Herhangi birine ya da sevdiğim biri de olabilir farketmez bekaretimi versem sevgili olsam evlenmeden herşeyi yaşasam yani kısaca ilerde mesela evlendiğimde ne farklı olır bakire evlenmiş olmaktan.. Keşke yapmasaydım der miyim eşim ilkim olsaydı vs. Mesela eşimle eski sevgilimi falan kıyaslarmıyım üzülür müyüm sonradan yoksa rahibeliğe devam mı 🙂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSiz kadınlar bir önceki sevgilisinizin penis boyuyla bir sonrakinin boyunu mutlaka kiyaslarsiniz. Ayrica evlenmeden bu tadı tattiginda bırakmazsın. Tadı başkadır çünkü. Evlenince kocandan zevk almazsan mutlaka ya aldatır ya da boşanırsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEmpati kur senden önce biriyle yatmış ve kiminle ne yaşadığını bilmiyorsun ne hissettiğini de nasıl bir his
05 Yorumla
Soran1 yılHerkes kendi gibi biriyle evlenir diyolar ama mesela ben hiç bişey yapmadım doğru dürüst şu ana kadar sevgilim bile olmadı ileedeki eşimin olmuş olursa lan ben enay i miydim derim
Soran1 yılYani Allah korusun da var öyleleri
Cevap sahibi1 yılTabi var hemde çok ama ya tam tersine denk gelirsen ve biraz da dini boyutunu da düşünmek lazım bence
Soran1 yılYani ne olarak diyosun anlamadım
Cevap sahibi1 yılYapma yani ne geçecek ki eline zevkten başka pişman olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
1 yılKişiden kişiye değişir ama benim için önemli benim şahsen aklıma gelir midem kaldırmaz o yüzden girmiyorum o toplara ben zor olsada
10 YorumlaVücut senin sen karar ver denemeden bilemezsin ama bazı şeylerinde geri dönüşü olmaz o kararı iç dünyanda sen ver...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki de çok pişman olursun duygusuz ve his olmadan yapılan cinsellik sadece ücretli olan ilişkileri geçerlidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İllaki kiyaslarsin öncelik olarak onu söylim eşin yaptiklarin kadar iyi olmazsa aldatmayı sürekli düşünür sun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKim olduğunun önemi yok da, arzulayacağın, seni tatmin edecek, sana zevk verecek biri olmalı.
03 Yorumla- 1 yıl
Kızlığını evliliğe sakladığında kocanla harika bir seks hayatının olacağının garantisi var mı?
- 1 yıl
Evlenene kadar cinsel ilişkiden sakınmak kadar sal.. akça bir şey yok... Sırf bu yüzden 35-40 yaşında, erkek bedeniyle zevk almamış, evlenmemiş bakireler var. Yazık...
- 1 yıl
Seni cinsel yönden tatmin edeceğinden emin olmadığın biriyle evlenmemelisin... Bunun yolu da evlenmeden önceki cinsel hayatında serbest olman... Bakirelik, kızlık zarı bu yüzden anlamsız.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİstedigini yaşa gerçekten sevip sevildiğinde hiçbişeyden pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu biraz da senin yasadigin buyudugun ve yasican topluma, cevreye gore degisir. Bazilari umursamaz cevrede musaitti. Bazilari umursamak zorunda kalir cevre boyledir.
00 YorumlaEğer çok iyi geçerse eşin kötü çıkarsa değişik bi duygu olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bişi olmaz evlenirken. seni seven her halinle sevmeli zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ölüm ani dünya fani dersin vicdan rahatlama 0 km ye geri gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHastalık kapabilirsin, bakire değilsin diye sevdiğin çocuk istemez seni felan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenme sen evlenencegin adamın hayatını karartirsin sen daldan dala gez unut evliliği falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçok istiyor canın dimi ondan böyle duramıyosun :))
10 Yorumla
1 yılKaça veriyon 😀
03 Yorumla
Soran1 yılTerbiyesiz
- 1 yıl
Satıyon sandım 🥹
- 1 yıl
Kaç para verdilerse ben 2 katını vereceğim 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen bu kafayla evlenemem
04 Yorumla
Soran1 yılNe diyon abi
- 1 yıl
Evlenemen abim
Soran1 yılKendinden biliyon heralde insan gibi bi şey sorduk
- 1 yıl
Olesin abim zorlama
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılGel grup yapalım (ciddiyim)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun için talip olmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBişey olmaz farketmez ver gitsin rahatla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Üzülüyorlar genelde iyi düşün
00 YorumlaBedeli karşılığında talibim
00 Yorumla
1 yılSana kalmış
00 Yorumla
1 yılKişi onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarşımdakine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok mu istiyorsun bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBari değecek birine ver
00 Yorumla