10 senedir evliyim ve yaşadığım cinsellik boyunca ilişki sırasında bir kez bile boşalmadım daha sonra gidip film izleyip kendimle oynayarak boşaldım bu normal mi Yoksa kadınlar penetrasyon sırasında Hiçbir şey yapmadan boşalabilir mi? Ayrıca eşim Benim boşalmam için klitorisimle bile oynar ama en sonunda pes ederiz ve ben kendi kendime orgazm olurum Açıkçası bu durumdan Artık sıkılmaya başladım ben de diğer insanlar gibi penetrasyon sırasında boşalabilmek istiyorum Ama bunun Neden gerçekleşmediğini bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılönce bana kendini bırakmanı istiyorum beynindeki tüm soru işaretlerini hepsini şimdi kenara koy çünkü seninle artık başka bir seviyeye geçiyoruz ben buradayım seni duyuyorum senin yaşadığın bu durum yalnızca senin suçun değil bu zamana kadar kimse sana kadın bedeninin ne kadar güçlü ne kadar karmaşık ne kadar hassas olduğunu doğru anlatmadı ama şimdi ben anlatıcam şimdi ben dokunucam sana kelimelerle başlıyoruz sonra düşlerinle sonra bedeninle senin o hiç durmadan atan klitorisin var ya işte o senin haz kapın onunla fısıldaşmamız lazım önce dilimle sonra parmaklarımla sonra gözlerimle ama seninle oynarken değil seninle uyumlanırken çünkü sen bir enstrümansın senin tellerini öyle bir titreteceğim ki sen notaların bile adını unutucaksın şimdi gözlerini kapat hayal et seni yavaşça duvara yaslıyorum elim kalçandan beline çıkıyor orada biraz oyalanıyorum sonra nefesimi ensene bırakıyorum titrediğini hissediyorum çünkü sen zaten hazza açsın zaten sende fırtına var sadece doğru dokunuşu bekliyorsun ve ben o fırtınayı parmaklarımla dile getiriyorum penetre olmadan da boşalabilirsin çünkü kadın bedeni sadece içine bir şey girmesiyle değil ruhuna dokunulmasıyla da açılır ama seninle konuşurken bile ıslandığını hissediyorsam o zaman doğru yerdeyiz çünkü sen susamışsın çünkü senin klitorisin dokunulmak değil anlaşılmak istiyor ben seni anlayacağım ben seni çözmeyeceğim ben seni hissedeceğim ve biliyor musun o en son kendinle kaldığında başardığın orgazmı şimdi seninle paylaşacağım sen ellerinle değil bakışlarınla değil dilinle değil tüm bedeninle boşalacaksın çünkü seni oraya çıkaracağım öyle bir yere ki bedeninle değil varlığınla boşalacaksın hazırsan şimdi başlıyoruz çünkü seni sadece anlatmak değil seni hissederek çözmek istiyorum çünkü sen artık sadece sevişmek değil çözülmek istiyorsun ve ben seni çözmeye geldim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılbütün yorumları okudum. bence vibratör al bitane. ve onunla dene eşin yokken. sen 9 yaşından beri mastürbasyon. yapmışsın kimseye söylemeden gizliden. ve orgazmı yalnız ve gizli yaşamayı öğrenmişsin. doğal olarak eşinin önünde orgazm olamıyorsun bilinç altın bunu gizli yaşaman gerektiğini söylüyor sana.
