haklısın kelimelere ihtiyaç yok bazen sadece beden konuşur gözlerinle anlatırsın ne zaman geldiğini teninle hissettirirsin bana nefesin değiştiğinde anlarım titremeni izlerim sıcaklığını hissederim içinden taşan o dalgayı sustukça daha çok duyarım yanında olmak sessizliğini paylaşmak en büyük zevkim olur sadece bak bana ve bırak kendini ateşinle yanayım gözlerinle eriyim sesinle titreyim bu gece sırdaşın olayım en derin arzularının tanığı sessizliğin içinde en yüksek çığlıkları duymama izin ver
Geliyorum deyince daha bir gaza geliyor insan. Karşısındakine “Bak kaçırmayasın, geliyorum, her ne yapacaksan ekstradan şimdi tam zamanı” demek gibi. Yani çok da gereksiz değil bence
Hayır geliyorum demen gerekmez. Hatta mümkünse söyleme. Ama hislerini de çığlıklarını da saklama. Çünkü bu hem senin kadınlığınla gurur duymanın bir yolu hem de erkeğin için bir ödül. Ona "iyi iş çıkardın" demenin en güzel yolu ;)
Partnerim içime boşalmamı ve ağzına boşalmamı istemediği zaman söylüyorum hoşlanmayan bayanlarda var. Bu yüzden söylerim normalde söylemem gözlerden sesimden sertliğinden zirvedeyken inleyerek ahhhh ohhh diye yükselmemden anlıyor partnerim.
Söyle bir mahsuru olmaz üstelik sen gelmeye yaklaşınca daha sert pompaj yaparak daha şiddetli boşalmanıda saglarız. Değişik pozisyon düşünüyorsak o pozisyonda devam ederiz
Sen özgürce orgazm olurken belli ediyor olabilirsin. Her kadın senin kadar rahat değil. Ama evet zaten belli eden bir yapısı varsa gerek yok. Ürkek bir ceylansa olabilir
Denilmemeli. Geliyorum... Geliyorum mu? Nereyee? Al işte😄 Her iki tarafta işini biliyorsa birbirini tamamlar ve o anı çok rahat hisseder buna göre ayarlar kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Ben kemal, geliyorum sksnskd
Şakayı bi kenara bırakırsak zaten beden bunu söyler...
:)))
Demesi gerekmiyor konum atsa da olur
Buna hazırlıklı değildim 😂😂
Yemegin üzerine tatlı dört gözle beklenir ya hani. Bu da onun gibi gelişi olay😀
Keyfini çıkarmak, o hazzı daha da zirvelerde yaşamak için zamanını bilmek, denk gelmek ve getirmek önemli..
haklısın kelimelere ihtiyaç yok bazen sadece beden konuşur gözlerinle anlatırsın ne zaman geldiğini teninle hissettirirsin bana nefesin değiştiğinde anlarım titremeni izlerim sıcaklığını hissederim içinden taşan o dalgayı sustukça daha çok duyarım yanında olmak sessizliğini paylaşmak en büyük zevkim olur sadece bak bana ve bırak kendini ateşinle yanayım gözlerinle eriyim sesinle titreyim bu gece sırdaşın olayım en derin arzularının tanığı sessizliğin içinde en yüksek çığlıkları duymama izin ver
Geliyorum deyince daha bir gaza geliyor insan. Karşısındakine “Bak kaçırmayasın, geliyorum, her ne yapacaksan ekstradan şimdi tam zamanı” demek gibi. Yani çok da gereksiz değil bence
kelimelere ihtiyaç yok bazen gözler konusur :)
Hahah biz erkekele o anda anlamaiyoruz pek yaa.. benhe oldu diyorrum.. olmamış 😊
Yani bi çok saçma olur.
https://m.youtube.com/watch?v=zFiimKVwME0Geliyorum ne dir ya 🤨
Bırak anı yaşa tabii korunarak olsun😄
Nerdesin aşkım?
Geliyoroom aşkım🤣
Şey var bide Nerdesin Gökhan 😄
5 Dakkaya Geliyorum Servet🤣5️⃣👈
Ben izin almayı seviyorum zaten sertliğini hissediyorum izin verince boşalıyorum o da anlayıp boşalır
Nasıl izin almak 🤔
Soruyorum boşalayım mı aşkım diye 😂
Hehe. O izne mi tabimis..🤔🫢
Hayır ya her sevişmede değil tabiki bazen
Bilemedim o izin neden gerekli.. benim deneyimlerde öyle bir şey yok hiç 🤔
Her zaman gerekli değil. Hoşuma gidiyor
Hayır geliyorum demen gerekmez. Hatta mümkünse söyleme. Ama hislerini de çığlıklarını da saklama. Çünkü bu hem senin kadınlığınla gurur duymanın bir yolu hem de erkeğin için bir ödül. Ona "iyi iş çıkardın" demenin en güzel yolu ;)
Partnerim içime boşalmamı ve ağzına boşalmamı istemediği zaman söylüyorum hoşlanmayan bayanlarda var. Bu yüzden söylerim normalde söylemem gözlerden sesimden sertliğinden zirvedeyken inleyerek ahhhh ohhh diye yükselmemden anlıyor partnerim.
