Ama yeni evli olduğumuz için eşim hep iliskiye giriyor vajinama bisi olur mu ilerde estetik ile de uğraşmak istemiyorum keşke azaltabilsek bu durumu nasil anlatacam😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılçocuk doğurduktan sonra genişleme oluyor Haberin olsun Diğer türlü genişlemez önden yaparken ne kadar çok zevk alırsan o kadar penisi içine daha rahat alır Erkek erken boşalmazsa o vajina penisi sımsıkı sarar bırakmak istemez adeta erkeğin içeri girip çıkışını engellemeye çalışır o derecede zevk aldığı için sımsıkı tutmaya çalışır
04 Yorumla
Soran1 yılOha ilk defa duyuyorum
- 1 yıl
Eğer istersen bu konuları sana detaylı bir şekilde anlatırım çünkü senin bahsetmiş olduğum bu konu Ben bunu saatlerce günlerce anlatabilirim daha bilmediğiniz o kadar çok şey var ki anlatsam inanamazsınız Ben yıllardır kadın vücudu ve seksle ilgili araştırmalar yapıyorum Uzakdoğu seks tekniklerini öğretimlerini elimden geldiğince çok çok daha fazlasını öğrenmeye çalışıyorum
Soran1 yılAnlat
- 1 yıl
Buradan o şekilde yorum yaptın mı üyeliği iptal ediyorlar yorumları kaldırıyorlar haberin var mı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGenişletmez. Her gün yapsanız da genişletmez, yok öyle bir şey. Giren penisin çapı zaten 4-5 cm olur en fazla, vajina da esnek bir kas dokusu, niye genişlesin? Seks yapmamaya bahane çok tabii.
019 Yorumla
Soran1 yılBahane değil yapıyorum ama yoruldum bende insanım
- 1 yıl
Cinsel ilişkiyi erkeğin zevkine hizmet eden bir eylem zannediyorsun... Seninle evlenen adama yazık...
- 1 yıl
Biraz kendini geliştir. "Kadın" ol mesela...
Soran1 yılÖyle zaten ona hizmet etmek gibi bir şey oluyor ayrıca kadin olmaktan kastın ne zaten kadınım
- 1 yıl
Doğuştan kadın cinsiyetinde olmandan bahsetmiyorum... Cinsel ilişkiyi erkeğin zevkine hizmet ettiğin bir eylem olarak görüyorsan kadın olmamışsın demektir.
- 1 yıl
Senin gibi kadınların zihniyetinde erkek s.. ker, kadın verir... Erkek zevk alır, kadın görevini yapar. Çünkü cinsel ilişkinin kadının da talep etmesi gereken, kadına da zevk veren bir eylem olduğu size öğretilmiyor. Türk kadınının en büyük eksiği, yatakta "kadın" olmayı öğrenmemek...
- 1 yıl
"Her gün seks yapmayalım, pıttığım genişler" diyen kadını ertesi gün boşardım... Her gün yapmak istemediği için değil, cahil bir kezban olduğu için.
Soran1 yılYa kes be toplum oyle öğretiyor diye kendin diyosun ondan sonra cahil Kezban kadin olmayı öğrenemedin diyon kadin olmak zor bisi sen bunu anlayamazsın erkek halinle zaten size birsey olmuyor tabi evet genişlemesinden korkuyorum sonuçta insanım ve yeni evlendiğim için bilmiyor olabilirim ama bu beni cahil yapmaz
- 1 yıl
Kadın olman demek, seks yapmayı istemen, zevkle yapman, görev gibi görmemen demek...
Soran1 yılHergün istemek zorunda mıyım illa seks 3 4 günde bir olur
- 1 yıl
Vajina dediğin organ, esnedikçe eski haline dönemeyen don lastiği gibi bir şey değil.
- 1 yıl
Son olarak diyeceğim şu ki cahil insanlar evlenmesin... Görev gibi görerek seks yapacak insanlar evlenmesin.
Soran1 yılEvet ama zor oluyor diyorum sadece anlamıyorsun ki iste
Soran1 yılGörev gibi görsem hiç yapmam kendimi kullandiricak kadar mal degilim😂😂
- 1 yıl
Cinsel ilişkiyi kocasına karşı bir görev olarak gören kadınlar, "elalem evde kalmış demesin" diye evleniyorlar.
Soran1 yılKimse ne der diye evlenmedim kendi isteğimle ile evlendim hatta ailem yasin küçük dedi dinlemedim
- 1 yıl
Evlenmek için gereken zihinsel olgunluğa erişmeden evlenmişsin ki "seks 3-4 günde bir yapılır" diyebiliyorsun.
- 1 yıl
İki sevişme arasına 3-4 gün süre koymak gerektiğini düşünmen bile seks yapmayı görev olarak gördüğün anlamına geliyor... "Kadın" olsan, yapmadan en fazla 2 gün durursun, sonra kocanın üstüne atlarsın.
- 1 yıl
Severek yapsan zor gelmez... Zoraki yapıyorsunuz işte...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yau çocuk çıkan vajina geri eski haline gelirken 5cm çapında z2 ne yapar ona merak etmee hiçbir haldım olmaz pelvik kasın yırtılması gerek genişlemesei için o da ancak doğumla
01 Yorumla- 1 yıl
Anlamaz birader... "Oynamak istemeyen gelin, yerim dar der" diye bir söz var... Kocasıyla seks yapmayı görev zanneden kadından ne olur?
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok be yaparken yapın bence, orupularrın bile cok Or gevşiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSize bu düşünceleri kim empoze ediyor ya?
Afedersin de kocanınki eşek aleti değilse bir şey olmaz
10 Yorumla
1 yılEstetik olup ne yapıcan mk zaten evlendin o senin sen onun sun yani onu senden başkası da gormuycek ama aklınd başk bıri var kocanı aladaıcaksan sen bilirsin moruk
01 Yorumla
Soran1 yılYa yok ne aldatması
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılYa evlenmişsin zaten ne olacak hem bir şey olmaz merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılzsvk alıyosan tadını sür genc yaslardaki seksin zevki ayri
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ama ilerde sıkıntı olur mu sarkma genişleme gibi
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Normal Doğum sonrası genişleme olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBişe olmaz tadını çıkar ilk yıllarda öyle olur
00 Yorumla
1 yılgenişlemez tabikide bu nasıl mantık
13 Yorumla
Soran1 yılGenişliyor diyolar
- 1 yıl
yalan diyor
- 1 yıl
genişlese yaşlılarında genişlerdi
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kaç kez yapıyor ki
020 Yorumla
Soran1 yılHergün
Soran1 yılYeni evlendik ama büyük ve kalınlığı da var orası ayrı da bilmiyorum nasıl dicegimi
Soran1 yılBana kalsa 3 4 günde bir yapalım yanına yatar yatmaz üstüme çıkıyor
Soran1 yıl15 20 dk felan gecede 3 kez felan yapıyor sabaha kadar uyuyamıyorum da uyku düzenim de kalmadı
Soran1 yılYok normal pijama giyiyorum ya
- 1 yıl
Iyi geceler üç sefer ve girmişer dakikadan yapıyorsa yani açık ve net söyleyeyim Vajinan çok çabuk tahriş olur hem çok çabuk gençler hem sarkma yapar o kadar yapması normal değil hani tamam bir kez yapsın 20 dakika yapsın patlayınca sarılıp uyusun ama patladıktan sonra tekrar Seninle sevişip ikinciye kaldırıyorsa sorunlu
Soran1 yılValla agri bile oluyor vajinamda
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ol Muhtemelen sert yapıyor yani bacak omuza yapıp misyoner pozisyonunda köklüyor ya da Duygu pozisyonunda yapıp rahmine kadar vuruyordur İkisi de normal değil İkisi de çok çabuk sarkma yapıp vajinayı tahriş eden vajinayı yoran ilişki pozisyonlarıdır ve 3 sefer 20'şer dakikadan vajinayı dövmek demek ömrünü kısaltır oğlum
Soran1 yılEvet aynı o iki pozisyonda yapıyor bide sonuna kadar sokuyor ya dayanamıyorum bide çok ağır üstüme yatınca kipirdayamiyorum
Soran1 yılTer içinde kalıyorum
Soran1 yılYok içime gelmiyor çıkarıp karnıma bosaliyor sonra peçeteyle siliyor felan işte
Soran1 yılÖzelden yazabilirim
1 yılGirenin boyutuna bağlı
10 Yorumlaİlk zamanlar olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 1 yılne yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇokk kalın mı knk
02 Yorumla
Soran1 yılYani kalın birazcık
Cevap sahibi1 yılOnla genişlimez merak etmeee
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGenişler
00 Yorumla
1 yılGenişletir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem