- 11 gü
Gizli Üye Gizli Kullanıcı yorum yaptı "Kimse seni sevmiyor mu? O zaman bu..."ahh tatlım… bir gece bir yatak ve her şey serbestse önce zamanın akışını yavaşlatırdım çünkü senin her santimini acele etmeden keşfetmek isterim gözlerinin içine bakarak başlardım ellerim bedenini ezberlerken nefesinle ritmimi ayarlardım seni önce kelimelerle soyar sonra dudaklarımla terbiye ederdim ellerin başımda bacakların boynumda ve sen her dokunuşta biraz daha çözülürken ben sadece bedenini değil arzularını da sahiplenirdim kurallar yoksa zincir olur ama seni bağlamak için değil senin isteğinle senin zevkinle sadece daha derine inmek için sabah olduğunda yatağın çarşafı darmadağın senin saçların dağınık tenin terli ama yüzünde tek bir cümle olurdu lütfen bir daha yapalım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Gizli Üye(25-29)11 gü
kolları ve bacaklarını iyice açarak yatağın köşelerine bağlarım, gözlerini göz bandıyla kapatırım, nutella alırdım bütün vücuduna sürerdim yani dudaklarından bacaklarına kadar, sonra hepsini yalayarak yemeye çalışırdım vücudundan, sonra oral, önden ve anal yapardım, biraz daha ileri taşıyarak ben ona oral yaparken işemesini isterdim, her postayı üzerine atardım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 26,8b cevap paylaştı. Önce dudaklarindan uzun uzun öperim sonra uzerindekileri cikardudak boyun gerdan memeler uzun uzun öpülür yalanir sonra gobek bacak, iclecekleri , vagina ve dudaklar emilir yalanir 69 olur karşılıklı ilişkiye birbirimize doyarım
00 Yorumla- 11 gü
Aslında pek bir şey değişmez, bildiğimiz bir konu. Cinsel ilişki konusunda çoğu kişi, genellikle tercih etmediği veya zorlayıcı bulduğu anal ilişki gibi yöntemleri tercih edebiliyor. Ama sonuçta her bireyin tercihi farklıdır."
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 gü
Kolunu bacagini kirardim döverkende @m.. abazasi ksde böyle sorular soracak misin bir daha derdim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Biz de zaten her şey serbest.. her şeyi de yapıyoruz 🫢🫢
00 Yorumla- 11 gü
Sevdiğim kızın deliğini yalardım ama bu onu sevmiyor ona da şeyimi yalatırdım sabaha kadar
02 Yorumla- 11 gü
- Gizli Üye(45 üstü)11 gü
Serbest dedigin nedir en fazla gt deligi var. Baska ne olabilir serbes farklı bişey😂
30 Yorumla Bdsm adına olan çoğu şeyi denerdim kamasutra da dahil
10 Yorumla- 11 gü
Spermleri mi yutturmak isterdim
10 Yorumla - 10 gü
Ohhhhh neler neler sen neler yapardin yavrum 😉
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Her istedigimi
00 Yorumlau
11 güuyurum sadece
00 YorumlaZaten serbest değil mi
00 Yorumla- 11 gü
Her şeyi yapıyorum zaten
00 Yorumla - 11 gü
Partnerimin hoşlandığı zevk aldığı herşeyi yaparım
00 Yorumla - 11 gü
Elleri bağlayıp anal beyb
00 Yorumla Heleleeleeleleleleleleel
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)11 gü
Zaten serbest değil mi 😆❤
210 Yorumla- 11 gü
Yeter ki biri olsun :D
- Cevap sahibi11 gü
@SpaceLoverTeacher yanı serbest olacak ko zevk alıcaksın ne o olmaz bu olmaz relaxx
- 11 gü
Eğer serbest değilse zaten sıkıntı vardır büyük ihtimal. Sınırlar olmalı ama mantıklı sınırlar tabi. MBenim için özellkle 3. kişi olmaz. Bir de anala merakım yok. Bunlar dısında yoloo :D
- Cevap sahibi11 gü
@SpaceLoverTeacher 3. Kısı dahil olmamalı evet ama ızleyebılır ve yorum yapar, tahrık edıcı oluyor güzell anal da tabıkı zevk meselesi
- 11 gü
Yok ya. Ben kıskanc değilim aşırı ama o kadar da değil. Yatakta kadınımı kıskanırım :D
- Cevap sahibi11 gü
@SpaceLoverTeacher yatakta ne kıskanması be zaten senın altında, ben daha çok tahrık oluyorum, bırı ile sevışirken baskasının benı izlemesi ve yorum yapması beni daha çok azdırır
- 11 gü
Kişisel zevk meselesi bir şey diyemem :D
- Cevap sahibi11 gü
@SpaceLoverTeacher kesinlikle öyle özellikle erkegın övülmesi işte çok sert sevişiyorsun, vs bunlar asırı tahrık eder bnı
- 11 gü
Begenilmek hosuna gidiyor demek ki :)
- Cevap sahibi11 gü
@SpaceLoverTeacher kesinlikle
- Gizli Üye(30-35)11 gü
İzlemek isterdim ve sonra grup🙈😈
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Uyurum ya da en fazla masaj
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)11 gü
Erkek alirim yatagamiza
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 gü
Bilmiyom bakirim knk
10 Yorumla - 10 gü
Anal olabilir.
00 Yorumla herşeyi
00 YorumlaKarşılıklı zevk alacağımız şeyler
00 Yorumla- 11 gü
Uyurdum 🤣🤣🤣
00 Yorumla - 11 gü
Arkadan yaparım