Sevgilim cok capkin beni etkilemeyi basardi güvendim inandim ama artik her sey göz önünde. Ben yokken baska kadinlarla birlikte bile oluyor. Tanisiyor, görüsüyor. Ben aptala yatiyorum o da farkinda olmadigimi düsünüyor. Cok asigim sonrasinda keske ayrilmasaydim demekten korkuyorum. Bana fikir verin lütfen delirmek üzereyim. Kendimi kaybolmus hissediyorum eski enerjim bile yok artik cikamiyorum isin icinden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ayrılacaksınız
Her şeyin farkındasın.
Atacağın bir adım ile hayatın değişecek.
Ama takintini tercih ediyorsun.
Kimse bu konuda bir şey yapamaz ve bir şey diyemez.
Ayrilmayi bu durumdan kurtulmayi her seyden cok istiyorum ama ayrilik sürecinden öyle korkuyorum ki.
Boş korkular bunlar.
O doyumsuzluk değil karaktersizlik. Doyumsuz olan seninle doymaya çabalardi
Ben aslinda evlilikten önce cinsellik istemiyorum ama sanirim yasanacak artik ki cok fazla sey yasandi da zaten tam anlamiyla olmasa da. Benimle bunlari yasarken sanirim baskalariyla yasamaya da devam etti. Cinsellik olmazsa biz de olmazmisiz gibi seyler söyleye söyleye gözümde normallestirdi gibi artik
Empoze olmuşsun ama kendine yazık ediyorsun. Yarin obur gün neden yaptim diye pisman olacağın şeyleri yasatma kendine helede o pismanligi onunla mi yaptim dedirtecek adamlarla
Nasil cikacagim peki isin icinden? O her zaman icimde tuttugum istegi de ortaya cikardi. Korkuyorum pisman olmaktan
Hala nasılını soruyorsan pes artık önünde bas bas bağırıyor gerçek bu çocuk seni kullanma derdinde diye. Kendine daha fazla haksizlik etme ve ayrıl hemen
Cinsellik olmadan iliski olmaz diyor artik herkes dogruyu yanlisi ayirt edemiyorum bile artik. Ben mi yanlis düsüncedeyim diyorum sürekli kendi kendime
Yürütmek isteyen yürütür. Mevzu bu değil iki tarafta cinsellik yaşamak istiyorsa yaşasın herkesin kendi kararı sizdeki problem su ki sen cinsellik yasamaya empoze edilmissin
Evet tam olarak bu. Cinsellik yasamazsam hicbir sey kalmayacak gibi
Seni böyle empoze edenin amaci sadece cinsellik yasamaksa ve yaşadıktan sonra elinde bir sey kalmazsa ne hissedeceksin bunu hesaba kat anlatmaya çalıştığım sey bu
Tam anlamıyla yaşamış olmasam da o kadar çok şey yaptım ki aslında yapmak istemediğim. şu an isteyerek yapıyorum artık çünkü gözümde normalleştirdi ama sen yapmazsan ben bir başkasından almak zorundayım bu yüzden sen yap beni başkasına muhtaç etme bu bir cinsel ihtiyaç ve bunu gidermek zorundayım deyip durdu
Cinsellik zorunluluk değildir. Evet zevktir hazdir ama asla zorunluluk değildir bunun yaptığı sey seni empoze ede ede kullanmak. Ki anlattigin kadariyla da bu olmuş zaten. Ne yaşadınız bilmiyorum ama sana saygı duyan biri yasadiklarinizla yetinmeyi isteklerine uymayi ve aldatmadan yasattiklarindan mutlu olmayi becerebilirdi
Peki bu bir erkeğin cinsel ihtiyacının giderilmesine yeterli olur muydu?
Ne yasadiginizi bilmiyorum net yorum yapamıyorum ama bir cok sey yeterli olabilir yetirmek istesin yeter ki
Tesekkür ederim yorumlarin icin bana cok iyi geldi 🙏🏻
Rica ederim. Dilediğin zaman dilediğin konuda. Kendini yipratma kendine hakkettigin değeri ver. Gönlünce olur umarım
🙏🏻🙏🏻
Ve sen de buna devam ediyorsun? Yarın ikiki üçlü isterse şaşırma
Istiyor zaten baska kadinlarla da. Her seyi normallestirmeye calisiyor gözümde. Cinsellik olmadan duygusal bir bag olusamaz diye diye cok sey yasadik tam anlamiyla yasamasam da cok sey oldu
Vallahi tercih senin ama anlattığında anladığım kadarıyla sürecin iyi bir yere gitmediğini söyleyebilirim
Tam anlamiyla yasamazsam bitecegini söylüyor zaten
Yani bütün bunlara nasıl izin verebiliyorsun bitecekse bitsin yani çok afedersin beni bedenimle isteyen adamla ne işim olur diyemiyor musun mesela
Cinsellik olmadan iliski olmaz diyor artik herkes dogruyu yanlisi ayirt edemiyorum bile artik. Ben mi yanlis düsüncedeyim diyorum sürekli kendi kendime
Seven insan sevdiğini ziker ek bunun adına sevgi diyemez o sevmek değil menfaat tir
Ve iliski sadece buna bagliysa ortada sevgi denen bir sey kesinlikle yoktur degil mi?
Ortada sevgi olabilmesi için bir çıkar gözetilmemesi gerekir senin sevgilim dediğin adam senden çıkar gözetiyor yarın sen ona de ki ben bu ilişkiyi artık böyle sürdürmek istemiyorum ben normal sıradan iki medeni insan gibi el ele tutuşabiliriz ama çok böyle absürt şeyler yapmak istemiyorum lütfen buna dikkat et de diyeceği tek şey o zaman bize ayrılalım diyecek
Evet sadece duygusal bir bagla iliski yürütülmez diyor. Cinsellik olmazsa iliski olmaz diyor. Cogu seyi gitmesin diye yaptim evet artik seve seve yapiyorum ama asla yapmam dedigim seyleri zorunda oldugum icin iliski onsuz olmaz dedigi icin yaptim, yapiyorum. Sen yapmazsan cinsel ihtiyacimiz bir sekilde gidermek zorunda kalacagim dedi. Yapmazsan baskalarindan almak zorundayim dedi.
Neden senin sevgilin damızlık boğa mı
Derken :)
Adam öyle demiş ya cinsellik olmadan duygusal bağı yürümez demiş ya sonuçta damızlık boğa değil yani bu adam
Evet öyle sanırım 😁
Sen ona ne kadar meydan verirsen o da o kadar meydan isteyecek belki bugün bazı şeyleri yüzeysel yaşıyorsun ama yarın daha derinlerini isteyecek bir bakacaksın kızlığını vermişsin bir bakacaksın ters ilişki istemiş o her gün çıtayı yükseltecek ve sen de her izin verdığin şeye bir sonrakine de izin vermiş olacaksın
Öyle oluyor zaten en basta sadece sevismekten bahsederken su an benden istedigi seyler o kadar kötü ki. Nasil izin verdim bunlari isteyebilmesine diyorum nasil bu kadar ileri gidebiliyor diyorum.
Yanı bu tarz insanda oral anal çok önemli deği bencil kendi zevkine bakıyor
Direkt ayrıl bundan. Yoksa çok üzülürsün
Ayrilmayi her seyden cok istiyorum ama o boslukla basa cikabilir miyim bilmiyorum
Sevdiğin kişi karaktersizin önde gideni böyle birisiyle nasıl devam ettireceksin. Kendine gel başta üzüleceksin ama zamanla geçecek. Ondan sonra da iyi ki bundan kurtuldum diyeceksin. O yüzden kendini birazcık düşünüyorsan ayrıl o pislikten
Ama sürekli gözümün önünde olacak. Her zaman görecegim adini duyacagim. Bir baskasiyla evlendiginde nasil dayanacagimi bilmiyorum. Güzel yorumun icin tesekkür ederim ayrica 🌸
Görmeyeceksin. Bakmayacaksın. Aynı bir yabancı gibi davranacaksın. Hem sence ondan ayrılmak mı daha zor, yoksa her gün onu başka birileriyle görmek mi? Hayatını bunla devam edersen daha kötü şeyler başına gelir. Git kendini kurtar bundan. İnşallah bundan sonra gönlüne göre birisini bulursun
Haklisin. Ayrilik acisi onu her gün baska biriyle görmekten, süpheler yasamaktan ve aptal gibi hissetmekten daha hafif
Senin gibiler olduğu sürece bir şey olmaz
Açık ilişki yani
Ayrıl
Yazık kafana
Seninle seks yapıyor mu?
Henüz yapmadik
Kaç kurtar kendini
Ayrıl?
Vereceksin
Karşına al konus