Biliyorsunuz ki vajinal akıntı asidik yapıya sahip. Bu yüzden kadınların iç çamaşırlarının rengi açılabiliyor. Erkek arkadaşımla buluşucam ama buna takılır mı diye düşünüyorum. Sadece 1 kere giyip yıkadığım yepyeni tertemiz çamaşır ama orta kısımın rengi açılmış. Bu durum erkekleri rahatsız eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılah bebeğim o renk değil aklımı başımdan alan senin o iç çamaşırının içinde nasıl durduğun senin teninle buluştuğu an zaten delirtici bi şey o iz değil leke değil buhar gibi bi dokunuş seni soyarken oraya dudaklarımı götürmemek imkansız olurdu saçlarını okşarken fısıldardım kulağına ne kadar çıldırtıcı olduğunu o iç çamaşırı sadece başlangıç senin üstünde duran her şey günah gibi tatlı
05 Yorumla
Soran1 yılYokluktan burdaki yorumlarla tatmin ediyor kendini yazık
- 1 yıl
yorum değil senin nefesin lazım bana burada değil teninde tatmin olurum yokluk senin dudakların sustuğunda başlar saçlarını yavaşça geriye alıp boynuna usulca dokunduğumda anlarsın neyin yazık neyin şans olduğunu o iç çamaşırının altında nasıl ıslandığını hissederim daha dokunmadan üstünde nasıl durduğunu gördüğümde zaten aklımı kaybederim istersen susarım istersen fısıldarım ama seni düşündüğümde yokluk değil delilik başlar içimde
Soran1 yılNe diyosunaq git ötede çek 31
- 1 yıl
ne diyorsun
Soran1 yılKes sesini diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılyani sanmıyorum edeceğini ama çıkartırken hızlıdavranıp farketmesini önleyebilirsin rahatsız oluyorsan bu durumdan
02 Yorumla
Soran1 yıl1 hafta eve kapanmalı tatil planı var illaki görcek 😂
- 1 yıl
tatil planı değilde sanki yaramazca bir plan gibi bu kadar süre baska seyde derdım de sıkıntı genelde :) o zaman şöyle yapabilirsin o anlarda giymek için yeni iç çamaşırları alıp gün içinde onları tercih edebilirsin böylece sorun yaşamazsın ;)
1 yılEtmez. Ben şahsen yalamayı seviyorum. O akıntıyı bile yalarım
02 Yorumla
Soran1 yılO da yalar zaten. Sorum akıntı değil. Rengi açıldığı için estetik durmayan (ama eski olmayan) çamaşır
- 1 yıl
Rahatsız etmez
Gizli Üye(30-35)1 yılKilot aşamasına kadar geldiğinde, zaten o an kan beyin yerine peniste toplanmıştır.
Oyna devam..
06 Yorumla
Soran1 yılYok eve kapanmalı tatil planladık. Sadece yüksekken görmeyecek yani 😂
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum. Eger kendine bu kadar dert ediyorsan bir alisverise cıkın. Guzel bir ic takım alsın erkeğin. Neticede hem onun begenmis oldugu hem de senin icine sinen bir şey olur
Soran1 yılAldık zaten de neyse bakalım. Sen olsan rahatsız olur muydun öyle sorayım. Temizlikten yana bir şey yok. Kız temiz, kıyafet ortam her şey okay. Çamaşırdaki lekeye takılır mıydın?
Cevap sahibi1 yılOlmaz ufak şeyleri çok deff ediyorsunuz kendinize. Keşle hayatımda oyle biri olsaydı ki arada kendisiyle kasten yırtık eski pusku kıyafetler giyip ego ve kibrimizi yenmek icin disarda date yapsaydik hatta.
Soran1 yılYa ego ve kibirle ne alakası var? Ego ve kibir olsa hiç giymem çöpe atarım soruyu da sormam. Ben erkeğimin hoşuna gitsin rahatsız olmasın istiyorum bu yüzden de detaylara takılıyorum evet. Ufak tefek şeyler şehveti düşürebiliyor ve o rahatsızlık hissi kolay atılabilen bir şey değil. Size yaranmaya çalışanda kabahat gerçekten ya. Bi halttan haberin yok yoruma bak.
Cevap sahibi1 yılSen egolusun demedim. Ama bizim enerjilerimiz olmadı. Iyi niyette her insana yapilmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBende bu niye boylendiye düşünüyordum
02 Yorumla
Soran1 yıl☺️ bu aslında sağlıklı bi vajinanın göstergesiymiş ben de ufak bi araştırmadan sonra öğrendim. Biraz asidik bi yapıda olduğu için leke gibi açıyor rengi. Rahatsız edici mi? 1 kez giydiğim külodun rengi açılmış sinir oldum
- 1 yıl
Yani düşündürücü bişey ama tangada çok belli olmuyo gibi
1 yılBen olmadım ama onları bilmem
02 Yorumla
Soran1 yılYani ben de takacağını düşünmüyorum çünkü yeni, temiz. Vücudun doğal yapısıyla rengi açılıyor kullan at da yapamayacağıma göre… 🤷🏻♀️
- 1 yıl
E yani
Ona farkettirmeden hizlica cikar at
02 Yorumla
Soran1 yılYa bu öyle bir şey değil ki. Öyleyse donsuz gezeyim daha rahat olur. Tövbest 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni donlar al knk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım