Sexting aşkı bitirir mi evliliğe olabn hevesi falan kaçırır mı ya da beni elde görür mü sizce gözünde değerim mi düşer
Evlenmeden önce seksting yapmak aşkı bitirir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
41
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Seksting nedir yaaa nasıl ergence bisey iki mesajla iki sesle uflemeyle sapıklaşan insanlarsiniz valla sizden hersey beklenir.. gerçek dokunarak sevişmek varken seksting denen şeyi yapanlara kimse vermiyor demekki böyle kendilerini kandiriyorlar
Sexsting ne ya ergen ergen işler. Bir kere o işi yaptigin an cinsiyet farketmeksizin şu fikir gelir akla. Demek ki benden öncekilerle de yaptı bunu. Al sana şüphe.
3
5 Yorumla
Soran
1 ay
Aklıma gelmiyor sadece başkalarıylada yaptığını biliyorum zaten aşkla bi alakası yok söylediklerinin
Evet cinsiyetciyim kendi cinsimi düşünuyorum sadece. Banane erkegin hissiyatından😅 ama o da kullanılmiş oluyor mantiken. Ben sadece olaya şu yönden bakarım. Bu kişiyle olmaz da evlenemezsem ileride eşimin yüzune nasıl bakarım...
Evet cinsiyetçilik konusunu saymazsak gayet mantıklı birisi olduğunu anlayabiliyorum bende daha farklı bir şekilde evlenmek isterdim tabiki ama nasip belki de olmaz zaten
Bu dediklerinin olma potansiyeli çok yüksek bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Uzak mesafe ilişkisi ise yapılır yakın değilsen başka nasıl olacakki ya görüntülü ya da normal konuşarak olur bu işler buluşunca normalden devam edersiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
Bir koşulda bitirmez. O esnada söylenen sözler hayali kurulanlar gerçektede birebir ve daha iyi şekilde yaşatıldığında
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
aksine kuvvetlendırır abartılmadıgı surece ya sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Seksting nedir yaaa nasıl ergence bisey iki mesajla iki sesle uflemeyle sapıklaşan insanlarsiniz valla sizden hersey beklenir.. gerçek dokunarak sevişmek varken seksting denen şeyi yapanlara kimse vermiyor demekki böyle kendilerini kandiriyorlar
Konuya gelecek olursam evet uzaklaştırır
😨🙄
Sexsting ne ya ergen ergen işler. Bir kere o işi yaptigin an cinsiyet farketmeksizin şu fikir gelir akla. Demek ki benden öncekilerle de yaptı bunu. Al sana şüphe.
Aklıma gelmiyor sadece başkalarıylada yaptığını biliyorum zaten aşkla bi alakası yok söylediklerinin
Evlilik doneminde misiniz peki? Oyle degilse net ayrılırsınız sen kullanıldiğınla kalırsin. Hic girme bile o islere..
O döneme yavaş yavaş girmeye çalışıyoruz da niye kullanılmış olayım o da kullanılmış oluyor cinsiyetçi misin
Evet cinsiyetciyim kendi cinsimi düşünuyorum sadece. Banane erkegin hissiyatından😅 ama o da kullanılmiş oluyor mantiken. Ben sadece olaya şu yönden bakarım. Bu kişiyle olmaz da evlenemezsem ileride eşimin yüzune nasıl bakarım...
Evet cinsiyetçilik konusunu saymazsak gayet mantıklı birisi olduğunu anlayabiliyorum bende daha farklı bir şekilde evlenmek isterdim tabiki ama nasip belki de olmaz zaten
Tabiki bitirir aranızda bı gizem kalmaz ayrıca haram
Hayır bu birbirinizi arzulamaya birbirinize olan baginjzi güçlendirir.
