Çok kötü hissediyorum, çok mutsuzum ne yapacağım?

Ben 6 aylık nişanlıyım ama çok mutsuzum. Nişanlım beni çok sevdiğini falan söylüyor ama beraber vakit geçirme isteği çok yok gibi. Veya cinsel amaçlı muhabbetlere çok yanaşmıyor. Evlenmeden cinsel ilişki yok dedik zaten ama ufak tefek sapıklıklar illaki her ilişkide olmalı bence ama onda hiç ışık yok. Ne bileyim seksi kombinler falan atıyorum hiç umrunda olmuyor. Yerim deyip geçiştiriyor konuyu falan değiştiriyor. Yüzümün ya da fiziğimin kötü olduğunu düşünmüyorum ama böyle yapması aşırı özgüvenimi düşürüyor. Ne bileyim insan bi iltifat eder ya da iki güzel bir şey söyler falan ama hiçbiri yok. Beğenmiyor desem neden evlenmeyi düşünsün benimle. Artık gay olduğunu falan düşünmeye başladım. Beyaz tenliyim fiziğim falan gayet güzel yani bu adam neden böyle davranıyor? İnsan sevdiğine her halukarda çıldırmaz mı ben mi yanlış biliyorum? Çok mutsuz ve özgüvensiz hissediyorum bu adam yüzünden. Bunları ona açık açık söylediğimde de, ‘canım ben seni zaten istiyorum, ben sana zaten çıldırıyorum ama birkaç ay sonra evlenicez nasılsa’ deyip geçiştiriyor.

Çok kötü hissediyorum, çok mutsuzum ne yapacağım?