- 1 ay
Anne ve bebek sağlığı için sorunlu bir durum yoksa son güne kadar devam edilebilir. Gayet tabii , kadının hamilelik durumu dikkate alınarak, kısıtlamadan rahat Ama dikkatli ve duyarlı şekilde. Atıp tutanlar olursa aldırış etmeyin. Bazen anne adaylarının duygu ve hormon durumlarında değişimler olabilir bu zaman dilimlerinde erkek anlayışlı olmalıdır. Böyle bir sorununun olmadığı dönemlerde devam edebilirsiniz. Anne bebek sağlığı elverişli ise olmaması gayet tabii sorun olur. Böyle bir durumda , sadece hamile olduğu için cinselliğe istemeyen kadın öncelikle kendine zulmetmiş olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- 1 ay
Riskli bir hamilelik değilse son zamana kadar cinsel ilişki yaşanabilir , sadece, daha dikkatli olunması ve yan pozisyonlarda kadının üstüne yük bindirmeden yapılması şartıyla
40 Yorumla Genel olarak hamileliğin ilk 3 ayında bazı önlemler olabilir. Nedeni hormon değişiklikleri, mide bulantıları olmasıdır.
İlk 12 hafta, hamilelik sağlıklıysa ilişkide bir sorun yaratmaz. Bu dönemdeki bazı belirtiler kadının isteğini azaltır.
12-24 arasında kadın genel olarak ilişki için daha rahat olur. Hormonlar dengelenir, enerji artar.
24. haftadan sonra bazı kadınlarda cinsel ilişki fiziksel olarak oldukça zorlayabilir. Hamilelikte bazı riskler varsa doktor ilişkiye ara verilmesini söyleyebilir.
Doğuma son 3 hafta kaldığında cinsellik önerilmez.
21 Yorumla- 29 gü
Sağlıkçı mısın
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Doktor yasak etmediği sürece son güne kadar serbest. Doktorunuza sorun adama da iskence etme 9ay evli bir çift içi cinsellik yasamadan berbat geçer. Risk yoksa cinsellik serbest ve hatta doğumu kolaylaştırıcı etkisi var çünkü hormonlar harekete geçiyor. Ayrıntılı bilgi için Dr Ayşe Dumanın videoları var izleyebilirsin. Kendine de eşine de eziyet etme cinselliği kafana göre yasak edip. Hamileyken de cinsellik güzel oluyor. Bazı kuralları var onları izle öğren
611 Yorumla- 29 gü
Bekar mısın?
- Cevap sahibi28 gü
@sertt_94111 evliyim bekar olsam dm at mı diyecektin hahah
- 28 gü
Ahaha derdim tabi
- Cevap sahibi28 gü
@sertt_94111 bekar olsamda kimseye burdan yürümezdim zaten.
- 28 gü
Var mı bekar arkadaşın
- Cevap sahibi28 gü
@sertt_94111 yok
- 28 gü
Nasıl yok ya
- Cevap sahibi28 gü
@sertt_94111 hepsi evlendi 500 tane arkadaşı olan biri de değilim. Bulursun burdan birini nasılsa üzülme ya da üzül bana ne
- 28 gü
Ahaha herkes senin gibi düşünmüyo ki. Baksana karnın burnunda bile ilişkiye giriyosun. Kocan için cennet
- Cevap sahibi28 gü
@sertt_94111 30una kadar bejleyip evlenince sonuç bu bence. Qma benim arkadaşlarım benim gibi beklemediler
- 28 gü
Hamileyken de sert sert oluyo mu peki
Kaç hafta değilde şöyle diyim bence 7. Aya kadar yapılabilinir sonrası hareket etmek vs zorlaşıyor sırt ağrıları başlıyo falan bunu doğum uzmanı olan doktorlar söyler size...
00 Yorumla- 1 ay
Hamileliğin son ayına kadar eğer bir aksilik yoksa rahatlıkla yapılır,. Sadece pozisyon seceneği azalıyor 😂 keyfinize bakın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. ilk uc ay onerilmiyor sonrasinda 9. aya kadar yardir gitsiinn..
00 Yorumla- 28 gü
saglık açısından iyi bol seks yap doguma kadar aksi olmadıkça doktor bile tavsiye der
00 Yorumla - 29 gü
Sorunsuz bir gebelikte doğuma kadar seks yapılabilir.
00 Yorumla - 30 gü
Biz 9. Aya kadar yapmıştık dikkat edersen sorun olmuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bu a doktorubuz karar verir risk durumuna göre size söyler zaten sizde ona göre hareket edersiniz
00 Yorumla- 1 ay
Bence sorun değil, illa olacaksa kolay yöntemler tercih edilebilir.
00 Yorumla - 1 ay
Hiç olmaması iyi değil herhangi bir sorun yoksa yedinci aya kadar olabilir
00 Yorumla - 1 ay
Risk yok ise doğuma 1 ay kalana kadar yapabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Yapmazsan hamileliğin ve doğumun sıkıntılı gecer doktora danışma kaidesiyle son ayaka kadar serbest
00 Yorumla- 1 ay
Doktorun sakın Ali durum olmadikca sin zamana kadar önerir sorun teşkil etmez.
00 Yorumla - 1 ay
Doktorunuz size gerekli açıklamayı yapar. Hiç oşmamamsı eşler arsında soğukluğa yol açabilir
00 Yorumla - 28 gü
Tam emin değilim ama son 3 ay cinsellik doğumu kolaylaştırıyor diye duydum. Sen yinede araştır ben hakim degilim
01 Yorumla- 28 gü
Evet haklısın. Bekar mısın
- 1 ay
Eğer gebeliğin sıkıntılı ise hiç yapma ama deilse ilk 2 3 ay yapma sonra 6 aya kadar yapabilirsin
02 Yorumla- Soran1 ay
7 ayda yapılmaz mı
- 1 ay
Yapılır ama geceliğine bağlı bu durum işte
Hiç olmaması bi kaç faktör var onunla ilgili sorun olur evet
00 YorumlaDoktorun önerdiği zamana kadar normalde çok istiyorsan yapabilirsin 😉
00 Yorumla- 1 ay
lıbıdonun cok yuksek oldugu donemler 5-8 ay oluyor kacıncı aydasın
00 Yorumla - 1 ay
9 ay tutun abi kendinizi aaa
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 gü
Doktor aksi bir şey söylemediği sürece devam diye biliyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Dayanabilirseniz yapmamanin bı önemi yok
00 Yorumla- 29 gü
9 ay serbest. Zaten yararlı girilmesi
00 Yorumla u
1 aydoktor söylemesi lazım bunu
00 Yorumla- 1 ay
Olmaması sorun tabi normal doğum için
00 Yorumla - 1 ay
ilk 3 ay ve son ay yasak diye biiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Seviyorsan anal yap hic sorun degil
00 Yorumla- 1 ay
ilk 3 son 3 ay yassak
00 Yorumla - 1 ay
7 aya kadar oluyo sorun olmuyo:)
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Hiç cinsellik yapamazsan olur yani de bu mümkün mü
03 Yorumla- Soran1 ay
Mümkünmüş yaşadık 😂
- Cevap sahibi1 ay
Değil işte yaşamışsın 😄 kaçıncı haftasındasınız. Adam durmuyor mu yerinde peh 😅
- Cevap sahibi1 ay
Hı pardon cinsellik yaşamadınız sanırım kaçıncı aydasınız 😄