Knk ne yaparsan yap illaki birgün gözden düşecen zaten.. En iyisi kasma içinden geleni yap
Zaten yaptık ama ne biliyim onun gözünden merak ediyorum ne düşündüğünü falan
Hayır tabi ki daha da iştahlanır hele bir de iyi yapıyorsan
Hayır bence zevklerinizi tanımak konusunda yardımcı bile olur
bitirmez normalde ama karşındaki insanın karakterine de bağlı bu
Bu dediklerinin olma potansiyeli çok yüksek bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum
Uzak mesafe ilişkisi ise yapılır yakın değilsen başka nasıl olacakki ya görüntülü ya da normal konuşarak olur bu işler buluşunca normalden devam edersiniz
Bir koşulda bitirmez. O esnada söylenen sözler hayali kurulanlar gerçektede birebir ve daha iyi şekilde yaşatıldığında
aksine kuvvetlendırır abartılmadıgı surece ya sence?
seks olmadan sexting sadece daha fazla azgınlık sebebi olur...
bitirmez tatlım ama karşındakini iyice tanı..
Beni elde mi görür sence ama nude fakan atmıyorum anlayışla karşılıyor
kaç senelik sevgilisiniz
Yani çok uzun zaman olmadı da niye ki
ya bilmiyorum bende ayrılalı 6 ay oldu çok dikkatli ol nude falan atma..
tamam atmıyorum ztn
Sen nude mi atmıştın
@MuhammedAslan16 bana mı diyosun
@MuhammedAslan16 yok be
Kisisine göre değişir amaç seni baştan beri kullanmaksa amacına ulaşır cidden seviyorsa hoşuna gider
Evlendiğinde yaptığın da ömürlük garanti mi alıyorsun
Bazı şeylerin evliliğe kalması gerekiyor bence cinsellikte bunlardan en önce geleni
Bence kendini eşine saklamalısın
Yapıyorduk eşim o günleri de unutamadığını söylüyor
Sen unutabiliyor musun yeri ayrı değil mi sextingin
Hayır ya ne alaka sorun olmaz
bence sexting canım bişey gerçek yapmak isterim Seksi
ne alaka herkesyapıyor ki
değer verrmektirrr
Çok fazlası zarar elbette herşeyde olduğu gibi
Tadında tutmak lazım
Bence zevkli olur
Bence bitirmez hatta iyi bile olabilir
Hiç öyle olmuyor seks bile güzel oluyor
Hayır evlilik sonrasına daha rahat olursunuz
6. 7. Ayda başladık biz
Hayır bitirmez
Erkeğe bağlı kank. Sen içinden geldiği gibi takıl
Öyle yapacağım
Konsantre olamazsın kocana
Neden olamam ki
Hayallerindeki fanteziyi evlendiğin adamla yaşayamazsan bi şey anlamazsın
Yani yaşayamayacağım kadar absürt bir fantezi kurmadım kafamda
Gereksiz saçma bişey sxting
Yani zevk alıyosan yaparsın mantıklı olmak zorunda değil
Ben dokunmayınca zevk almam :)
Sen yapma o zaman ne diyim
Sen de yapma:)
Evleneceğin kişi ile yapman hata olmuş
Neden ki evlilik düşünmüyoken de yapmıştık
Heycanı biter
Gerçekten yapmadıkki
Aklın başkaşarına gider
Hiç anlamadım niye başkalarına gitsin aklım
Görürsün alıştıkça
Hayır ne alaka kim demiş bunu
Çoğu kişi böyle düşünüyor bende endişeleniyorum yani
Endişelenme kafana göre takıl
Aksine daha çok bağlar
45 üstü mü 🙈🤣🤣🤣
ben sekstingi manitayla sevmiyorum ya no bence
Saçmalık
her şey olabilir
Kişiden kişiye değişir
Sexting guzel oluyor
Yapilabilir
Sanmıyorum
Şüpheli bı konu
Bitirmez
Hayir
Yoo bitirmez ne alaka
Bitirir
Neden
Rezil bir şey çünkü.
Neden rezil olduğunu düşünüyorsun yani bende çok matah bir şey olduğunu savunamacağım ama
Ergence bişey çünkü, lafla birbirini tatmin etmeye çalışmak komik.
İki tarafta zevk alıyosa yapabilirler de aşkı neden bitirsin onu merak ettim
Ya sus ya
Bitirir
Ama evlilik düşünmeden önce de yapmıştık ztn
O iş yaş
Bilmiyorum herçekten şu an karışık her şey sadece sexting aşkı bitiriyor mu diyosun yani
her şey biter
Karşınızdaki kişiye bağlı o, kimiside sevebilir.
Hayır bitirmez
Yok canım sen de
bıtırmez