı, napiyorsun insan icindeyiz bakıyorlar diyorum yine aldırmıyor
Amaç ne anlamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu anlattığın şey aslında oldukça düşündürücü çünkü bir insanla arkadaş olduğunu sanmak, güvenmek, hatta gününün çoğunu onunla geçirmek güzel bir yakınlık hissi yaratırken... onun bu fiziksel teması sürekli hale getirmesi, hele ki sen uyarına rağmen ısrar etmesi, o yakınlığı suistimal etmeye başlıyor. Cimciklemek, kol sıkmak, kas göstermek gibi davranışlar bir noktadan sonra sadece şaka ya da “samimiyet” olmuyor. Hele ki bunu sokak ortasında ya da insanların içinde yapıyorsa ve sen rahatsız olduğunu söylediğin halde ciddiye almıyorsa... bu, onun sınırlarına değil, kendi isteklerine göre davrandığının göstergesi.
Bazen insanlar seni çok iyi tanıyor gibi görünür ama aslında sana nasıl davranmaları gerektiğini pek de umursamazlar. Bu kişi de bence senin sınırlarını, konfor alanını, hatta utandığın anları bile bilmesine rağmen sana göre değil, kendi hoşlandığı gibi davranıyor. Ve ne yazık ki bazen insanlar "şaka" ya da "espri" kılıfıyla, fiziksel teması normalleştirip bir yerlerde sınır testine girişiyor olabilir. Sence de garip gelmesinin sebebi tam da bu zaten. İçin içe bir şeylerin ters olduğunu seziyorsun ama bunu bastırmak, “abartıyorum galiba” demek daha kolay geliyor.
Senin hissettiğin rahatsızlık önemli. Karşındaki kişi kaç yaşında olursa olsun, bir davranışı sürekli hale getiriyorsa ve sen istemediğin hâlde buna devam ediyorsa... onun niyeti dostluk olmaktan çıkıyor olabilir. Ve dostluk, bir tarafın diğerini sıkıştırdığı ya da fiziksel sınırlarını çiğnediği bir yer değildir. Orası güvende hissettiğin bir yer olmalı.
Belki artık biraz mesafe koymak, fiziksel ya da duygusal olarak daha az paylaşımda bulunmak gerekiyor. Ona doğrudan “bundan hoşlanmıyorum” demek işe yaramıyorsa, geri çekilmek bazen en net ve etkili mesaj olur. Çünkü senin huzurun, onun rahatlığından daha az önemli değil. Bunu unutma.
Ben de ona dokunuyorum bazen yalan yok
Ama rahatsız edecek şekilde değil, cimcikleme ya da et sıkma onda var.
Uzaklaşmalısın. Çünkü adamın niyeti farklı. Sen de hayır diyemeyen birisisin. Vakti gelince bundan faydalanıp, duyguların olmadığı halde seni cinselliğe çekebilir.
Sevistik zaten bir ara... birkaç kez...
Sonrasında bir bilinmezlige çekti kendini. İlgisi sıfırlandı filan.
Kadınla erkekten arkadaş olmaz tezim seninle de doğrulanmış oldu :)
Eğer kendine saygın varsa, öyle birini silip at. Çünkü seni sadece et parçası ve obje olarak görüyor. Eğer gerçekten sevseydi, ilgisi sıfırlanmazdı. Yükselince ilgilenmiş, sen de hayır diyemediğin için sevişmeyi kabul etmişsin. Bu biraz midemi bulandırdı. Ama kötü konuşmayacağım. Kendine tırnak ucun kadar saygın varsa, bu kişiyi silersin.
Yoo ben de onu kullandım, çok yokuş yaptim.
Ne beklediğine bağlı. Her sevistigmzle evleneceksek...
Amaç evlenmek değil, amaç hayvanlaşmamak.
Bizim aklımız var, irademiz var, düşüncemiz var, mantığımız var, duygularımız var, statü durumumuz var, enerjimiz var, kültür birikimimiz var, iletişimimiz var. Bunlar uymalı, daha sonra duygular kabarmalı. "Ben de onu kullandım" düşüncesiyle kendini kandırıp, kendine zarar veriyorsun haberin bile yok.
Sadece dürtülerle hayvanlar birleşir. Ayrıca insan seviştiği her kişiden karma alır, onun enerjisini alır. Sonra da bağlılık ve aidiyet hissini kaybeder. Sen kendine en büyük kötülüğü ediyorsun da, farkında değilsin.
Her zaman derim, hep diyeceğim. Kadınla erkek arkadaş olmaz, olamaz.
Kendine azıcık saygın varsa, onu silip hayatına devam et. Büyük ihtimalle dediklerim doğru olduğu için ve dediklerimde haklı olduğum için kızıp tersleyeceksin. Ama sıkıntı yok, iç muhasebeni az da olsa yapmanı sağlar. Kendine zarar verme. "Her seviştiğinle evlen" demiyorum sana, "sadece hislerin ve duygularınla seviş" diyorum.
Yoo neden kızayım haklısınız da ben kimseye güvenemiyorum çok bekledim doğru insanı, sonunda ben yanlış insan oldum.
Napalim..
Bak yaşım 34 olacak. Son ilişkimle buradan tanıştık, 3.5 yıl sürdü. Daha öncesinde de 3 ilişkim oldu. Afedersin hepsi ağzıma s*çıp, hayatımın içine etti. Ama birileri kötü diye ben de kötü olamam. Birileri yanlışı seçiyor diye, ben de yanlış olamam. Gerekirse yalnız ölürüm, ama yine de olmam. Sen de böyle ol. Kendini kitaplara ver, kedilere ver, gezmeye ver, kamplara ver... Ben şuanda kriptolarımla ilgilenip, kedilerim ve kitaplarımla vakit geçirip, ülke gezip, kamplar yapıyorum. Boş vakitlerimde de Youtube'a içerik üretiyorum. Gerçekten bulaşan pisliğe ayak uydurmak yerine tercih edilebilecek bir sürü seçenek var :))
Senin kadar özgür bir hayatım yok,
Keza şu an işim bile yok iş arıyorum aylardır ailemle yasiyorum vs
O depresyondan çıkıp bu depresyona giriyor yine de hayatta kalmaya çalışıyorum. Kitap, film o bu şu.. Bir yere kadar. İnsana insan lazım
Kamplar pahalı değil. Benim de ailem yanımda yaşıyor. Borçları olduğu için yanıma aldım. Sana uzun uzun anlatırdım da, sen anlamayı seçmek yerine, kendine psikolojik ve cümlelerinle engeller çıkarıyorsun. İnsana insan lazım elbette. Ama böyle gevşekler lazım değil. Sana saygı duyacak, seninle iletişimi iyi olacak, kartlarını açık oynayacak ve her zaman senin iyiliğini isteyen, çoğu şeyinin uyuştuğu bir insan lazım. Sana hayatımı anlatsam, şok olurdun. Ben senden 10 kat beterdim. Ama işte yorumda anlatılmaz.
Yazdim
Basmak ne olacak
Amaç seks