27 yaşında maddi durumu iyi biriyim kariyerim de var ama kıskanc olmadıgım ve eşime sadıkken onun sınırsızca özgür olmasını istediğim için evlenemiyorum
Bence sevgi sadakat ve kısıtlamayla olmamalı karımı seviyorsam bir kez yaşadıgı şu dünyada hiçbir şeyi içine atmamamlı ve sorumlu hissetmemeli özgürce dilediği her şeyi yapabilmeli isterse erkek arkadaşlarıyla bungalowa bile gidebilir gece onlarla içmeyw gidebilir birlikte kalabilirler beğendiği arzuladığı kişilerle cinsellik yaşayabilir sadece beni sevmesi yeterli bence başkasından hamile kalmazsa sorun yok ama evlenecek birini neden bulamıyorum sadık olacağım ve her anlamda arkasında duracağımı da biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bulabilecegini sanmıyorum genişlik özellikte erkeklerde aşırı eğreti duruyor yani bence itici
çünkü değer yargıların yok ve evlendiğim adama ailemin içine sokacağım böyle bir insana güvenemem zaten
Ailenin içinr soktuğun adamı gizlice aldatmak ya da kocan gitme gece buluşamazsın dediğinde bana babam bile karışmıyor diyip kocanla kavga etmek doğru mu peki?
o da aşırı normal evliliklerden bahsediyorum
Ülkenin özellikşe muhafazakar kesimin büyük çoğu eşinin ailesine sığmayacak kişiler adam karısına crop giydirmez ama kumar oynar içip içip eve gelir kadın çok mutlu gözükür ama bi yavşayan cıkınca cicek alınca heyecan der daha iyilerine layığım der o vakitte sen kocamı aileme sokamam dersin ya işte kendin bile kendi ailenin yüzüne bakamayacak şeyler yaparsın hiç yapmam deme minicik bir sadakatsizlik bile aldatmadır bir erkeği yakışıklı bulmak beğenmek bile ihanettir ona bakarsan
Oysa bende sadakatten yanayım karım benden başka erkeği sevemez oturup çay bile içemez duygu beslediği için ama kadının zihnindeki şeyleri yaşamaması evliliğini bitirecek şeylere sürükler yuvasını dağıtır o yüzden ben arada kadının cinsel kacamaklar yapması ve sonra dönüp evine sahip cıkması taraftarıyım bu sayede yalan da olmax kadın gidipte kız kankalarıyla ya acaba evliliğimi bitirsem mi şu erkeği gördüm canım cekti de demez dürüstlüğün zirvede olduğu ilişki kurtarır saçma saçma kısıtlamalı edepli ilişkiler değil
oha ya cidden hayvanlar bile eşlerini sakınır sadece domuzda kıskançlık yoktur düşünün yani ben başkasıyla yatıp kalkacaksam o adamı neden yanımda barındırayım saçmalığa gel ya
Kandırılmamak için :) paylaşan erkek zirvesini anlayamazsın
işinize geldiği gibi kıvırmayın hiç bir kadında böyle bir erkek arzulamaz
Bırak hamilede kalsın bu özgürlüğünü neden kısıtlıyorsun kadının fbfnfjfmfk
O çocuğa neden bakmak zorunda kalıyım
Nasıl sadık olacaksın bu genislikle
Benim, felsefem bu :)
burada arayanlar oluyordu.
Denk gelsem bi varyaa
Gelir gelir.
dolu her yer ama hemen bennn demez.
Cuckoldsun herhalde
Evett
Şaşırmadım cuckold adamı 5 metre öteden tanırım bulursun kendine göre kız yok imkansız diye bir şey yoktur
Bulamıyorum 3 yıldır bi bulsam ömrümü adayacağım
Zordur öyle kız bulmak kızlar kabul etmez böyle bir şeyi yani gördüğüm kadarıyla ama bulunur imkansız değil