Post nut clarity dedikleri? Kaç yaşında biter bu durum
(KS sorumu kaldırdı etiketi kendileri veriyor illa seks mi yazalım vinsellik etiketi gelsin diye)
Post nut clarity dedikleri? Kaç yaşında biter bu durum
(KS sorumu kaldırdı etiketi kendileri veriyor illa seks mi yazalım vinsellik etiketi gelsin diye)
Seks yapmanın ve boşalmanın (en azından bilinçaltında) birincil amacının üremek olduğunu düşünürsen, her boşalmada milyonlarca sperm hücresinin üreme amacına hizmet etmeden israf edilmiş olmasının erkekte geçici de olsa (bilinçsiz olarak) pişmanlığa neden olmasını anlayabilirsin.
Ama bizimde her ay yumurtamız gidiyir mesela
İkisi aynı şey değil. Erkeğin boşalması sırasında zirve yapan mutluluk hormonları, boşalma sonrasında normal seviyeye iner. Bu düşüş de erkekteki istem dışı mutsuzluğun bir nedenidir. Kadının döllenmemiş yumurtayı adet kanı ile vücuttan atması ise ortalama 28 günlük bir süreci kapsar.
Çok doğru valla... Biyoloji öğretmeni falan mısınız her erkek bilmiyor 28 gün olduğunu😄 Hatta biri şey dedi geçen ayın kaçında oluyor hep 😄
Aslında her kadın için 28 gün değil... Sabit olan kısmı, yumurtlama gününden 14 gün sonra döllenmemiş yumurtanın adet kanı ile atılması. Yumurtlamadan öncesi kiminde 14 gün, kiminde 12 gün, kiminde 16 gün olabilir.
Nerden biliyorsunuz ya bunları
Konuyla ilgili okuduğum şeylerden... Biyoloji öğretmeni değilim.
şaşkınım gelişimi seviyorsunuz demek ki
Yumurtlama tarihi (günü) beklenen adet tarihinden mutlaka 14 gün öncesi olduğu için çocuk isteyen kadınlar kolaylıkla gebe kalamıyor zaten. Adet periyodu bir ay 26, bir ay 28, bir ay 30 gün süren bir kadında yumurtlama günü adet başlangıcından itibaren bir ay 12. gün, bir ay 14. gün, bir ay 16. gün olabilir. Değişken yani... Değişken olmasının nedeni de beklenen adet tarihinin kesin olmaması.
Üstelik yumurta da oluşup salındıktan sonraki 30 saat içinde döllenebiliyor. Bu süre içinde bir sperm ile karşılaşmazsa rahime doğru ilerliyor, rahime ulaştıktan sonra döllenmesi de mümkün olmuyor.
Yumurtaya ulaşan her spermin yumurta tarafından kabul edilmediğini de ekleyeyim.
Bir spermi içeri kabul eden yumurtanın dış yüzeyi de döllenmeden sonra mikrosaniyeler ile ifade edilebilecek kadar kısa sürede sertleşerek ikinci bir spermin girişini engeller.
Döllenmenin bu kadar çok bileşeni varken, yumurta sadece çok kısa bir süre için döllenmeye elverişliyken, döllenme olmadığında milyonlarca spermin boşa gitmesinin bilinç dışı üzüntüsü gayet anlaşılabilir bir durum.
Cevap
11Cevap
Hayır her erkekte olmaz. Kendimden biliyorum. Bu ergenlik dönemindeki erkeklerde olur daha çok. Bir süre sonra 4-5 yetersiz geliyor ne üzgünlüüü ğişmalığı hahaha
peki 18 19 yaşında birinde olur mu
Olur knk olur
@userrr1818 Ya sen niye her şeye karışıyosun işsiz misin
Tamam teşekkür ediyorum yardımcı oldunuz
Hani bende bi erkegım ya aw söylüyorum
Boş yapma erkek olan biziz sen deilsin
erkek demedim zaten işsiz dedim 20saat ksde dolanmaktan gözlerin bozulmuş
Gördüm mk mlı seni erkeklere sormuşsun soruyu beyin yoksunu
Hayır, defalarca kez sormanız cevabı değiştirmiyor :)
Kaldırdılar sorumu
Anladım, eskilerin durumunu göremediğim için bilemedim pardon
🙏🌸Tşkrler yinede
Bende tam aksine sarilma ve öpüşme istediği oluyor çok fazla..
Hoşmuş öküz değilsin😄
İçinden çıkmam genelde.. orada küçülür bazen yeniden büyür ve devam..
oha çıkmaz mı küçülünce içten çıkar ki
Bazen küçülüyor ve çıkıyor evet.. ama bazen yeniden büyüyebiliyor orada..
Güzelmiş baya
Bir de sevisirken veya iliski halindeyken kadınımın bana "seni seviyorum" demesi beni çok çok mutlu ediyor.. argo sözler tatlı sözler kadar etkilemiyor beni , duygusal adamım 🥺
o da hoş ama ben argo da tercih ediyorum. şey de güzel teşekkür etmek 😄
Argo olarak;
*s. k beni
*koy a. ima
Gibi ok. Bunlardan baskasini duymadım :)
Hiçbir erkekte olmaz normalde
Neden oluyor o zaman
Erkek değil belliki tam olarak
👏👏👏doğru
Teşekkürler
Kim kandırdı la bu kızı
Neden
gene soru kalkacak :D
Hayır anlık ısteksizlik bu bır ıkı dk ya duzelır
Peki o zaman konuşmamak mı gerekiyor erkekle
Yok ya eget boyleyse cınsel olarak yetersızdır. Mesela ilk bosalmadan sonra ufak dokunus opucukler 2. Ye kalkar sonra 3 4 5 devam
Enerjimiz düşer
üzülme pişmanlık olur mu
Evet keşke yapmasaydık deriz
mastürbasyon demiorum ama seks
Mastürbasyon da oluyo
Bilmem hiç yapmadım
İlk sekste bitiyor
Sekste olmaz o
Ben boşaldıktan sonra pişmanlık duyuyorum
olabilir
Oluyo zaten
Sizdede oluyo