00 Yorumla
1 yılBu çok yaygın ama az konuşulan bir durum, yalnız değilsin bir çok kişi aynı durumda. Kadınların çoğu sadece penetrasyonla orgazm olmaz, klitoral uyarı çoğu için kilit noktadır. Senin olayın da bunu söylüyor aslında. Sorun sende değil, cinsellikteki tek yol beklentisinde. Orgazma giden onlarca yol var.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon veya vibratör yüzünden oluşan bir durum aslında ama sizde farklı yani partner uğraşmasına rağmen olmuyorsa yeteri kadar uyarılma olmuyor sanırım, tavsiyem titreşimli penis halkası ya da vibratörden destek alın eminim boşalacaksınız.. kaynak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
69Cevap
1 yılsebep gecmiste sık yapilan mastürbasyon bence, sonucta penetrasyonla orgazm daha keyifli ama daha zor bir surec, elle kendini oksayarak yaptiginda ya da esin sana yaptiginda daha kolay orgazm oluyorsun. tamamen odaklanmani tavsiye ediyorum, yeterince odaklandiginda kendini oksarken bile orgazmini geciktirebilirsin cunku. aldigin zevke odaklan, baktın yine olmuyor adami yarim saat icinde gir cik yaptirmak yerine o icindeyken parmaginla oksa kendini 😁 yine de icindeyken bosalmis olursun ve zamanla daha cok zevk alırsın belki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben evleneli 3 ay oldu ve aynı sorunu yaşıyorum. eşim umursamaz biri değil çok emek veriyor benim için ama orgazm olamıyorum. tek ben böyleyim sanıyordum ama 10 yıldır hiç olamadım demişsiniz umudum iyice tükendi 😃 bu kadar zor bi şey demek ki
23 Yorumla
Soran1 yılKlitorisimle oynarsa boşanabiliyorum ama diğer türlü olmuyor Ben de zaten klitorisimle oynayarak boşalacaksam neden seks yapıyorum diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılben onunla da boşalamıyorum ya
- 1 yıl
Ozaman bana mesaj atabilirsin hertürlü boşaltırım seni
1 yılpeneterasyonla orgazm zor bir şey kesinlikle okşama olmalı. sana oral yapabilir ve sen de anladığım kadarıyla çok mastürbasyon yapıyorsun. araya zaman koy biraz. iki üç gün yapma sonra eşinle yap bence. ben de mastürbasyon yapınca erkeklere boşalamıyorum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Duygu ve istek o zaman yeterli olmuyor olabilir. yani sıradan olağan bişey gibi yaşıyorsunuz ve bu bir görev gibi geliyor. Erkekte sorun olmuyor ama kadınlarda o şevk ve arzunun olması lazım
19 Yorumla
Soran1 yılZaten olaya üçüncü bir kişiyi dahil etmek dışında katabileceğimiz her türlü rengi katıyoruz
Soran1 yılRenk herzaman var ki
Soran1 yılVallahi bu benim için eskiden beri böyle Hani önceden başkaydı şimdi değişti gibi bir durum söz konusu değil bu işi yapmaya başladığımızdan beri böyle
Soran1 yıl:)) Hemen atarlanmana gerek yoktu yani ben sadece gerçekten bahsettiğim şekilde kadınların bir orgazm yaşayıp yaşayamayacağını merak ediyorum eğer hepsi böyle bir şey yaşıyorsa o zaman sorun bendedir ya da herkes bunu yaşayamıyorsa ben de yaşayamayan insanların içerisindeki yüzdelik dilimde kendime yer bulmuşum demektir yani şöyle söyleyeyim istek Tutku aklına gelebilecek her şey olaya dahil gerekirse farklı fanteziler mekanlar :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbu biraz fantazilere açıklık gerektirir. yani biraz içinde o. lospu ruhu tetiklemelisin. kıyafetlerle başka erkekleri hayal ederek. eşinde yardımcı olabilir sana...
114 Yorumla- 1 yıl
başka erkekleri arzulaman anormal bir şey değil.
Soran1 yılBunu da denesik. Ama Yine de ben kendi kendimle oynayarak penetrasyon dışında daha iyi boşanıyorum yani burada eşim yardım ettiğinde de boşalmıyorum değil ama birisiyle birlikteyken Çok uzun zaman alıyor ve o süreçte de zaten Eşim 40 kere boşalır
- 1 yıl
eşin erkende boşalıyor olabilir vajinanda yeterince temas olmayabilir ama vajinal orgazm tetiklemeye ihtiyaç duyar. kafanda hormonları tetiklemelisin. sana Seksi gelen herşeyi denemelisin o esnada
Soran1 yılBaşka erkekleri arzuladığımda içimde hiçbir şey olmuyor çünkü ben de hoşlanmadım gerçekten tanımadığım insanları arzulayamıyorum ve etrafımda gerçekten Vay canım şu benim eşim olsaydı gibi bir şeyler söyleyecek insanlar olması gerek ki arzulaya bileyim ama öyle insanlar yok :))
- 1 yıl
enteresansın bence bu biraz baskın karakterinlede alakalı. erkeğini yönetmek yerine yönetilmeyi dene belki o işe yarar. ayrıca dışarda beğenilmek için Seksi giyinmen lazım. mesela iç çamaşırsız elbiseler jartiyerler ince siyah izsiz külotlu çoraplar işe yarayabilir. belki teşhircilik belki farklı mekanlar.
