Gizli Üye(36-45)1 yılTürk kadınının %90ı erkeği sömürülecek bir yaşam formu olarak görüyor ve artık erkeklere de bu durum tak ettiği için oluyor bazı şeyler. Kadın cinayetine tamamen karşıyım o başka bir konu ama aldatılan darbe yiyen üzülen bu devide genelde erkek oluyor kadın istediğini seçiyor kafasına göre takılıyor erkek karışmasın istiyor falan. Daha geçenlerde 8 erkeği dolandırdı onlar yazıyor ben dolandırmayayımda napayım dedi dicek hiçbir şey yok bazısı gerçekten hakediyor
09 Yorumla
Soran1 yılYanlış düşünüp yanlış kadınlar tercih edip yüzde doksanlık bir kısma koyman üzücü artık iki tafra çalışıyor tek tarflı geçinilmiyor ama karşı taraf hep bencil hem çalışsın hem evle ilgilensin hemde çocuk baksın isteyenlerle dolu güzel diye seçtiğiniz kızlar sizi üzünce bütün herkesi aynı sanmayın ben de diyorum bütün erkekler aynı hoş mu sence değil
Soran1 yılKarısı para istese vermiycek adam sarışın rusa dünyaları veriyor kadın boşanmak isteyince öldürüyo bunu savunuyorlar espiri konusu yapıyorlar hak etmiştir diyorlar
Cevap sahibi1 yılBen hep insan olsun istedim hep kendimden verdim, kendi adıma konuşayım; ben yeterince hainlik kalleşlik gördüm kadınlardan. Seni kendimden cok seviyorum diyen 3 ay sonra başkasıyla evlendi ki ben bu kızla evleneceğimi ona söylememe ve yüzük alıp göstermeme rağmen. Ben yüksek bilgisayar müh adamım ve gerçekten çirkinde değilim aklına başka bişeyler gelmesin diye bunları söylüyorum ve gayet maddi durumumda iyi. Burdaki sıkıntı kadının herşeyi yapabileceğine inanıp herkesi yönetmeye kalkması ve kafasına göre ilişki yönetmesi. Bu ülkede eşitlik falan yok erkek gayet ezilen tarafta ve ladın hala prenses erke diyor, erkeği ezip yok ettikten sonra çok bişey beklemeyin
Cevap sahibi1 yılRus kadınına yedirilen para kadının sadık olmasından kaynaklıdır cunkh rus kadını gerçekten inanılmaz sağdıktır, erkeklerinden cok cekmişlerdir buda burada bilgi olarak dursun
Soran1 yılAdam evli karısnı aldatıyo diyorum bana yazdığına bak evet her toplumda çürük elma vardır türkiye de sadık kadın vardır rusya da vardır almaya da vardır bunun gibi ülkeyle ya da ırkla bir alakası yoktur suçluya duyulan empatiden bahsediyorum kadın boşanmak isteyince direk öldürdü boşan rusla devam et erkeklerin doyumsuzluğu konumuz her iki kadını elde tutmak istiyor sonra kadınlar bencil çoğu kadın emin ol sevgi saygı ilgi güven istiyordur ama siz dış görünüş güzelse içide güzeldir mantığı olduğu için Rus sevdasına tutuldunuz
Cevap sahibi1 yılBen evli onla bunla takılanı savunmuyorum, öldüreni hiç savunmuyorum en yüksek cezayı alsın, ben normal bekar erkekler adına konustum. ek olarak; maalesef kadınlarda da şu var; evli erkeğe yürümeyi parmagında yüzük veya yanında kadın olan erkeğe yürümeye bayılıyor elinden almaya çalışmayı çok seviyor bu gerçeğide gözönünde bulundur. Yani burada tek suçlu erkek değil kadında da suç var
Soran1 yılKusam onlar varoş yüzük takmayıp bekarım diyip aranan erkek noluyor
Cevap sahibi1 yılO erkeğinde allah belasını versin karısını aldatıyor, dümdüz bekar erkeğin suçu ne peki? Yani burada erkekte kadında suçlu malesefki iki taraftan biri değil ikiside suclu
Soran1 yılEvet ama konudan konuya atlıyon abi bekar erkeğin suçu yok abazanın suçu bunlar Rus kızına davradıkları gibi türk kızına davransalar cennet'e çevirirler burayı ama hep egoist bencil kızlara şans verip TC kızı hep para göz bencil vb. Hoş değil düzgün insanlar da var ama hep kalp kırıcı insnalar sevilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin çoğu dış güzellik ve cinsellik peşinde buna göre yaşıyor ve seçimlerini yapıyor sonrada kötü karılarının ellerine düşüyor ayvayı yiyor ve tüm kadınlar suçlu oluyor (kısa özet)
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani aslında oradan bakınca erkoların hak ettiğini diyebiliriz
Soran1 yılEvet tercihleri yüzün'den hepmizi aynı kefeye koymaları can sıkıcı
Cevap sahibi1 yılBir yumurta bile kıramayan kızları seçiyorlar sırf güzel diye sonra o kız önüne yemek koymadı diye kötü oluyor pardon tüm kadınlar kötü oluyor şaka gibi hahahaaha
Soran1 yılBide hem çalışan hem yemek yapan ev işi yapan sarışınlar arıyorlar
Cevap sahibi1 yılBende sarışınım ama beni isteyen yok iyi ve dişi bir kadın olduğum için elendim demek hahahaha
Soran1 yılRuslardan bahsediyom wöalaçaşa
Cevap sahibi1 yılRuslarda sanki bizim çirkin ve fakir cücelere çok meraklılar
Soran1 yılBir kız ağızlarına sıçsa bizden biliyorlar
Cevap sahibi1 yılKendi kendine hayaller kuruyorlar max tc erkeği işte
Cevap sahibi1 yılHerkes kendi kaderini kendi seçiyor oysa kimse şikayet etmesin öyle bir hakka sahip değiller bir kere nokta
Soran1 yılBilmiyorum ama bu beni yordu piskolojik şiddet uygulayıp sonra kızlar niye böyle diyorlar
Cevap sahibi1 yılİyi kızları kenara atıp ucuz varoş peşine düşerlerse olacağı bu kimse kusura bakmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1 yıldünya toplumsal olarak kafayı yedi bilhassa türkiye
27 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum ülkedeki çoğu insan kafayı yedi özellikle erkekler doğru düzgün adam bulamıyoruz evlenmek için durumlar içler acısı ama sorsan iyi ve temiz kadın yok şaka gibi
- 1 yıl
Erkekler çok bozuldu artık fıtratlarına geri dönemleri lazım
- 1 yıl
ne alaka erkekler benim kadınlardan yaşadığım sıkıntıyı anlatsam hemcinsinden utanırsın
- 1 yıl
Bende sana erkeklerden bahs etsem ve benim gibi temiz ve akıllı bir kadına karşı nasıl davrandıklarını sende erkeklerden nefret edersin erkekelrin çoğu yarı şeytandır
- 1 yıl
kadınlar evliyamı
- 1 yıl
Vallah kadınların iyisi çok var ama doğru düzgün erkek adam bulmak çok çok çok zor aradaki fark bu
- 1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)1 yıletkiye tepki, son dönemlerde kadınlara çok hak verdiler çok şımardılar tepemize çıktı bazısı, erkek beğenmez oldular, bizden fazla maaş aldılar diye beğenmez oldular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşka bir açıdan bakalım bu erkek egemen zihniyete destek veren milyonlarca kadın var
02 Yorumla- 1 yıl
Hani nerde
- 1 yıl
@günes121212 sen Türkiye'de yaşamıyorsun galiba
Gizli Üye(18-24)1 yılYa ben 4 kere terk edildim ilgi verdim sevgi verdim yalnız bırkmadım, ilişki yaptıklarımın yüzüne bakmadım hareketlerinden ve tavırlarından etkilendim şimdi kim suçlu?
010 Yorumla
Soran1 yılBen alıyım seni
Cevap sahibi1 yılSende terk edersin en son Fenerbahçeli rambo gibi kafayı sıyırırım
Soran1 yılBiliyorum çok zor bir durum cinsiyet değil de hep kanı bozuklar çıkıyor karşımıza maalesef keşke herks kendi gibi biriyle tanışsa kendi gibi düşünen davranan ozman Dünya güzel bir yer olur
Cevap sahibi1 yılDoğru tanışmak ister misin ?
Soran1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl23 sen
Soran1 yılSuphanallah bismillah ilkez çocuk ya da dayı olmayan biri emsowöwlwşw
Soran1 yıl21
Cevap sahibi1 yılSübhanallah dhdkjd gizliliği açtım istek gönder
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBu ülkeden gitmek lazım artık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHakediyrolar bazıları herşeyi
07 Yorumla
Soran1 yılKonuda bu kadını öldürüyor kadın napmıştır allah bilir diyip suçluya ampati yapıyorlar.
Cevap sahibi1 yılÖldürülen 100 kadından 100ü de masum mu
Soran1 yılKonu şu isterse kötü bir insan olsun kimsenin yaşam hakkını almaya hakkı yok böyle yaparak yüzde yüz haksız oluyorsun ya benim çevrede de var kadın hiç bir şey istemedi halde şahıs öldürdü çocuğunu bile öldürdü bu nefret ne cinnet falan demeyin cinnet geçiren ilk kendini öldürsün erkekler erkeklri de mağdur ediyor buna ne diyeceksin
Cevap sahibi1 yılÖldürmese bile biraz dayak iyi olurdu öldürmek kötü tabi yani bazıları bir dayak hak ediyor kimse boşuna savunmasın fikrini
Soran1 yılHiç kimse şiddeti hak etmez cinsiyet fark etmez kadınla erkeğin gücü bir değil böyle düşünenler genelde öfke promblemi yaşayan ve kindar insanlardır karşı taraf sana vurusa sende kendini savunmak için vurursun onun dışında açıklanır bir tarafı yok iletişimi kesmek bu kadar zor mu
Cevap sahibi1 yılİletişim kesilse bile çeneleri kesilmez
Soran1 yılİnan ki her insan zor zamanlar geçiriyor iftiraya maruz kalıyor ama kimseyi asıp kesmiyor ya piskopat çoğu piskopata bile empati yapılıyor ama ölene yok çünkü kadın hakkını arayanı bile öldürüldüğü adaletsiz bir yaşam aynı şeyi kadın yapsa kızlar deseki erkek hak etmiş erkeklerin tepkisine bak bide
Gizli Üye(30-35)1 yılBu ulkede herkes birbirine düşman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkesin ağzı torba değil ki nasıl büzeceksin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne