Bu harika. Kendinle barışık, kendini ve güzelliklerinin farkında olan biri oluşun , güzelliklerini daha anlamlı kılar ve ne kadar alımlı ve etkileyicisindir.
@userrr1818 ben de otuzu çok büyük buluyordum ama sonra fark ettim ki , daha doğrusu biri fark etmeme sebep oldu. Otuz yaşından sonra insanın huyu suyu , dış görünüşü çok değişmiyor. Asıl kendini buluyor , karakteri oturuyor. Bu da onun en mükemmel hâlini ortaya çıkarıyor.
Peki mesela şöyle durup ben 42 yaşındayım dediğinde ne düşünüyorsun çekicilik seziyormusun kendinde arzulandigini hissediyormusun bakalım dusundugum cevabımı verecen
40 yaşlarındaki bayanlar daha dikkat çekici bence çünkü çoğu konuda bilgi sahibidirler ne istediklerinden eminler ve istedikleri şeylerden hiçbir şekilde çekinmiyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
35 ve üzeri. Peki sen gerçekte kaç yaşındasın?
42
Bu harika. Kendinle barışık, kendini ve güzelliklerinin farkında olan biri oluşun , güzelliklerini daha anlamlı kılar ve ne kadar alımlı ve etkileyicisindir.
30 . Çünkü otuz yaz üstü çekiciliği diye bir şey var. İnsanın en güzel olduğu yıllar otuzlu yaslariymis
30 değil ya
@userrr1818 ben de otuzu çok büyük buluyordum ama sonra fark ettim ki , daha doğrusu biri fark etmeme sebep oldu. Otuz yaşından sonra insanın huyu suyu , dış görünüşü çok değişmiyor. Asıl kendini buluyor , karakteri oturuyor. Bu da onun en mükemmel hâlini ortaya çıkarıyor.
Alakası yok ya
Seni buna farkettiren kimdi
@userrr1818 lise sonda sınıf öğretmenimle sınıfta güzellik konusu hakkında konuşuyorduk o fark ettirdi.
@userrr1818 var bence
Hee olabilir bilmiyorum
Ama benim bakış açıma göre yok
@userrr1818 olabilrlir
Kurtlar vadisi izleyip geldim
@userrr1818 ne alaka anlamadım
Yorumlara baktım kimseye cevap vermemissin belki bana veririsin yaşın kaç şöyle bişey dicem
42 diye yazdım daha önce
Peki mesela şöyle durup ben 42 yaşındayım dediğinde ne düşünüyorsun çekicilik seziyormusun kendinde arzulandigini hissediyormusun bakalım dusundugum cevabımı verecen
?
44 yaşında partnerim var, sporcu kendisi çoğu genç kıza taş çıkartır, bakım ile alakalı
Senin yaşın gerçekten küçük mü?
24 yaşındayım küçük ne alaka?
Beğenenlerin de yaşını merak ettiğim için sordum. Kötü bir anlamda küçük demek istemedim.
Anladım sorun yok
Siz kaç yaşındasınız?
42
Spor yapan biriyseniz ve sağlıklı beslenmeniz varsa sizde hala genç ve dinamik olursunuz
28 den sonra bence 30 dan sonra iyice çok arzulanır
40 yaşın ayrı bir çekiciliği vardır kadınlarda
27 yaşındayım 35 üzeri bakımlı olduğu sürece üst yaş sınırım yok hepsi çekici gelebiliyor
Güzel ve bakımlıysa 20-45 arası her yaşta arzulanır
30. yasindan sonra yıllanmış şarap gibi oluyor resmen.
Valla ben şu an 30-40 arasını daha çok beğenip arzuluyorım
30 45 arası kadının en olgun kadınlığının oturduğu yaş bence
Her yaşta diyebilirim buna, yaşı 40 üzerinde olan bir partnerim oldu ve gerçekten çok Başkaydı
40 ve üstü bence çok çekici spor yapıp kendine dikkat ediyorsa daha da çekici oluyorlar sen kaç yaşındasın
Cevapp yok mu
40 yaşındaki teyzeler çok seksi
Teyze mi? 😂
Ben 19 yaşımdayım, abla mı demeliyim? 😁
40 yaşlarındaki bayanlar daha dikkat çekici bence çünkü çoğu konuda bilgi sahibidirler ne istediklerinden eminler ve istedikleri şeylerden hiçbir şekilde çekinmiyorlar.
40 yaş üstü kadının hem düşüncesi hem bedeni oturuyor ayrı bir levele geliyor kadın
Her yaşta arzulanir onun yaşı olmaz ki 😊
40 yaşını geçmiş kadin daha seksi görünüyor bence
30 lu yaşlar en güzel zamanları 🌸
Sen kaç yaşındasın
Evet.
benim bunlara ihtiyacım yok
Neye ihtiyacın yok anlamadım.
bakımlı kadın
30 tan sonra lokum gibi olur, senin yaş kaç
Sen de öyle misin peki
Cevap vermedin?
40 lı yaşlarda bence olgun kadın candır
35 civarı inanılmaz çekici geliyor.
Peki senin ilgini hangi yaş aralığındaki erkekler çekiyor?
Bakımlıysa her yaşta arzulanır
68 yaşından sonra daha güzel oluyor
35-45 altın çağı oluyor
Kadına göre değişir sen kaç yaşındasın
42
Evli misin
20 yas
Keisn 30lrd olur.
30 yaş üstü çok fena oluyor
30 yaşında
Bu arada ben kadın doğum uzmanıyım bana sormak istediğin soru var mı
30 lar kesinlikle