Partnerin vajina genişliğinden basediyorsa ilişki esnasında idrarin varmış gibi düşün idrarın varken sıkıyorsun tutuyorsun ya aynı onun gibi sık daracık oluyor adam diyor daraldı seninki denendi ;)
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kız çok teşekkür ederim Denicem biraz detay verir misin hemen diyince unuttum her şeyi Kendimi kasıcak mıyım
Doğumdan dolayı benimde geniş mesela. Ben cisim varken sıkıyorum ya orami aynı seks sırasında adam girerken sıkıyorum cisim varmış gibi adam zevkten kuduryir taktik bu yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Partnerin vajina genişliğinden basediyorsa ilişki esnasında idrarin varmış gibi düşün idrarın varken sıkıyorsun tutuyorsun ya aynı onun gibi sık daracık oluyor adam diyor daraldı seninki denendi ;)
Kız çok teşekkür ederim Denicem biraz detay verir misin hemen diyince unuttum her şeyi Kendimi kasıcak mıyım
Doğumdan dolayı benimde geniş mesela. Ben cisim varken sıkıyorum ya orami aynı seks sırasında adam girerken sıkıyorum cisim varmış gibi adam zevkten kuduryir taktik bu yani
Çok daraldı seninki diyo kendi diyodu bende inanmiydium kendi kendime buldum bu yöntemi 😂
Bosalirken kasılırdim tamam mı o esnada daraldı derken sonra ben anladım sikayim kasyim yapmaya baslaidm hep dar demeye başladı
Daraltma operasyonu olabilirsin ya da daha büyük alet
Partnerin mi bişey dedi sen mi genisledi hısi yasiyorsun
Sorunun cevabını sadece erkekler biliyormuş... :D Hepsi vajina profesörü :D
Bunun ameliyatları var daralttırabilirsin kardeşim çokta kafanı takma kimse için kendini hor görmemelisin
Hor görmüyorum ama sorun
Farkındayım ama öncelikle bunu neden istediğini bilmek lazım
burada anlatacağım bi şey değil
Sanayii tipi dikiş makineleri var büyük iğneli onla yarısını diktir.
Kaybol bi şurdan
Ahdsvsjskak
Lazerle daraltma ameliyatları var ya da bazı pozisyonlar extra daraltıyor vajinayı onları deneyebilirisn
Genetik. Operasyonsuz ne yaparsan yap fazla bir beklentin olmasin. ...
darlaştırıcı kremlerle çözebilirsin ve basit vajina egzersizleriyle
Bugünde Aysun hanımın kilometresini sifirladik
Jdksmdodke o ne demek ya
Instagramda görmüştüm vajina daraltma işlemi olan hastasına yazmıştı
Bir süre yapmayarak
Mesela ne kadar
Ne kadar düşkünsün
Sıkılaştırma ameliyatı ile çözebilirsin
Şu an o olmaz başka bi çözümü yok mu
maalesef en fazla ilişkiye girmezsin sıkılaştırıcı krem falan kullanırsın Ama onların da etkili olacağını sanmam
Anladım teşekkürlee
Rica ederim Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ya estetik ya da anal başka yolu yok
Buzlu suya koy büzüşsün
Nasıl anladın genişlediğini?
Bir süre dinlendirip, yorma içini 😅
Neden ki yaptın mı hiç ben yapmadım
Emdirerek beyb
Nasıl yani
Doktora git
Gidemem
O zaman ilişkiye girme