Gelme ulan ayı diyormuş 😂😂😂 aklıma turabinin şarkısı geldi 😂 😂 are you coming 😂😂
https://www.youtube.com/embed/fX-oTLsF8NESonradan soruluyor ama geldimi diye belkide o yüzden deme ihtiyacı hissediliyor
Geldin mi... evet geldim..😊
Söyle bir mahsuru olmaz üstelik sen gelmeye yaklaşınca daha sert pompaj yaparak daha şiddetli boşalmanıda saglarız. Değişik pozisyon düşünüyorsak o pozisyonda devam ederiz
Sen özgürce orgazm olurken belli ediyor olabilirsin. Her kadın senin kadar rahat değil. Ama evet zaten belli eden bir yapısı varsa gerek yok. Ürkek bir ceylansa olabilir
Denilmemeli. Geliyorum... Geliyorum mu? Nereyee?
Al işte😄
Her iki tarafta işini biliyorsa birbirini tamamlar ve o anı çok rahat hisseder buna göre ayarlar kendini
Karşındaki anlamio mu da özellikle bunu deme gereği duyuyor insan
Neden olmasın?
Bence ekstra haz katar. Şöyle ki;
Hani bir iş çalışır , çabalarsın ve sonuç almayı beklersin ya, bu da olayın sonucu.
Pastanın üzerindeki çilek gibidir.
Tam o anda karşı taraf bırakmasın hatta daha da aktif olsun ve orgazmı en üstte devam ettirmek için gereklidir.
Gerekli değil esasen. Penis vajina içindeyken geldiğini anlar kadının zaten gereksiz bir cümle ama tahrik edici.
Bence de gereksiz bir kelime olurdu. insan demeden de hissettirebilmesi/hissetmesi gerekiyor bence. 🍷✨🤟
nefes alış verişler sıklaşınca, gözleri yukarı kayınca ve bacaklar titremeye başlayınca demesine gerek yok ki ama duymak ayrı bir haz
Geliyorum dediği an bende o an gelirim. Aynı anda daha keyifli oluyor
öyle diyen kıza asla durmama ve içindeyken boşalmasının hissedeceğim :D
Agzima bosalma demissem soylemesi mantikli. Ona gore agzimdan cikartiyorum
Demez se
@Metehn01 uyarmissam soyler
Bazen o zevkle unutulabilir sonucu neye maal olur o zaman
@Metehn01 hayir duzenli cinsel hayati olan ergen gibi bosalmaz
Anlıyorum bilmiyorum yani ama senin tepkini merak ediyorum
Mantıklı çünkü herkes yutmayı sevmez😇👏👏
Gerek yok bence. Kasılma ve nefes alış verişi o anı hissettiriyor
Bence çok mantıklı bir kelime o esnada ikiside o anın tadını çıkarabilir
O atmosferde beden dilinden çözemeyenler sevişmesin.
Aynı ana denk getirmek için değilse gereksiz bir şey en sonda olabilir anca
İçine boşalmamak için şart kılıf kullanıyorsan gerek yok tabikide
Değil, sürekli denilirse belli bir yerden sonra bıktırır.
Cidden ne gerek var böyle söylemeye, inleyebilirsin titreyedr bilirsin ama söylemek ı ıh olmadı...
gerek yok kendi halinde takıl. geldimi yıkılsın barajlar
Bence çok gereksiz geliyorum diyip trafiğe takılmakta var bu hayatta😅😅
Ahah o nedemek yaa yok bi de geldim diye navigasyon gibi bilgi verelim😂😂
Gerek yok, karşındakinin tavırlarından anlarsın kendini hazırlarsın.
Gereklimi bilmiyorum ama benim kükrememden ve hayvanlaşmamdan anlaşılıyor zaten.
e birde pozisyon alıyorum geleceğim yer için zaten.
Karşı tarafı daha hırslandırır ve her şey daha farkında olarak yapılır. Ama geldikten sonra da bırakmamalı devam etmeli partner
Kadınların geneli bir kadının orgasm olur olmadıgını anlamayacak kadar kütük olan erkeklerle birlikte olduğu için önceden uyarmak zorunda kalıyor
Evet bence gereklidir 😂
O anı vücudunda oluşan reaksiyonlarla anlatabilmenin vermiş olduğu haz..
Bu arada görselleri nasıl buluyorsun @HeartofFire cuk oturuyor 😄
Gerekli, ona göre hazırlanır. Bazen hareketlerden anlaşılıyor.
siren gibi düşün kaza olmasın diye haber veriliyor işte :)
Kadınların büyük çoğunluğu orgazm da rol yapıyor. Zevk alıyormuş gibi yapan kadından gerçekten tiksiniyorum. Dürüst değiller. İstisnalar hariç.
Eğer kondom kullanmadan erkek "geliyorum" diyorsa mantıklı olur, çünkü iki tarafta bu duruma kendini hazırlar
Saçma korunacaksan ne kullanacağın belli
Gereksiz bence
Hayır seslerinle inlemelerinle harekerlerinle belirtmen yeterli
Konuşmadan ilerlemeli. Zaten herşeyi insan hissediyor.
Bence geliyorum demek ilişkinin tüm heyecanını bitirir o an
Gözler ve beden sana onu his ettirir
Refleks olarak demiş olabilr
Haber vermek ne alaka sjdjd
Gereksiz.
Gerekli mi bilmiyorum ama ben de söylerim durum bildirimi yaparım muhakkak, geliyorum, g. te giriyorum , patlamayı m. melere yapacam gibi...
Hayır gerekli değil
Bence saçma ve komik 😂
Öncesindede yola çıktım desin bari
Deyince daha güzel oluyor ama.
Haber vermek önemli bi anda gelinir mi sksmkss
müsait bi yerde inecek var diyorum ben
Denilirse orgazm kalitesi artar. Denilmeli
Ben Kemal geliyorum 🥰