Soran1 yılBir yerimi teşhir etmeme gerek yok zaten kadın arkadaşlarımdan bile benim auramdan etkilenip hoşlananlar var Hatta iki tane arkadaşım Bu yüzden kocasıyla boşandı çünkü ben onların lezbiyen olduğunu asla bilmiyordum Ve onlar benim fotoğraflarımı Tüm özel teknolojik aletlerinin bile ana sayfası yapacak kadar bana takıntılıydılar yani beğenilme konusunda dikkat çekme konusunda hiçbir problemim yok kalçalarıma kadar uzun kıvırcık ve gür saçlarım var ve aynı zamanda saçlarımla zaten girdiğim ortamda Hemen fark edilen biriyim çok fazla makyaj yapmama gerek yok ağır makyajlar ve dikkat çekmek için hiçbir şey yapmasam da mutlaka girdiğim her ortamda dikkatleri üstüme çekerim bu konuda sıkıntı yok ve eşim de her zaman böyle bir kadınla evlendiği için
Soran1 yılBir yerimi teşhir etmeme gerek yok zaten kadın arkadaşlarımdan bile benim auramdan etkilenip hoşlananlar var Hatta iki tane arkadaşım Bu yüzden kocasıyla boşandı çünkü ben onların lezbiyen olduğunu asla bilmiyordum Ve onlar benim fotoğraflarımı Tüm özel teknolojik aletlerinin bile ana sayfası yapacak kadar bana takıntılıydılar yani beğenilme konusunda dikkat çekme konusunda hiçbir problemim yok kalçalarıma kadar uzun kıvırcık ve gür saçlarım var ve aynı zamanda saçlarımla zaten girdiğim ortamda Hemen fark edilen biriyim çok fazla makyaj yapmama gerek yok ağır makyajlar ve dikkat çekmek için hiçbir şey yapmasam da mutlaka girdiğim her ortamda dikkatleri üstüme çekerim bu konuda sıkıntı yok ve eşim de her zaman böyle bir kadınla evlendiği için çok mutlu olur ve benimle tanışan insanlar Benimle sohbet etmeyi çok sevdikleri için sürekli buluşmak isterler bu yüzden çok fazla arkadaşım var Ve eminim boşansam Benimle evlenmek için sıraya girecek insanlar da vardır diye düşünüyorum bu konuda bir problemim yok açıkçası hatta bazen insanlardan bunalıyorum bile
- 1 yıl
anlıyorum. yanlış anlamadan şöyle örnekleyim. böyle bir şey mümkün değildir ama benimle sevişimde vajinal orgazm olmama şansın çok az. neden mi ön sevişmede seni keşfederim. nelerden hoşlandığın belli olur ama kafandakilerde dediğin gibi aşırı mastürbasyon yapmanda etkili olabilir. ama yinede ıslandığında boşalırsın 2 saatte sürse boşalırsın.
