Ben 6 aylık nişanlıyım ama çok mutsuzum. Nişanlım beni çok sevdiğini falan söylüyor ama beraber vakit geçirme isteği çok yok gibi. Veya cinsel amaçlı muhabbetlere çok yanaşmıyor. Evlenmeden cinsel ilişki yok dedik zaten ama ufak tefek sapıklıklar illaki her ilişkide olmalı bence ama onda hiç ışık yok. Ne bileyim seksi kombinler falan atıyorum hiç umrunda olmuyor. Yerim deyip geçiştiriyor konuyu falan değiştiriyor. Yüzümün ya da fiziğimin kötü olduğunu düşünmüyorum ama böyle yapması aşırı özgüvenimi düşürüyor. Ne bileyim insan bi iltifat eder ya da iki güzel bir şey söyler falan ama hiçbiri yok. Beğenmiyor desem neden evlenmeyi düşünsün benimle. Artık gay olduğunu falan düşünmeye başladım. Beyaz tenliyim fiziğim falan gayet güzel yani bu adam neden böyle davranıyor? İnsan sevdiğine her halukarda çıldırmaz mı ben mi yanlış biliyorum? Çok mutsuz ve özgüvensiz hissediyorum bu adam yüzünden. Bunları ona açık açık söylediğimde de, ‘canım ben seni zaten istiyorum, ben sana zaten çıldırıyorum ama birkaç ay sonra evlenicez nasılsa’ deyip geçiştiriyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılbence evlenmeme ihtimali görüyor. bu tipik bir erkek çakallığıdır. ben ayrılamıyorum ama senin benden ayrılmanı bekliyorum sürecidir bu. biraz üstüne gitsen sorgulasan ilişkiyi, ayrılalım istiyorsan desen evet en doğrusu der. at fava bekle dene istersen
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ben defalarca ayrılmak istediğimi mutsuz olduğumu söyledim. Asla bırakmıyor
Cevap sahibi1 yılo zaman sorunlu biridir. ayrılmak isteyen birinde ısrarcı olan erkek muhakkak bir şey saklıyordur. madem mutsuzsun, evlenme arkadaşım gerçekten bak. boşuna hayatını zindan etme. bir şekilde güzel günler gelir bulur seni mutluluk bir şekilde kapına dayanır. bazı şeylerde çok duygusal bakıp da gerçeklere gözünü kapama
- 1 yıl
Valla ne yazacaksam bu arkadaş yazmış zaten aynısından
Cevap sahibi1 yıl@Ben_köpraa kızlar maalesef özellikle bu nişan düğün sürecinde çok duygusal bakıyor bazı şeylere. hayat bu kadar değersiz değil , kendiniz için en doğru karara odaklanın gençler. ciddi diyorum bak. erkek milletine çok güvenmeyin çok da merkeze koymayın. en fazla 1 hafta bilemedin 1 ay ağlar sızlarsınız , etrafınızdan laf yersiniz belki ama bir ömür mutsuz kalmaktan bile bile kendinizi hüzne boğmaktan iyidir. kötü günler elbet gelir geçer
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlıklı bir erkeğin kendini tutabilecegini sanmıyorum. Hep daha fazlasını ister. Yani o görüntüler karşısında biraz daha fazlasını görmek için kırk takla atması gerek. Enteresan... ?
09 Yorumla
Soran1 yılEvet fazla enteresan
Cevap sahibi1 yılBiraz daha zorlamayi dene bakalim ne yapacak.
Cevap sahibi1 yılSonucta ciddi bir yola gireceksiniz. Ne olacaksa o imzadan önce ortaya çıksın. Sonra geri dönüş zor oluyor...
Soran1 yılNeyi zorlayacağım ki artık kadınlık gururum kalmadı yani
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Oyle dusunme sen yine de. Ama biraz daha frikik falan abartıp tepkisine bakabilirsin. O konuda sıkıntısı varsa, sonrası çok büyük pişmanlık olabilir.
Soran1 yılÇıplak da atsam umrunda değil ve istemiyor zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman iki seçenek var. Ya asiri dirayetli ( ki bana pek olası gelmiyor ) ya da gizlediği bir seyler var. Boyutu ya da iste ereksiyon sorunu. Kusura bakma aklıma başka şey gelmiyor maalesef..
Soran1 yılSözde aşırı dirayetli ama sanmıyorum bakir değil çünkü
Cevap sahibi1 yılNe olursa olsun Türkiye de oyle bir erkek imkansız bence..
Gizli Üye(25-29)1 yılBence doğru olan onun yaptığı. Evlenince tamamen mahremin olucak zaten. Şimdi böyle konuları konuşmak demek sizi daha çok yakınlaştırmak demek oluyor. Bu da evlilik öncesi birlikteliğe kadar gidebilir.
02 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum. Bence her açıdan birbirimizi tanıyıp bilmemiz lazım. Ayrıca bakir de değil
Cevap sahibi1 yılHerkesin bakış açısı farklıdır saygı duyuyorum. Bu benim görüşüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Aslında şu an tam ilişkinin en iyi dönemi olması lazım ama o senin gibi bir cevherin farkında değil ☺️
02 Yorumla
Soran1 yılBir de öyle çok muhafazakar da değil yani
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki de beğenmiyor seni o şekilde yani aşkı o yönde değil. Bu olağan şey görücü değilsiniz değil mi?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır aşık olduğunu söylüyor
Cevap sahibi1 yılO zaman dediğim gibi seni öyle düşünmüyor ortamı oluşunca oluşur zamana bırak
Gizli Üye(36-45)1 yılEee evlilik sekse en uzak şeydir ileride anlayacaksın bunu.
02 Yorumla
Soran1 yılNe konuda
Cevap sahibi1 yılHer konuda
1 yılGörücü usulü falan mi?
03 Yorumla
Soran1 yılHayır severek nişanlandık
- 1 yıl
Evlenmek istemiyor gibi
Soran1 yılO zaman ayrılmak istediğimde neden kıyametleri koparıyor
Gizli Üye(18-24)1 yılAdamla cinsellik yok diye konustuysaniz belki ondan ole yapiyor bu konuyu tekrar konus onla brnce
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yok diye konuşmadık. Sadece o ilk gecenin özel olmasını istediğini söyledi. Onun dışında seviştiğimiz oldu 2 kere falan
Cevap sahibi1 yılHe anladım ozaman bi problem var fizigi guzel on numara kadına boyle davranmak normal. degil
Soran1 yılUmrunda bile değil ya 😭
Cevap sahibi1 yılAcaip yani ben olsam yerimde duramam
Bence birşeyler var bunda
04 Yorumla
Soran1 yılOf evet ya 😭
Soran1 yılAma ne
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım