Bana bugüne kadar bir cinsellik konusu falan açmadı askere gitti ama sosyal medya şifrelerini bana verip gitti 3 5 Belki onun düzeltebileceği hareketleri gözüme batıyor bazen de aklıma geliyor hadi bu öyle biriyse Hadi düzeltmeyip beni kandırıyorsa gibisinden genelde sevgi dolu olsam da hele ki bu günlerde sık sık ona karşı sinir olmuşum gibi soğuma hissediyormuşum gibi şeyler yaşıyorum Stresli bir işteyim ve tabii ki önceki yaptığı o beni kızdırdığı hareketlerinin etkisi var bunda ama şu an askerde olduğu için Üzerine de çok gidemiyorum duygularımı içimde tutmak beni de artık fazlasıyla yordu sanırım yapıcı olmak istiyorum ama ne yapabilirim fikriniz var mı askerden çıkar çıkmaz ilk iş benim yanıma gelecek ailesinin yanına değil bu arada bugüne kadar maddi durumu yetmediği için gelemediğini söyledi
1 yılYazıp yazıp sildim. 9 aydır senı tüm ımkansızlıklarına rağmen uzaktan sevebilen askere giderken bile gerek olmamasına rağmen sosyal medya şifrelerine kadar veren güven sağlamaya çalışan bazı hataları olsa dahi dönüşünde seni ailesinden önde tutup yanına gelcek adam için bu denli şeyler düşünmen ne acı. Kalbiniz yok bir çoğunuzun vesselam.
250 Yorumla- 1 yıl
Diyecek çok şey varda sükunet gerekli
- 1 yıl
Allah kaderimize tüm imkansızlarımıza rağmen sevgisinden mahrum kalmıyacagımız kişiler nasıp etsın
Soran1 yılVallahi olmasa bu soruyu bile sormaz onu bırakırdım bende bir o kadar acı çekmişliğim var herseyi geçtim olan ile ölene çare olmaz derler şu an yapılacak olan en iyi şey nedir sonuçta insanlara belli olmuyor birçok şeyi önüne serse de arkandan sana da ihanet edebiliyor
- 1 yıl
Sadakatsızlik vardır ayrı mesele oyle bısey varsa hala neden durursun oda muamma bir noktada. burada fıkır almak yerıne
Soran1 yılBelirsizlik olduğu için fikir almak istedim işte
Soran1 yıl@Sademsi
- 1 yıl
Anlatış şeklin cok yanlıs ama senınle ılgılı yanlış fikir uyandırıyorsun
- 1 yıl
Soran1 yıl🥲 öyle de oluyor. gelmesine 1 buçuk ay kaldı içimdeki ses sadece zamana bırak diyor başka bir şey gelmiyor aklıma
- 1 yıl
Herşe isteğince olsun kimseyi üzme yanlış algılanma
- 1 yıl
Post kalırsa yenıden bulusurz degerlendırmek için kadın arkadasın son akıbetı ne oldu diye 😂
- 1 yıl
Gizli kullanıcı mesaj atamaz o şimdi 😂
- 1 yıl
Öyle yapcak olsa gizliden mi soru sorardı sende 😂
Soran1 yılAmacim o zaten teşekkür ederim kimseyi üzmemek ve yanlış algılanmamak.
- 1 yıl
Bakalım isterse atar artık 😂
Soran1 yıl:) Dalga geçmeyin lütfen yapıcı olmak istemesem bu soruyu bile sormaya uğraşmam
Soran1 yıl@Sademsi :) öyle maalesef
Soran1 yılKötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama çaresizim dalga geçmeyin ona bisey yansıtmiyorum içimde taşıyorum
- 1 yıl
Yok canım estafurullah ne dalgası sadece sonrasında yasanacakları merak edıyoruz
Soran1 yıl:') Bende merak ediyorum
- 1 yıl
Bizi bilgilendir mesaj atarak
- 1 yıl
Katılıyorum hele ki kotu niywtli insanlara denk gelırsen vay halıne
Soran1 yılBazen oluyor diğerlerini bosveriyorum mecbur napayim şunu kimseye anlatamadım ki dost desen kendi derdinde bir an önce konu kendisine gelse diye laf değiştiriyor arkadaş deseniz anlatılmaz koz yapar denize düştüm yılana sarıldım misali içimdeki niyeti koruyarak yoluma devam edeceğim napayim
- 1 yıl
Üzüldüm acıkcası yanındayız senınn üzülme lütfen ama kımseyıde üzme lütfen
Soran1 yılElimden geleni yapıyorum en çok da zararım kendime
- 1 yıl
Aşıcaksın emınım kı ilk ilişkine odaklan sonrasına bakılır
Soran1 yıl@Sademsi bende bunu bugün düşündüm bir şekilde geçiyor evet ama mesele kriz anında iken zamanı nasıl doğru güzel geçirebiliriz öyle
- 1 yıl
Ben cekıleyım sız devam edın muhabbetınız sardı sızın bol şans 😅😉😉 gelısmelerı yazarsınız nasıp olursa sademsi
Soran1 yılÖyle hayatın çilesini çekiyoruz işte
- 1 yıl
Hayırlı işler 😂
- 1 yıl
Sende kardesım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 yılBence sana Kendi Ayakları Üstünde Duran ne istediğini bilen birileri lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılO nasıl erkek ya 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılFarklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz
00 Yorumlaşu an askerde mi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler