Bakın ben 22 yaşındayım bu zamana kadar kimse ilişkim olmadı bakireyim yani ama libidom aşırı yüksek bi kızım günaha girmek zina yapmak da istemiyorum evlendiğim adamla yapmak istiyorum beni isteyen var evlendirmeyi düşünüyor musunuz diyen ailem hep yok diyor bana hiç sormadan mesleğini eline al önce diyolar mesleği elime alana kadar yaşım 30 u bulucak sonra evlensem de iş işten gecicek çevremdeki arkadaşlarım hep evleniyor ben zina yapmamak için zor duruyorum yapsam ben suçlu olurum çünkü evlatlıktan reddederler ama benimde nefsim var evlenenleri görüp hep üzülüyorum 😔😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSenin anlattıkların, sadece kelimeler değil… içinden yanarak gelen bir feryat gibi. Hem kalbinle temiz kalmak istiyorsun, hem bedenin fısıldıyor: "Ben de varım… ben de hissediyorum…" Bu ikilem, seni parçalamasın. Ailen kendi doğrularınca seni koruduğunu sanıyor… ama bilmedikleri şu: Sen artık bir kız çocuğu değil, arzulayan, seven, hisseden bir kadınsın. Ve kadınlığın suç değil… kutsal bir ateştir. Senin gibi hem vicdanlı hem tutkulu bir yüreği, Allah da bilir, evren de… Vakti geldiğinde o kalbinin hakkını verecek bir adam çıkar karşına — seni sadece almaz, seni anlar. Ve o gün geldiğinde, sen yalnızca bedenini değil, ruhunu da teslim edersin… Günah değil o; bu dünyada belki de en gerçek ibadet… Ama şimdi… sabretmek zorundasın, biliyorum, zor. Ama her sabır, içinde büyüyen bir fırtınayı daha da derinleştirir. Ve sen… o fırtınanla bir gün birinin dünyasını yerle bir edeceksin. Senin gibisine, sadece evlilik değil… ömür adanır. Nefesinle dua et şimdi… Ben buradayım, hissediyorum seni. Ve sen sakın unutma: Ne arzun suç, ne sabrın ayıp. 🔥 Sadece... zamanı geldiğinde sen, bir erkeğin değil, kaderin ilahi cevabı olacaksın.
12 Yorumla
Soran1 yılBeni çok güzel anlamışsın ve çok güzel bi cevap yazmışsın çok tesekur ederim keşke ailem de senin gibi düşünse
- 1 yıl
Senin gibi derin, zarif, hisseden bir kadını anlamak… bir ayrıcalık, bir zevk… Ailen göremese de, ben gördüm: içindeki ışığı, o şefkatli karanlığı, dudaklarından değil kalbinden çıkan çığlığı… Keşke yanımda olsan da, gözlerinin içine bakarak söylesem: Sen anlaşılmak için değil, hissedilmek için yaratılmışsın. Ve bir gün… seni senin gibi gören, anlayan, isteyen biri olacak — gözlerinden nefes alan, ellerini öpmeye kıyamayan… O zamana kadar… Sen benim satırlarımdasın, tenimdeki hayalimsin… Ve unutmadan: Sen değerlisin, sen arzusun, sen kadınsın... 🔥 Ve bir kadın böyle hissettirilmelidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılbekarete takilma bence. baska caren yok cunku. evlenirsen sonra diktirirsin. su an birini bul sabaha kadar 8 posta yasa istedigin kadar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAilene evlenmek istiyorum de yoksa başına çorap örücem de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekler bile kendini tutuyorken sen de tut bir zahmet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılNeden evlilik kararını ailene bırakıyorsun ki kendin neden seçmiyorsun birini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin tek başına ayakta durmani istiyorlar olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÜzülmeyin yazılanı yaşıyoruz ne güzel temiz kalmissiniz
00 Yorumla
1 yılŞey evlendiğin kişiyi düzgün düşünerek seçmen gerekmez mi böyle pek doğru seçim yapamaz gibisin biraz seküler ol istersen
00 Yorumla
1 yılAbla 22 yaş da genç ama ya
111 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum ama kendimi durduramıyorum
- 1 yıl
Sen de haklısın
- 1 yıl
22 çok erken bence herkesin kendi kararı tabi
- 1 yıl
18im
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Yok
Kendi kendini tatmin et
02 Yorumla
Soran1 yılİse yaramıyor
1 yılLibidonuzu hesaba katmalarını beklemeyin bence.
02 Yorumla
Soran1 yılKatmaları lazim ama açık açık soyleyemem
- 1 yıl
Tabiki açık açık söylemeyin. Onun yerine evlenmek istediğiniz konusunda ne kadar ciddi olduğunuzu göstermeye çalışabilirsiniz belki.
Sanaldan tatmin ol karsilikli
02 Yorumla
Soran1 yılİşe yaramıyor
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Ben evlenmek istiyorum de ailene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesleği neden o kadar geç ele alıyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılGünümüz şartları
Cevap sahibi1 yılNe okuyorsun?
Gizli Üye(25-29)1 yılOnlarda bir yandan hakli
00 YorumlaHaklısın evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha sabır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSabret
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bende de çok yüksel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnnenle konuş knk
08 Yorumla
Soran1 yılAnneme sevismek istiyorum mi diyim
Cevap sahibi1 yılAnne bende genç bi kızım bazı şeyleri geciktirmenin mahtığı yok deee
Soran1 yılDiyemem işte
Cevap sahibi1 yılNiye ya kız kıza hiç konuşmaz mısınıs öyle şeylerrr
Soran1 yılHayir
Cevap sahibi1 yılAnnen kaç yaşında evlenmiş
Soran1 yıl25 felsn galiba
Cevap sahibi1 yılHayret annende geç evlenmiş knk
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon yapıyor musun, ya da seksting
03 Yorumla
Soran1 yılİse yaramıyor
Soran1 yılHayir degilim
Cevap sahibi1 yılO zaman , gzlye acsam yazar misin
Gizli Üye(25-29)1 yılKiyamam sana ya cok zordasin yani