Arkadaşlar bir erkek kızın anal dan ilişkiye daha önce girdiğini anlayabilir mi?
Erkek arkadaşım bana dedi önceden kandırmaya çalışma daha önceden yapmışsın gibi hissediyorum dedi. Ne alaka sizince yapsaydım alışmış olmaz mıyd böyle şeye?
Arkadaşlar bir erkek kızın anal dan ilişkiye daha önce girdiğini anlayabilir mi?
Erkek arkadaşım bana dedi önceden kandırmaya çalışma daha önceden yapmışsın gibi hissediyorum dedi. Ne alaka sizince yapsaydım alışmış olmaz mıyd böyle şeye?
Bunu herkes anlayamaz veya zorlanmasından, kolay girişinden vs. tahmin etmesi çok zordur ama bazı el yordamı yöntemler vardır. Benim en fazla kullandığım 3 yöntem var, birincisi parmak yalayıp deliğine sürmek, ikincisi yine aynı amaçla deliğini uzun uzun yalayıp açılıyor mu diye beklemek ki eğer daha önce 3-5 kere ve üzeri anal deneyimi olmuşsa o delik dil değdiği anda kendi kendini salmaya açılmaya başlar, bu yöntemle 2 kişiyi tespit etmişliğim var. Eğer daha önce öyle bir tecrübesi yoksa psikolojik midir bilmem ama daha da sıkar kapatır kendini, bu istemsiz bir harekettir. En etkili yöntem ise sonuncusudur, buz sürmek. Evet, bu geniş vajinaya sürüldüğünde de daraltır yani farklı bir amaca da hizmet eder, iyice bol olan vajinaya buz sürüldüğü an daracık bir hale gelir kendini çeker. Anal için ise buz sürüldüğünde daralmak yerine açılıyorsa o konuda epey tecrübeli demektir. Son olarak genişliğinden, oradaki kasların ve dokunun esnekliğinden de anlaşılabilir yani en azından girmeden bunu tespit edebilirsiniz 1 kişiyi de sadece görerek tespit etmişliğim var ve kendisine sorduğumda çok eskidendi nasıl anladın demişti. Kısacası biraz prof olmak gerekir, herkesin bilebileceği anlayacağı şey değil. Kimse de durduk yere dur bir parmak sokayım acaba anal yapmış mısın diye sormaya cesaret edemez haliyle bir şeyler sokmadan anlamak sanattır.
Eşim evlenmeden önce anal ilişki yaşamış birisi... Nişanlı iken anlattı... Ama anlatmasaydı belli ederdi mutlaka... Belli olacak faktörler var çünkü..
Cevap
23Cevap
Yani ben sahsen cok kez anal yaptim ve yaptigim kisilerin bazilari ilk defa bazilari da ben gibi cok yapanlar vardi ve aradaki farki gorebiliyordum ozellikle de cok yapanlar yakin zamanda da yaptiysa hem kolay giriyor hem goruntu olarakta falan
anlaması cok zor ama bazı seylerden belırtılerden hıssedebılır ama bunu yapmıs bır erkek ya da takıp etmıs bır erkek bılebılır ancak yoksa cokzor anlar anlaması ıcın bellı basları sartları tasıman lazım. bunlar varsa anlar
Ne şartı
Yani cok yaptiysan bir ihtimal ama azdan cok olmaz yaa. Sen yaptin mi simdi hakli mi yoksa yapmadin mi anlamadim
Ya ne yapması zaten kendisi yapmak istedi ben bağırarak kalktım çünkü ağrıdı yapma dedim kendisi ne diye bağırıyorsun ki dedi normal söyle hayır dedim normal söyleyince de anlamıyorsun işte dizi azıcık girdi gibi oldu ama o azıcık girmeden bile benim ağrım çok oldu
Anladim kanka erkek arkadasin okuzmus neden anlamiyorsa laftan normal onden yapmiyormusunuz orasi neyine yetmiyormus
Bir şey diyeyim mi ben artık ona karşı sordum midem bulandı
bu hareketinden dolayi mi
Evet çünkü o her şeyi yaşamış
sende yasiyorsun iste
Aslında anlaşılmaz kolay kolay ama bir dr olarak anal kas yapisina bakarak az çok fikir elde edebiliyoruz
O ne demek bilmiyorum ki. Yapmaya çalıştı fakat çok fazla ağrım oldu dayanamadım bıraktırdım son iki günlerde kan geldi acıyor yani
Bıraktırırken bağırdım bırak diye üstüne bağırdım o yüzden neden bağırıyorsun ya dedi acıtıyorsun dedim
Yapmadım sadece ben de çok fazla kabızlık problemi olurdu. Bu yüzden dolayı makatta yırtılma olmuştu kendimi sıktığım için zaten bunun için doktora gitmiştim tabii çok uzun zaman oluyor ondan sonra iyileştim. Kabızım bu düzeldi
Ya ben anlamıyorum ki böyle şeyleri sanki ben erkek miyim Allah'ın cezası insan o da bu bir hataydı Allah affetsin bir daha olmayacak ya ben her şeyi eşimle yaşamak istiyorum
Maksat şüphelenmek olsun. Kendisi hiç yapmamış sanki.
Boş atıp dolu çekmeye çalışmış. Öyle birşeyi kimse anlayamaz.
anlayamaz sana güvenmeyip senden laf almaya çalışıyor.
Anal yapmisan daha önce onlada anal yaparsan anlar
Yaptıysan onları büyük ihtimal sa@k birisi değilsin
laf almaya calisiyor senden cilsel gecmisini dökül diye
İşte ben onun her şeyini biliyorum ya bilerek yapıyor herhalde fizik
uzun zaman yapmayınca zorlanır ama rahatlıkla alışından anlayabilir anca
Dikkatli olursa anlar
Ne konuda anlamadım
Gozle muayene ve ilişki sırasında anlar
Daha önce yaptın mı peki
Tecrübeli bir erkek anlar.
daha once yaptiysan eger her sekilde anlar
Anlayamaz zarfliyor