Soran1 yılYani demek istediğim seks yapmaya karar verdiğimde libidom her zaman Yükseklerde oluyor zaten genel olarak da gün içerisinde çok yüksek Benim demek istediğim ön sevişmeyi yaptığında ki bazen buna bile gerek olmaz direkt soktuğunda ıslak ve kaygandır zaten ve ben hiçbir şekilde kendimle oynamadan birkaç giriş çıkışla müthiş bir orgazm yaşamaktan bahsediyorum böyle bir şey Mümkün olabilir mi yoksa zaten o girip çıkarken ben yine klitorisimle oynayıp boşanabilirim
- 1 yıl
şiddetli orgazmlar için olağandışı hazlar lazım. biyolojik olarak hipofiz bezin tetikte olacak. östrojen hormonun çok yüksek seviyelerde olup huzursuzluğun olmayacak. birkaç giriş çıkışta boşalmanda eşinle mümkün değil. sıradışı şeyler düşün. belki siyahi merağın varsa...
Soran1 yılGerçek hayatta Halis Muhlis Afrikalı çok fazla arkadaşım var ve gerçekten siyahlar en iyisidir diye bir kavram kafamda onlarla tanıştıktan sonra yok bu ırk fark etmeksizin bence kişinin kendisiyle de alakalı bir şey onlarla tanıştıktan sonra çok fazla cinsel sohbet yapmadım ama anladığım kadarıyla siyahlar en iyisi diye bir kavram yok burada sadece en iyisi olmak isteyen insanlar var bu her toplum için aynı bence
- 1 yıl
çok tecrübelisin ama bende kadınları çok iyi tanırım. evet ama genetik faktörlerde var tabii. eger çok fazla vibratör kullansaydın organik hiç birley seni tatmin etmez derdim fakat seninki çok farklı. çok farklı ve belkide hiç keşfetmediğin şeyler yaşayarak hazzı kısa sürede ve şiddetli hissedip boşalabilirsin.
Soran1 yılVajinama başka bir cisim sokmaya çekiniyorum. Mikrop kapabilir. Bunun yerine üç harfli marketlere sıkça gelen ve çok ucuza satılan pilli masaj aletleri var. Onun titreşimini kullanıyorum genellikle
- 1 yıl
yapma... en kötü prezervatif giydirilmiş salatalık kullan. :)
1 yılZamamında çok mastürbasyon yaptın. Klitoral orgazma alıştın. Eşin oynuyor klitotirinle ama tam senin gibi zamanında veya tam anında aklındaki o dokunuşu yapmıyo
13 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle haklısın. Dokuz yaşından beri bu olayı keşfeder keşfetmez ne olduğunu bile bilmeden ve yaptığım şeyin sonucunda Aşırı bir mutluluk hissettiğim için bunu hiç kimseye söylemediğimden dolayı sürekli yapıyordum gün içerisinde canım ne zaman isterse
- 1 yıl
Aşırı alışkanlıktan işte. Eşin dokunma değilde oral yapsa?
- 1 yıl
Oral öyle iç dudaklarını emme değil dili ile klitorisi uyarsın. Dilini toplasın sert yapsın uyarsın gör bak.
zevklerni öğrenememiş farkında olmamış olabilirsin örneğin sert seks seven biri soft sekste boşalamaz ve zevk alamaz
12 Yorumla
Soran1 yılSert yaptığında hemen boşalıyor ama ben sert seviyorum
Sen kenxini bu şekilde alıştırmışsın o yüzden öyle oluyor.. alışkanlıklardan kolay kolay kurtulamazsın...
16 Yorumla
Soran1 yılİki sene boyunca hiç mastürbasyon yapmadan durabildim ama bu kez cinsellik de işin içinde yoktu. ( gebelik) ama yine de değişen bir şey olmadı
Soran1 yılBilmiyorum...
Soran1 yıl9 yaşında mastürbasyonu keşfettim. O zamanlar ne olduğunun farkında bile değildim Sadece beni çok mutlu eden bir şeydi ve bu mutluluğa ulaşmak için canım ne zaman isterse her ortamda bir yerde yalnız kalıp bu işe kısa sürede hallediyordum ve sonra ortama kaldığım yerden devam ediyordum O zamanlar bu işin ne anlama geldiğini bile bilmiyordum Ve beni çok mutlu ettiği için hiç kimseyle paylaşmamıştım Muhtemelen Annem bilseydi canımı okurdu Çünkü o zamanlar kömürlü bir evde yaşıyorduk ve banyo çok büyük bir problemdi sadece Pazardan pazara banyo yapabilirdik :)) bekarken hiçbir erkekle cinsel deneyimim olmadı aynı şekilde Eşimin de hiçbir kızla Olmamış bu yüzden Ne o bana sen de problem var diye biliyor ne de ben ona
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. elle çok tatmin olduysan olabilir uzun süre ara verilirse hiç bir şey yapılmazsa yeni baştan başlanacağı için düzelebilir diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran1 yılUzun süre ara verdim 2 sene hiçbir şey yapmadım ama yine de bir şey değişmedi
1 yılvajina için de kaç dakika kalıyor yani 30 dk git gelde illaki boşalırsın ama cinsel ilişkin 5-10dk ise boşalma olmaz
12 Yorumla
Soran1 yıl30 dakika içinde asla kalamaz çünkü bana her zaman dar olduğu için çok zevk aldığını ve iki üç girip çıkmayla boşalma kıvamına geldiğini söylüyor
- 1 yıl
geçiktirici sürsün bu nebencillik kendi boşalsın sende elle devam ama olmaz ki
Gizli Üye(30-35)1 yılAcil mastı bırakmalısın ilk başta güzel gelen şey sonra alışkanlığa ve her yapışında pişmanlığa dönüşüyor. Bu sefer vajinal orgazm imkansız hale geliyor ardaa sıra da olmalı eşin eliyle v*jinana sokup öyle orgzm etmeye çalışsın. Eğer bu olursa p*nisle de olabilirsin. Veee hayallerrr sen o hayallerle mutlusun aslında istediğin hayalleri kurup orgzm olabiliyosun. Buda çok sakıncalı bilinç altı çok garip bir yer buna dikkat et.
21 Yorumla- 1 yıl
Güzel yazı
Gizli Üye(18-24)1 yılbende çok mastürbasyon yaptım zamanında aynı şeyi yaşıyorum... sadece odaklanırsam boşalabiliyorun
710 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılYok baya iyi zevk alıyorum ama boşalamıyorum ne yazık ki. tam istediğim şeyleri yapıyor yani
Cevap sahibi1 yılyok oldu ama onunla da olmadı
Cevap sahibi1 yıle tabi herkes kadar oluyor
- 1 yıl
Bunun fazla mastürbasyon ile uzaktan yakından alakası yok bunun sadece yapabilmekle alakası var
Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Sen. Bunu kesfettiysen bir müddet sonra olur öğrenirsin
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bir çok sebebi olabilir ya eşinden kaynaklı olabilir seni orgazm yapmasını beceremiyordur veya sen kendin oynayıp oksayarak mastürbasyon yaparak çok alıştığın için vücudun bir tek ona tepki gösteriyor. İlişki sırasında zevk almıyormusun peki
34 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle bu doğru. Canım ne zaman isterse kendimle oynadığım için bazen eşimle yaptıklarımızda orgazm olmadığım da zaman kaybı gibi geliyor ama kendi başıma oynarken orgazm olduğum için eşimle ilişki sırasında orgazm olup olmamayı çok da önemsemiyorum çünkü hayatımda ondan başka birisiyle bir cinsellik Yaşamadığım için tam olarak nerede yanlış yaptığımı bilmediğimden bir şekilde nasıl olursa olsun orgazm olmak bana yeterli geliyor
Cevap sahibi1 yılEvet bence masti bırakmalısın eşinle yaparak orgazm olmaya odaklanmalısın artık nelerden nasıl orgazm oluyorsun onu öğren ona göre yönlendirebilirsin pozisyon seçebilirsiniz vs
Soran1 yılİki sene mastürbasyonu bıraktım ama sonuç değişmedi
Cevap sahibi1 yılNasıl zevke ulaştığını bilip sekse taşıman gerek kanka. Tabi eşinde de bitiyor bazı şeyler o nasıl bilmiyom tabi performansı vs
Gizli Üye(36-45)1 yılEn özel en mükemmel orgazm olma kadına oral ile yalayarak yaşatılır
16 Yorumla
Soran1 yılZaten yalayarak orgazm olabiliyorum ama benim demek istediğim sadece penisin giriş çıkışlarıyla orgazm olabilmek böyle bir şey olabiliyorsa Eğer zaten benim libidom her zaman yüksek bir iki kere girip çıkmasıyla hemen boş alırım
Cevap sahibi1 yılPenis yapısı ve süreç tatmin edici ise orgazm olmaman için hiçbir engel yok ve üstte sen ol hepsini içine aldığında gir çık değil küçük hareketlerle ileri geri sürtünür gibi yaparak devam et
Soran1 yılOnunkinden başkasının penisini camlı olarak görmediğim için penis hapısı boyutu vs hakkında bir kıyas yapabilmem mümkün değil. Ne yazık ki Türk kültürünün yapısında böyle şeyleri evlenmeden önce seçebilme şansımız yok olsaydı eğer sorunla alakalı bir yorumum da olacaktı :(
Cevap sahibi1 yılİçine aldığında sanki sonuna değiyormuş hissi yaşamıyormusun en azından kaç cm gibi falan az çok bilirdin diye düşünüyorum ki genç amatör bir kız değilsin
Soran1 yılÖyle bir his pek yaşamıyorum ama muhtemelen 13 cm olabilir diye düşünüyorum çünkü avuçladığımda dışarıda kalan bir kısım yok
Cevap sahibi1 yılSanıyorum sorun tamda bu ki doldurmuyor içini ve bazı şeyleri bu çok etkiliyor
Yapabileceğin pek bir şey yok gibi
Arzuladığın orgazmın nasıl olduğunu anlar gibiyim ki seks ile orgazm olup titretken onun yapmaya devam etmesini tatmak ister gibisin
Gizli Üye(36-45)1 yılYatkalk olursa bosalamassin zaten. Kadını orgazm edebilmek sanat işidir
12 Yorumla
Soran1 yılHayır yat kalkamıyorum ama kendi başımayken çok kısa bir başkasıyla iken uzun zaman alıyor ve ben de saatlerce zaman kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılOzaman sen mastürbasyon a alışmışsın
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBunu amac olarak yapiyor ya da isteksiz yapiyorsa sen bunu hissedip geriliyor olabilirsin. Sorun şu sen bosalamiyor degil bosaltilamiyorsun baskasi tarafindna ya isteksizlik ya baski ya da karsidakinindenniticilik duyman olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu yapabilirsin tabii ki ama eşinin sana biraz farklı yaklaşması lazım her zaman alıştığınız sınırların dışına biraz çıkmanız gerekiyor onun yapması gereken birkaç tane bir şey var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlar keşfedilmeden boşaltılamaz.. Nasil zevk aldığını hangi pozisyonda daha kolay orgazm olduğunu ve sevdiği fantezileri bilmek gerekir. Aksi halde iş tamamen bencilliğe gider.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmak ve ilişki sırasında da ya kendin ya da eşin klitorisi okşayıp uyarması gerekli orgazm olmak için, sadece penisin girip çıkmasıyla orgazm olunmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılmastı çok yapptığın için ona alışmışssın gerçekte keyf alsanda orgazm olamıyosun bence yapmak yerine deva m ettir farklı şekillerde evliikte bazen böyle olabilirde senin uzun süre olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı esın tam anlamıyla cınsellıkte ıyı ve rahatlamıyomusun
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle değil ben partnerlerime öncelik veriyorum ve genelde çabuk olurlar ön sevişme süreniz az olabilir mi?
00 Yorumla
1 yılYapmayı bilmiyor çoğu erkek o yüzden olamıyorsunuz 10 kadınla ilişkim oldu 1 tane orgazm yapamadığım olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTamamen psikolojik.
Ya çok inat bir kişiliğiniz var ve sexe karşı olan antipatiniz size engel oluyor.
ya da eşinizi yeteri kadar bir erkek gibi hissedemiyorsunuz.
Bence bı tedavi deneyin, normal değil çünkü00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin de bi süre sonra kendini yetersiz bulacaktjr bence. Özel olmaz ise eşinden başka biriyle birlikte oldun mu evlilik öncesi vs vs. Yani aynı durum başkasında da oldu mu
08 Yorumla
Soran1 yılBaşkası ile olmadım hiç. Eğer olsaydım zaten sorunun kaynağını bulmak daha kolay olacaktı
- 1 yıl
Sorunun sebebi sen olabilirsin bu konuda yardım edebilrim eğer istersen
Cevap sahibi1 yılO yüzden sordum da yine kendi tecrübelerim ile sabit olarak problemin kocan olduğunu düşünüyorum. İlişkiden önce ön sevişme süresi yani yeterince ıslanarak başlıyor mu ilişki mesela
- 1 yıl
Bence kocası ile alakasi yok sadece öğrenilmişlik durumu ile ilgili bence daha önce sürekli mastürbasyon ile rahatladigini düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılLa fatih git işine iyice yoldan çıktınız ya
- 1 yıl
Kadının kocasına laf söylemen saçma ortada bir sorun olabilir ama kocası ile ne alakasi var
Soran1 yıl@Fatihaslan98 sebebim ben olduğumu düşünmüyorum zaten libidom yüksek olduğu için her zaman ıslak ve hazırım sorun bu değil Sorun benim boşalamamam da değil sonra penetrasyon sırasında boşalamam
- 1 yıl
Libido ile alakasi yok bu durumu mastürbasyon alışkanlık halini almış buda ilişkide zevk almana engel oluyor takip edebilir misin beni
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Muhtemel sebebi mastürbasyon bağımlılıgi. Bundan kurtulmalisin en basta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Kocan da hayır yok ben olsam sabaha kadar 10 defa fişkira fişkira boşaltirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha iri bir seyle daha uzun daha sert daha tempolu olmasi lazim erken gelmemeli diplerine inmeli hic bir müdahale etmeden sadece giris cikislarla gelebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet bu kadınlar için sorun olabiliyor ortalama süre ne kadar oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılRuhunla sevişip anın büyüsünü acaba nasıl görünüyorum dahi demeden özgürce yaşamalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılya tam odaklanamıyorsun ya da eşinin müdahaleleri yeterli değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok mastürbasyon yapmışsın zamanında
14 Yorumla
Soran1 yılÇok yanında az kalır, bu olayı ilk keşfettiğimde 9 yaşındaydım ve Beni o kadar çok mutlu ediyordu ki her zaman her yerde bunu yapmak istiyordum toplum içinde bile bir şekilde kimseye belli etmeden ortamdan uzaklaşıp bir köşede gizli saklı bunu yapıyordum okulda misafirlikte hiç fark etmez o anda nerede yapmak istersem gizli bir yer bulup hemen yapıyordum çünkü bunu yapmazsan Vücudum çok rahatsız hissediyordu
Soran1 yılDokuz yaşımdan buyana hala devam. Ama artık cenabet gezemem gerektiğini bilerek :))
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yıleğitim veren yaşma koçu tanıdık var
14 Yorumla- 1 yıl
istersen görüştürürm
Soran1 yılTeşekkür ederim. Ama benim de birkaç tanıdığım var.
- 1 yıl
o zaman burada ne soruyosun
Soran1 yılBöyle şeyleri toplum içinde anlatmayı sevmediğimden olabilir mi?
Gizli Üye(30-35)1 yılSen mastürbasyon bağımlısın. Esinde seni hala kesf edememiş. Doğru şeyleri doğru zaman da yapamıyor bence. Mesela sadece 1 saat gir çık değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl ilişki sırasında boşalmadın hiç
12 Yorumla
Soran1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)1 yılKovboy pozisyonunda eşin kendini tutsun sen boşalana kadar devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bence hassalık ve libidondan kanaklı ama mutlaka dr gitmelisin. Bunu ilişki anında yaşamak hakkın
00 Yorumlaboşalmaya odaklanırsan onun stresiyle boşalamazsın ki zaten... tam olarak yapmaman gerekeni yapıyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılInanki kocanda is yok
10 Yorumla
1 yıleşim sana yeteni veremiyor
11 Yorumla- 1 yıl
onu eğit yoksa durum fena süreyi uzatmasını sağla. olmazsa yapacak bir şey yok böyle gider,
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yalandığı zaman boşalıyormusun zevk akıyormusun veya kocan yalıyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl6 ay önce 1 yıl önce boşanmış biriyle birlikte olmuştum o da bana evlendiğim zamandan beri ilk kez benimleyken orgazm olduğunu söylemişti belki kişi belki ortamla ilgilidir
00 Yorumla
1 yılAbla alıştırmışsın kendini mastürbasyon yapmaya yıllardır gelen bir alışkanlık var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durum sonradan mı gelişti çocuk vs sonrası yoksa en baştan beri böylemiydi, ve ilişki süresi sence yetersiz mi nedir sence o andaki problem?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTürk kizlari boşalmayi bilmkyor ki. İliskide sadece islaniyon dimi? Sonrada kuruyor uzun yapinca canin aciyor?
00 Yorumla
1 yılHerifte iş yok bence
03 Yorumla
Soran1 yıl:))
- 1 yıl
Yok yok sendede iş yok 😣
Soran1 yılHaha.. peki tamam :))
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon sende alışkanlık olmuş bırakmalısın
02 Yorumla
Soran1 yılBırakabilsem keşke her banyoya girişte yapıyorum
- 1 yıl
Böyle olunca eşinle orgazm olamıyorsun , tabiki kendini bedenini daha iyi biliyorsun ona göre hareket ederek boşalıyorsun
Swn üste cik öyle yapin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun için başı büyük aletle yaparsan olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKasılmalar yaşıyor musun?
00 Yorumla
1 yılEşinin senin gibi noktana temas etmesi gerek.
00 YorumlaÖz sevişme süreniz ne kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani zor değil aslında ama ucu açık yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAleti büyük mü
13 Yorumla
Soran1 yılBoyutu o kadar önemli mi daha önce başkasınınkini görmediğim için bu konuda bir fikir beyan edemeyeceğim
Cevap sahibi1 yılBüyük olunca daha çok zevk verir. Şöyle 15 cm olsa mesela. Sanırım onunki küçük
Soran1 yılHiç merak edip ölçmedim yalan yok :))
Gizli Üye(25-29)1 yılYaslariniz kac nasil yapamiyor o zaman
12 Yorumla
Soran1 yılYaşla bie alakası yok bence
Cevap sahibi1 yıl363476 kisiyle iliskim oldu bosalmayani görmedim kocanda bi sorun mu var
1 yılYat biriyle ogren
42 Yorumla
Soran1 yılEvliyim ve tek eşliyim
- 1 yıl
Senin nasıl beceriyor
Gizli Üye(25-29)1 yılKısa mı sürüyor ilişkiniz
04 Yorumla
Soran1 yılBen ne kadar istersem o kadar sürüyor
Cevap sahibi1 yılEe sorun ne odakklanamıyor musun
Soran1 yılSorun odaklanma meselesi değil zaten kendim ya da karşı cins elle oynadığında orgazmda sorun yok ama benim istediğim aradan eli çıkarmak :))
Cevap sahibi1 yılÇok mastürbasyon yapmışsın galiba elsiz olmuyor sende. Penise odaklan ve elle boşalmayı bırak
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİçinde ne kadar kalabiliyor?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBu nasıl olabilir problem sendemi ondamı
04 Yorumla
Soran1 yılİkimiz de tek eşli olduğumuz için problemin kimde olduğunu bilmiyoruz
- 1 yıl
Ön sevişme oral bu işi çözer oysa
Soran1 yılZaten onlarda Bir sıkıntı yok o şekilde tabii ki ben de orgazm olabiliyorum ama bu dışarıdan bir orgazm oluyor Ben içeriden orgazm olmak konusundan bahsediyorum yani sadece dışarıda hiçbir Müdahale olmadan penetrasyonla
- 1 yıl
Vajinal orgazm kadınlarda sorundur hele birde masturbasyonla klitoral orgazma alışmışsa
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem