Hahajalaşsjsh ben daha isteyip istemediğini bilmiyorum ki ama çok fazla baktı demekki bende baktığı bir şey var kalkınca bacaklarıma bakıyordu ağsjdjwlskdhfjdl
Oldu olacak tecavüz edeyim de istersen onu sormamıştım zaten cesaretim yok istesem de yapamam ama o dün karşıma oturdu defalarca baktı kalkıyorken bacaklarıma baktı indiğimde ise üzgün görünüyordu yani bilmiyorum tüm bunlar ne demek, bir erkek olarak söyleyebilir misin?
Abartma basit ve yapabilecegin seyleri söyledim. Bakmasi dikkatini çektiğin için olabilir bacaklarina baktigina eminsen fiziğini inceliyor merak ediyordur uzgunlugu icin bir sey diyemem ruh hali degisken insanlarin
Yapabilirim ama cesaret isteyen bir şey o yüzden öyle dedim ve evet inceleyerek bakıyordu keşke teklif etse gideceğim yeri sg edip direkt arlarım üstüne aşsjdhwldkdjhddldl
Ahahaha sakin ol relakss anlıyorum ben seni ama oda sana pat diye gelip vucudunu cok merak ediyorum gel gidip seviselim demeyecek sonucta heyecanini yen biraz :)
Tabikide öyle. Umarım gönlünce olur. Sen yinede sadece umut edip oturup durma madem cok istiyorsun elinden gelen sinyalleri ver işte yapabildigin ölçüde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bende diyorum bir kız arkadaşım olsa da olsa ama her dediğimiz olmuyor
Keşke kelimesi çok acı bir kelime yaa
Keşke de demiyorum aslında olsa iyi olurdu diyorum
Ilyes yerine ben olmam. mi
Ilyes sadece
Bak evde müsait Yaşım da Olgun fazlasıyla senin hakkını veririm İlyas da katılabilir sorun değil izleyici koltuğu boş
Sadece dediğimde ne anladın sen acaba
İlyasin bundan haberi var mı
Yok
şu an ilyastan başka herkes biliyor
Bilse yapar mı ki kızlar hakkında videolar paylaşıyor
İlyes ne. Kedi mi köpek mi
Bir çocuk
Vazgeç bence. Başka birini bul
Niye vazgeçeyim
Ben varım bunu yapabilecek
Ilyes varken neden sana boşalayım wtf
Bunu sana zorla yapmak isterdim zaten.
Sg lan ya or0spu çocuğu kılıma bile dokunamazsın
Sen tutup op onu
He ya oldu başka
Eve götürürsün sonra da iste
Evde annem var ev hanımı
Bos bir yere götürürsun sende
Tanıdığım yer yok sadece orman var ama orada bazen köpeklerini gezdiren ihtiyarlar oluyor
Adamlarin gözü gönlü acilsin az ahahahahaha ilyas bulsun bir yer o zaman
Hahajalaşsjsh ben daha isteyip istemediğini bilmiyorum ki ama çok fazla baktı demekki bende baktığı bir şey var kalkınca bacaklarıma bakıyordu ağsjdjwlskdhfjdl
Bacaklarindan bakarak suzduyse uzunca ister oda seni hshshshs
Ne yapmam lazım sadece otobüste karşılaşıyoruz o da nadiren, hem çevreden biri yani tanıdıklarla arkadaş
Otobüste yanina otur. Vücudunu kullan kiyafetlerinde dekolteler tercih et. Ve ara sira temaslarin olsun yükseldikçe uzak kalamaz adım atar zaten
Oldu olacak tecavüz edeyim de istersen onu sormamıştım zaten cesaretim yok istesem de yapamam ama o dün karşıma oturdu defalarca baktı kalkıyorken bacaklarıma baktı indiğimde ise üzgün görünüyordu yani bilmiyorum tüm bunlar ne demek, bir erkek olarak söyleyebilir misin?
Abartma basit ve yapabilecegin seyleri söyledim. Bakmasi dikkatini çektiğin için olabilir bacaklarina baktigina eminsen fiziğini inceliyor merak ediyordur uzgunlugu icin bir sey diyemem ruh hali degisken insanlarin
Yapabilirim ama cesaret isteyen bir şey o yüzden öyle dedim ve evet inceleyerek bakıyordu keşke teklif etse gideceğim yeri sg edip direkt arlarım üstüne aşsjdhwldkdjhddldl
Atlamaya cesaretin varsa onlari yapmayada bulursun cesareti :)
Gerçekten atlamaktan bahsetmedim düşünmeden kabul ederim anlamında söyledim-
Ahahaha sakin ol relakss anlıyorum ben seni ama oda sana pat diye gelip vucudunu cok merak ediyorum gel gidip seviselim demeyecek sonucta heyecanini yen biraz :)
Haklısın neyse her şey olacağına varır ama ben yinede umudumu kesmiyorum
Tabikide öyle. Umarım gönlünce olur. Sen yinede sadece umut edip oturup durma madem cok istiyorsun elinden gelen sinyalleri ver işte yapabildigin ölçüde
Zayiflamak
Kaç kilo vermek
10 yeter
Hmm anladım umarım verirsin yazda geldi bende 7-8 kilo vermek istiyorum
Sen de verirsin umarim 😊🙏
Şu an dustayim keşke yanımda biri olsa
Kendin liflenemiyon mu aiskdhslmdsö
Yok illa birisi lazim
Var ya keşke
Sakin ol abla 😂
Sakinim zaten bu yazdığım ne ki
Diyosun daha bişey gormedin falan 😂