Bahsettiğim küçük öpücükler sarılmalar değil. Bildiğiniz ilerisi. Ellemeler, oksamalar falan.
Bence doğru ve doğru olmalı. Sizce?
Özellikle erkekler cevaplarsanız
Bence doğru ve doğru olmalı. Sizce?
Özellikle erkekler cevaplarsanız
Haklısın bencede seven değere veren bı erkek sevdiğini kiskanir başka gözlerden başka insanlardan yabancılarin bile kötü dusunmesini istemez seninle insanların hirebilecegi alanlarda öpüşmesi goguslerini kalçalarını vajinani oksamasi girenlerin kötü düşüncelerine baskalarininda seni arzulamasina sebep olur onuda seven değer veren adam yapamaz. Libidosu yüksek istekli biri olabilir sadece yatak odasında seks yalilacak diye bir şey yok her ana heryerde yalilabilir yapilmalida ama insanların görmeyeceği şekilde arabada çadırda ormanda denizde aklına gelebilecek heryerde ama müsait ortamda.
Seven erkek şunu yapmaz seven erkek bunu yapmaz diye sqcmq sapan bir sürü olgu var.. Seven erkekte gayet herşeyi yapabilir anlık duruma isteğe çekime karşılıklı yükselmeye göre değişir.. Bazen bu insqn içinde olur bazen kimse olmadan.. Ama nihayetinde olacak olan olur.. Sevginin değeri ve ederini bir şeylerle olcecekseniz sqdqkatine sqna yaklaşımına verdiği değere göre ölçün seven erkek şunu bunu yapmaz diye bir şey yok.. Herkesin yaklaşımı ve sei şekli farkliliklar gösterebilir :))
E tamam da bir erkek sevdiği kızı evlenmek istediği kızı hatta ilerideki çocuğunun annesini park köşelerinde saçma sapan bir şekilde milletin gorebilecrgi yerlerde göğsünü poposunu vajinasini okşar mi
Valla o andaki duruma istek arzu ve koşullara göre her şey olabilir.. Evleneceği insanın elinde tutmaya bilir park köşelerinde opedebilir.. Bunlar kıstas yaratmaz.. Kişilik karakter ilişkinin durumuna göre değişir.. Daha az ya da daha çok sevdiğini göstermez.. Park köşesinde öpüşmeyen disqrdq eşinin elini bile tutmayan insqnlar sonra eşlerine şiddetle cinayetler bilmem neyle karşına çıkabiliyor.. Bunlar saydığın şeyler sevgiyi göstermez.. Yanindami seni anlıyormu sqn değer veriyor mu.. En o emmisi her durumda yanindq ve arkandqmi bir sürü çok daha önemli şey var.. Neyse
Böyle şeyleri yapan erkek hem düzgün karakterde biri değildir hem de kızı k*ş*r olarak görüyordur (böyle şeylere izin veren kız da aynı b*kin lacivertidir. İstisna falan hikaye. Sen namusunu gözler önüne sunamazsın, gidin p*rno çekin bari para kazanırsınız ahaha
Cevap
12Cevap
Santiago da sokak ortasında doggy yapan çifti alkışlayan halktan haberleri yok demek ki ahhh ahh hayalimdeki ülke şili
Sevmeyle alakası var mı bilmiyorum. Ama Bu bazen fantezi çeşidi bile olabilir. Public s€ks olarak geçer.
Kimi kadın da öyle ortamda kasılır rahat edemez. Sakin, güvende hissettiği bir yer arzular.
Ben sevdiğime yapmam tabi her kesin içinde ne o dayılar sulancak
Hiçbiri olmamalı küçük öpücükler ne
Katılıyorum ama şu halde bile soruyu anlamayanlar var onları da dahil etsem oran değişirdi
Dışarıda sevişme fantezin var mı?
Asla iğrenç
Bu tür fantezileri olan çok var
Benlik değil sevmem öyle ortalıkta
Benim de tercihim değildir
o yapmaz merak etme sen
O kim?
aklindaki erkek işte hoslandigin yokmu
Yok olsa bile ne bilicen yapıp yapmayacagini
his sadece
Doğru gibi ama bazen yanlış gibi
public yapmiyosa ayril abla sevmiyo
Public yapıyorsa ayrılırım bana değer veren peçete gibi sağda solda kullanmaz
ayrilma abla ozaman yatakta kullansin
Tenha olur
İnsan içinde diye özellikle belirttim. İnsan içinde olmaz ama tenha da olur diyorsun? Doğru mu anladım
Yalan
Dopru
Tabiki de yapmaz
E tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?