Ne yapacağım ben bu adamla?

Eşime çok aşığım baştan söyleyeyim ayril ya da aldat demeyin boşuna. Eşimin ereksiyon kaybı var bu yüzden de ilişkiden kaçıyor. Evlendigimiz günden beri böyle ve ben çok rahatsızım. Son ilişki 3 ay önce oldu onda da kayıp oldu diye yaklaşmıyor asla ben yaklaşırsam da reddediliyorum. İşe gitmeden önce dus aldı ben de gittim giyinirken penisine bakıyorum falan yaklaşmaya başladım oksamaya çalıştım izin vermedi. Benim de çok zoruma gitti zaten içimde yara bu konu gözlerim doldu gittim içeri. Önce kızdı alıngansın ben şaka yaptım vs dedi baktı olmuyo geldi sarıldı öptü gönlümü almaya çalıştı. İş için çıkması gerekiyordu çıktı sonra yolda aradı. Diyor ki istediğim gibi olmuyor o yüzden kaçıyorum sen öyle yaklaşınca devam etmek istiyorum ama devam edince çok üzülüyorum o yüzden izin vermiyorum. Ben ne yapıyım ama yani ya ben ne yapıyım? Bir daha hiç sevismeyecek miyiz orada zaten işe gidecektin 2 dk okşayıp bırakacaktım dedim ben 2 dkyla durmam sonra diyo. Hem durmam diyo hem 3 aydır duruyo yani nasıl bir mantık bu? Sevisiriz ama sonuç beni üzüyor çok diyor arada deneriz diyor. Doktora gitti tedavi oldu çözüm olmadı. Tekrar gitmesi gerek ama gider mi sanmıyorum. Bana ne önerirsiniz?

Ne yapacağım ben bu adamla?