Dayak yediğim zaman o 20 yaşındaydı Ben 22 yaşındaydım Şu anda ben 30 yaşındayım o 28 yaşında kendisi Evlenmiş boşanmış çok nadir Bazen bu konuyu konuşuruz aramızda onu sinirlendirdiğin zaman Sen yine dayak istiyorsun diye laf söyler bana
Yok birdenbire olmadı ben yarım saat boyunca onu sinirlendirdim ondan sonra oldu beni altına alıp yalvartmadı Ama 10 dakika falan çok kötü işkence yaptı bana
Sohbet esnasında laf attım Çikolata Verdim sonra geri çektim birkaç sefer omuzuma falan ısırmıştım o yüzden sinirlendi O da bunun hıncını almak için arkamdan yaklaşık yere düşürmüştü beni
Senin Kocanla aran nasıl kocana Bunu yaptığın zaman sen zevk mi alıyorsun ya da hoşuna mı gidiyor Nasıl bir duygu ve kocan bu durumdan rahatsız mı yoksa onun da hoşuna gidiyor mu
Senin kocanla aranızdaki yaş farkı kaç boy ve kilo farkı var Ona söyledin zaten Ama yaş farkı ne kadar var Bir de bu şekilde davrandığına göre herhalde evde sürekli yalnız kaldığınız için senin canın sıkılıyor o yüzden böyle kocana davranıyorsun doğru mu tahmin ettin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Erkekle öyle yarıslara girmek ölüm fermanını imzalamaktır
1 defa oldu onda da arkadaşım yendi çünkü benden uzun ve kiloluydu..
Kaç kiloydunuz ikiniz
O zamanlar ben 68dim arkadaşım 92di bide üzerime oturmuştu kalkmama izin vermedi vicdansiz nefesimi kesti resmen
Niye güreştiniz
Çikolata aldım vermdim yedim diye
Ondan dolayımı 🤣🤣
Bu şekilde tepki vereceğini düşünemedim çikolatayı uzattım sonra geri çektim açtım yedim ondan sonra olanlar oldu
Kaç yaşındaydınız o zaman
Nerde oldu bu olay
İyi bir ders vermiş sana
Dayak yediğim zaman o 20 yaşındaydı Ben 22 yaşındaydım Şu anda ben 30 yaşındayım o 28 yaşında kendisi Evlenmiş boşanmış çok nadir Bazen bu konuyu konuşuruz aramızda onu sinirlendirdiğin zaman Sen yine dayak istiyorsun diye laf söyler bana
Bizim mahallede bir park var parkta oldu 7-8 kişi toplanmışız sohbet ediyorduk O esnada oldu ders vermedi bana hayatımın şokunu yaşattı
Birdenmi oldu
Yalvattımı seni altında
Yalvarttımı seni altında
Yok birdenbire olmadı ben yarım saat boyunca onu sinirlendirdim ondan sonra oldu beni altına alıp yalvartmadı Ama 10 dakika falan çok kötü işkence yaptı bana
Ne yaptı
Niye sinirlendirdin yarım saat
Ordamısın
Sohbet esnasında laf attım Çikolata Verdim sonra geri çektim birkaç sefer omuzuma falan ısırmıştım o yüzden sinirlendi O da bunun hıncını almak için arkamdan yaklaşık yere düşürmüştü beni
Ondan sonra üstüne oturup dövdümü 🤣
Dövme değil ama işkence gibi bir şey oldu çünkü elini olmaması gereken yerleri atıp bayağı bir işkence yapmıştı bana
Senin Kocanla aran nasıl kocana Bunu yaptığın zaman sen zevk mi alıyorsun ya da hoşuna mı gidiyor Nasıl bir duygu ve kocan bu durumdan rahatsız mı yoksa onun da hoşuna gidiyor mu
Herkesin onündemi yaptı
Senin kocanla aranızdaki yaş farkı kaç boy ve kilo farkı var Ona söyledin zaten Ama yaş farkı ne kadar var Bir de bu şekilde davrandığına göre herhalde evde sürekli yalnız kaldığınız için senin canın sıkılıyor o yüzden böyle kocana davranıyorsun doğru mu tahmin ettin
Herkesin önünde dediğin zaten 5-6 Kişiydik tabii Onlar da doğal olarak ona hak verdi Çünkü Bayağıdır Onunla uğraştım o yüzden bir şey diyemedim
O 48 ben 44
Ondan sonra nasıl davrandın kıza 🤣🤣
Başka erkek dövdümü hiç o kız
1 hafta konuşmadık sonra barıştık ama yöne ben devam ettim 😊😊
Kızdığında korkuyormuydun ondan sonra
Şimdi kaç kilo kız
Hayır korkmuyorum ama elini yine orama burama atmasından çekiniyorum
Şimdidemi yapıyon
Evet hala yapıyorum çünkü ikimizin de hoşuna gidiyor 😊😊
O ladar soru sordun bende sorsan olur mu soru
Sor
Sen eşinin üzerine çıktın yalvarırım yapma dedi senin hoşuna mı gidiyor bu durum
Arkadaşlarımla güreşiyorum da bi kadının beni yıkma imkanı yok
Evet sonunu tahmin edersin
Ne bileyim sinunu
Bilek güreşimi
Normal
Arkadan adam yıktığım oldu
Kimi yıktın
Arkadaşım dı 😂 çok efendiydi
Niye kavgamı ettin
Yok kız öylesine güç gösterme şeyiydi
Zayıfmîydı senden
Ciddi misin ya, zor olmadı mı?