Kısa boylu kız uzun bir erkek isteyebilir, gayet normal.
Fakir kız zengin bir erkek isteyebilir, gayet normal.
Kız erkekten ev ve araba bekleyebilir, gayet normal.
Erkek de, evleneceği kişinin bakire olmasını isteyebilir. Gayet normal.
twitterda instagramda erkek şöyle olmalı böyle olmalı diye 350 milyon tane özellik sayılıyor, gariban erkeklerde BAKİRE istediği içinde '' sen bakir misin höğğ '' diye karşılık alıyor :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mantıklı.
Aynı mantıkla fakir kadınların fakir erkeklerle, kısa boylu kadınların kısa erkeklerle, küçük memeli kadınların da küçük çüqlü erkeklerle evlenmeleri lazım :D
"Sen bakirsen bakire arayabilirsin" diyen karıya "sen de zenginsen zengin erkek, uzunsan uzun erkek ve koca götlüysen koca götlü erkek arayabilirsin" demeniz lazım erko tayfa olarak 😁🤡
Aradığım cevap reis, milyon tane özellik sayıyorlar erkeklerde ama erkekler bakire isteyince '' sen bakir misin höpğğ '' diyorlar. Babalarının 50 60 senede elde ettiği mal varlığını 25 30 yaşındaki adamlardan istiyorlar. Şeytan topuklu ayakkabı giyiyor gerçekten.
"He aynen aynen" deyip geçecek ve işinize gücünüze bakacaksınız. Normal bir insanın mantık ve adalet duygusu olmayan bir insanla herhangi bir şekilde anlaşabilme şansı yoktur. Kadın erkek farketmez.
Siz erkekler bakire kızları hiç edip sonra gelip bakire istiyorum yok öyle Bi hakınız!!!
İnşalah kız bakireyim diye kandırıp Bi gün önceden diktirir ve sende öyle sanarsın
öyle mi yaptın tecrübe mi konusuyor :D
He tecrübe konuşuyor. Keşke karşımdakide beyin denilen şeyi altındaki gereksiz uzuluna kaptırmamış biri olsaydı nerde bizdeki şans işte
valla siz milyon özellik sayıp erkeğin istediği tek bir şeye tepki gösteren zavallı kimselersizin
Ben Bi erkekten istediklerimi saysam şok olursunda beyin denilen organı takman gerek
say la
Beynini taktınmı
soru ekini ayıramıyorsun daha Allah aşkına yorma say bana özellikleri hadi.
Az sevgisi olacak düşünceli olacak ilgi verecek devamını para konusunu 2 taraf ortak çalışıp haleder zarten. Duygusal olarak yetmesi yeterli
boyu 170 ama bakir?
Boy farketmez bende bakir istemiyorum
Hiç Bi şey bilmeyecek onlamı ugraşcam
Dürüst olmak gerekirse biz kimin ne olduğunu bilerek cinsel ilişki yaşıyoruz duyuşsal psikolojik zekası gayet gelişmiş insanlarız sonucunu bile bile evlilik dışı cinsel ilişki yaşıyorsak erkekleri suçlamaya hakkımız yok bir deda en temelde cinselliği sunan taraf biziz erkekler değil
Sizin ne istediğiniz bizim hiç umrumuzda değil inan.
e niye ağlıyonuz :P
Ama bizde evlenecegimiz erkeklerin bakir olmasını isteriz
yukarıyı oku
sende bakirsen isteme hakkın var ama değilsen hakkın yok
170 boy, asgari ücretle çalışıyor. Düğünü düğün salonunda yapabiliyor ( düğünden sonra 4 5 sene kredi ödeyecek ) ama bakir kabul eder misin
ne alaka şimdi?
Sen asgari ücretli evi arabası olmayan bir adamı el olarak kabul eder misin?
Eş olarak ***
Bakir olmayan erkeklerin istemesi yanlış bakir olan isteyebilir
Bakire olan bakire isteyebilir tabi bu çok normal, ama kendi her haltı yiyip karşıdaki kızı öyle istemesi aşırı saçma.
yukarıyı okudun mu
Okudum
Enayi birini arıyorlar işte çok açık değil mi? Bir de sen bakir misin diyorlar ya o daha da komik yani takıldığınız kişileri biz bilmiyoruz sanki
İsteyebilir tabi. Ben de ciddi aşamaya geldiğimde cinsellik yaşayıp yaşamadığını soruyorum. Bana da sorulabilir. Ama kendi yaşamış bakire birini arıyorsa saçma geliyor.
yukarıyı okudun mu, size mübah bize günah mı diyosun
Okudum. Hayır erkeğe de kadına da günah.
sen yazdığımı hiç anlamıyosun
Genelde patlaklar buna tepki gösterir ssjsjsj
Evlenecek misi yakında düğün salonu demişsin
nerde dedim
erkek bakir ise istemesi dogal
yukarıyı oku
Bakire bakire denk gele inşallah
170 boy, asgari ücretle çalışıyor. Düğünü düğün salonunda yapabiliyor ( düğünden sonra 4 5 sene kredi ödeyecek ) ama bakir kabul eder misin
Ama bakir değil de bakir ama şeklinde bir soruyu tercih ederim, bir de 170?
Kendinde olmayan şeyi karşıdan bekledikleri için
Bakire değilse selam vermem
2. elin alıcısı çok oluyo ama
temiz kızlar temiz erkeklere helal
Tamam iste